Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,541. až 1,560. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Zlata

Thiely
      Mě tak trochu vrtá v hlavě,jak jsou na tom vegetariáni s gumovýma medvídkama nebo želé s ovocem????

Thielli

Zlatko,

aj, to mi v seznamu chybělo. To samozřejmě také nejím. A nekoupím si dort se želé… Ale dorty jsou drahé a bonbony jsem nikdy moc nejedla. ?

PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zdravim a běžim.

Ešivá se tu mihne třeba chudera Maya – řekněte jí, že třeba může zkusit kloktat šalvějí a nebo odvarem z hřebíčku!

Fifi
          vy tam u vás máte vůbec nějaký exprty, co? to není poprvý takovýhle bourání o kterým píšeš. ne?

si tak v duchu melduju nad tím, jak Ti to ten osud se štěňátkem zašmodrchal a proč.
          Asi věděl, že Pepino potřebuje zachránit?

cernej caj

Zlatka
            No znam vegetariany co si daji rohlik na nadrazi a jediny co je zajima jestli vevitr neni sunka:D

Ale jinak to neji.

Ale taky si klidne koupis tene bez pp z mnozky…

Proste me prijde, ze to chce spis podnikat ucelene kroky, nebo mit oblasti, kde se snaizm vic, ale ne ze su nejvetsi fanatik za to ze tyrana slepice pro obzivu je nejvetsi zlo ale feny chovany v silenych podminkach na vydelek bezpapiraku je v pohode…

Zlata

Černej čaj
              Jj, pravdu díš .Ono je to všechno diskutabilní.
              Já postupně dávám dohromady Mikuláše,tak mě včera napadly ty medvídci.Tak jsem se koukala na složení,dokonce jsem našla německý bio,obarvený štavama,z řepy,atd,ale žádný neměl agar(441),všechny želatinu.
              Byla jsem nakoupit,kocouři už to velmi dobře chápou,takže projedou tašky a čekají co dobrého.3dostali nasekaný kuřecí hřbet,Čertík taveňák.

Attachments:
              Fifi

Bryvecir vespolek,
                po ochlazeni se zase trochu oteplilo a v noci rejdi jezkove. Chudaci, uz musi bejt total zmateny. 🙁

Thielli
                Já pravidelně málem snímám chodce. Tupci bez reflexních prvků
                Ano, to je druha varianta na sejmuti. Lidi tu chodi od busu pesmo a pasku ci baterku jich ma minimum.

Esusova
                vy tam u vás máte vůbec nějaký exprty, co?
                Ja doted hlavne nechapu, jak se to mohlo stat. Jsem jela dneska pres tu krizovatku, byly tam namalovany cary od cajtu, jak to vysetrovali. Jsem si je prohlizela a fakt nerozumim, jestli nekdo najel do protismeru, nebo chtel odbocit na cervenou – ale byly to tri auta, stret tech dvou vypadal desive, muselo to bejt ve velky rychlosti. Pritom je to tesne za usekem, kde meri radar.
                jak Ti to ten osud se štěňátkem zašmodrchal a proč.
                Asi věděl, že Pepino potřebuje zachránit?

Nebo ho mam za vsechny hrichy. 🙂

Cajiku
                Ne, tri psy fakt nechci. Predstava, ze si k rocnimu retardikovi poridim este stene! 😀 To by me uz fakt odvezli do blazince.

Zlatko
                Kocouri vypadaji radne napapane a spokojene. 🙂

cernej caj

Zlatka
                  a certik nerad masicko ? 😀

ja sem si taky koupila mikulase… ehm no na vylet, kinder byl v akci a ten mi chutna… no jak sem dneska k obedu mela jen vodovou polivku, tak do me padl jeste cestou pri cekani v brne, ze… 😀

Fifi
                  ze by vas tam pak retardu bylo vic? 😀

Fifi

Rozhodne by minimalne me prdla cevka. 🙂 Ne, dalsi pes ni omylem, vzdycky chci mit starsiho psa vychovanyho, vekovej rozestup mezi nima mit. Holt tu Zabicka bude muset bejt este dlooouuuho, nez Carda rozum pobere. A pak se uvidi.
                    Ty mas teda jidelnicek. Ja si ohrejvam cocku, dycky toho udelam kotel a zeru to pak tri dny. 🙂

cernej caj

Fifi
                      desnej, ze 😀 v utery nemeli maso co sem chtela, takze sem vedela, ze dneska budu varit z vody, ale rikala sem si, ze doma to dojim po nakupu, jenze sem si jeste vzala tenkou bundu, co sem mela vcera na veterine a ne normalni na ven na ted :D:D takze sem byla i dost prochladla i pres sviznou chuzi.

No vetsinou si po tancovani davam kefir, ale nemela sem na kefir z lednice vubec chut 😀

Zlata

Fifi
                        Jsi úžasná s Pepinem.
                        Rotwici držím palce,ať je všechno OK.

Černej čaj
                        Čertík syrový nerad,vařený ano.Možná jak byl piplanej,tak prostě si na to vařený zvykl .Myš přinese,nežere.

cernej caj

Zlatka
                          tak je sikulka, ze je i tak lovi

Denny
                          tak mi prisly ty boty https://www.medicia.cz/diawin-akce/akcni-balicek-obuv-cloudy-orchid-vlozky-diawin/
                          vzala sem si radsi 40, a… no… malicek se do tech bot vleze 😀 ale nevleze se tam palec :D:D

tak ale zkusim zavolat a zeptat se na 42, ze bych vzala vymenu, ono to trohu tlaci, chodit bych v tom nemohla, ale ten 1cm navic by asi stacit mohl a bylo by super moct mit i levnejsi boty. Mam tu nejvetsi sirku 😀

Blby je, ze to porad neumim odhadnout, jestli ten 1cm na delku poresi, ze se ta bota staci do spicky moc brzo, ale jinak na malicek fakt luxusni 🙂

Denny

Morgen pátečkovej, uf tenhle týden byl docela hektik v práci.

čajdo
                            jo určitě větší jsou lepší než menší, hlavně když jde člověk z kopce 🙂
                            a vzala sis tu střední šířku?
                            Se budou určo líbit majitelce velkofóra, s tou růžovou 😀

ale jinak na malicek fakt luxusni
                            tak jeden problém vyřešen.
                            Držím palce, u nás v lékárně mají právě vel. 44 takže bych si je mohla zkusit.

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pátek, pááátek, takže co? Mám svátek 😀 . Dneska přijede Ričrd, tak bude v ohařím světě veselo! KOnečně někdo, koho můžem prudit. A to i v noci :D. Já budu natírat okýnko. Vymyslela jsem si do té zdi ve vnitřní chodbě ještě jedno, aby se to tam prosvětlilo, tak si ho musím natřit. Jedno už mám z verandy do té chodby a teď bude z obýváku do chodby. Krásný to bude.

černej čaj
                              varit z vody,
                              – ty seš víla, živíš se rosou, teda vodou. A………čokládou 😀

taky bych k pometlu nechtěla štěně. Jednak proto, že si ho člověk takhle spíš zkazí, než vychová a taky proto, že bych na něj neměla potřebnej čas. Když k nám přišla Tali bylo skvělý, že Štajník, až mladej, byl vysoce funkční. Jinak ani náhodou.

Ty máš smůlu s těma nohama – botama. Navíc hodně chodíš, takže je nutný to fakt vychytat, aby to bylo pohodlný a funkční. To by měli vyměnit si myslím.

Zlatka
                              ááá kočičí rota dělá skenery nákupů, ti to zkontrolujou víc než ochranka v krámě 😀
                              Taveňáček hmmmm, dělá miminko, co?

to je ale krásná podzimní fotka 🙂

Fifi
                              Ja doted hlavne nechapu, jak se to mohlo stat.
                              já Ti to řeknu, je to jednoduchý. TELEFON! Lidi jsou tak dementní, že se toho přístroje nejsou schopní pustit ani za tím volantem. Se schválně podívej cestou. Jak to někdo šněruje, tak je to jasný. To sleduju na dálnici. A tuhle nějaká pipina vrcholný kvality –
                              JELA NA DÁLNICI
                              V LEVÝM!! PRUHU
                              105 KM V HODINĚ!!
                              A ČUMĚLA DO TELEFONU, JAKOŽE NĚCO PSALA, ČETLA TY OČI VŮBEC NEZVEDLA. VŮBEC NETUŠILA, CO SE DĚJE KOLEM NÍ!

A vůbec jí nedocházelo, co dělá, že v levým pruhu s touhle rychlostí a činností, kterou provozuje vůbec nemá co dělat, že může způsobit nehodu. Ona vůbec netuší, že dělá něco špatně, že je to přestupek, jet furt v levým pruhu, který je čistě jen na předjíždění a pak se máš zařadit. Natož takovouhle rychlostí, kde omezí a ohrozí. Tyhlety termity jí vůbec nic neříkaj, natož to, že nemá do toho blbýho pádla furt čumět.
                              No takže pak se stane naprosto nesmyslná nehoda, protože nějaký hovado se neumí pustit telefonu ani při řízení.

Nebo ho mam za vsechny hrichy
                              tak moc si zase nehřešila, ne? 😀

a s tímhle se potkáváš pak po cestě denně, za mlhy, tmy….. li

cernej caj

Denny
                                ony teda uz ty 40 maji +1cm na moji delku nohy, tak sem si rikala, ze to by mohlo stacit, ale ono je to delsi jinde 😀 tam, kde zadnou nohu nemam 😀

vzala sem si tu nejsirsi sirku 😀

takze tam zkusim zavolat a zeptat se bud na vratku nebo na 42, jestli by mi poradili.

jojo, malicek luxus 😀

ja s oblibou rikam, ze mi vsechny boty drti malicek a kdyz zjistim, ze to malicek nedrti tak se tam jeste nevleze palec 😀 tak se stal pripad c.2, kterej je teda uz tak velice vzacnej 😀 takze by to snad vetsi cislo mohlo vyresit, protoze s tim roste i sirka boty. odhaduju, ze + 0.5c, by mi mohlo stacit, takze ta 42 je +1.3cm ke 40, tak snad… no uvidim, co mi poradi.

jako asi sou to nejlepsi boty, co sem za poslednich 10 let zkousela 😀 (kdyz pominu ty altry). I kdybych musela nosit 43 jak u nich, tak porad mam za cenu alter dvoje boty tady :D:D

tak snad bude pristi tyden lip, si to otocime, ja du zas v nedeli.. a asi bude celej ten tyden narocnej.

a maji tam papucky s kocickama 😀
                                https://www.medicia.cz/damske-pantofle/damske-domaci-pantofle-medi-line-5009-021-cerna-kocka/

Thielli

vzdycky chci mit starsiho psa vychovanyho, vekovej rozestup mezi nima mit.

Si máslo. My odborníci na psa si bereme k pubertální feně, která je naším prvním psem v životě, klidně fenu další.

cernej caj

Thielli
                                    pozor, klidne fenu pubertalni dalsi, ne? 😀 nejsou stejne stary?

cernej caj

Thielli
                                      co mas z toho, ja si k 3 mesicnimu steneti vzala tyranyho psa z utulku… takze… 😀 urcite v tom nejsi sama 😀

Thielli

čajíku

tebe omlouvá dobré srdce. Mě neomlouvá nic. Někde jsem sice v nějaké tlusté knize četla „blahoslavení chudí duchem…“ ale to bylo asi v jiném kontextu ?

cernej caj

Thielli
                                          nojo, je pravda, ze jeste v utery sme zadnyho psa nechteli :D:D v patek sme se jeli podivat nezavazne s tim, ze nejvic proti byl muz i teoreticky a v nedeli sme si ho odvezli, kdyz muz prohlasil, ho v utulku kde ani nemaji vodu ve venkovnich kotcich v mrazech, nemuzeme nechat :D:D

ale zase priste budes chytrejsi 😉 a vis kolik se toho naucis? 🙂

Jedna vzpominkova… to sme si jeste mysleli, ze utulkovej pes po par privolanich muze byt venku navolno… o 2 mesice pozdeji sme byli se znamou, prisel nejakej cizi pes, vokouna vydesil a honili sme ho tak hodinu… jo a taky to byl prvni pes, co si u nas otevrel do ulice klikou a behal po hlavnim tahu pred nakladakama, to teda je dost silena vzpominka, jak sme ho nakonec chytili nevim, ale od te doby sme museli vsechny kliky otocit a do ulice dat kulu 😀 takovy to, jak nemas tucha, jak se dostal ven, abys udelala napravne korky zavcas 😀 ale nastesti se prozradil doma 😀

Thielli

čajíku,

o co děsivější historka, o to krásnější chundelatá fotka a její příběh ? díky za hezké ráno.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,541. až 1,560. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.