Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Fifi

Si jogovala v tenyrkach nebo doslo aj na vyraznejsi pohyby ve volebni mistnosti? 😀
      Petrs, tobe je uz, doufam, mnohem lip – bez horecek a s novou konvou. 🙂

cernej caj

HOLKY, JSTE SILENY!!!

dekuju! ted ste me fakt rozbrecely ?

podepisu vas na narozeninovej darek, co budu mit od kamaradu a bude me hrozne moc hrat, ze je od mych vsech kamaradu :-* fakt ste me dojaly, ste neskutecny!

Thielli

čajíku, čajíku, přestaň výskat ???????????? a utikej pracovat.
          Třeba založit kecací podzim. ?
          (Je 30.10. a já už zůstanu navždy učitelka. ?)

Denny

Morgen,
            díí píí hlásá mrholení.

Fifi
            co se týče těch bot, ano já je právě měla v ruce a připadly mi dost fajn.

ČAJDO
            jo uvidíš, jestli Ti budou vyhovovat, vyzkoušíš doma, kdyžtek je pošleš zpět.
            Třeba by to byla (o dost levnější varianta) Alter
            Roman má taky právě širší chodidlo, ploutvičku a myslím, že čím je člověk starší tak se mu to chodidlo i víc „rozplácává“

juuu no to jsem zvědavá, co to bude za dárek, dáš foto pak?
            (něco k foťáku?)

cernej caj

Denny
              Jj, dam pak foto po oslave u Kes:)

Jedny dem objednala na zkousku a uvidim:) ho, aspon fo prace nebo na mensi vykety by to bylo o dost levnejsi, vzhledem kt omu ze botu za 4500 mam presne na 2 sezonu:D

Thielli
              Tys nekdy i ucila? To mi asi uniklo:D

cernej caj

Podzim zalozim, az tady toho moc nakaframe:D treba zitra vecer, kdyz se budete moc snazit:D

Thielli

Tys nekdy i ucila?

No, jo. Druhý stupeň ZŠ. Ale jen tři roky. A už je to dáááávno, mí žáčci už mají dnes své rodiny. Třeba Sandru Novákovou jsem měla v lavici. Pokud zrovna měla čas, když netočila Bylo nás pět. ?

Nicméně to mentorování mi zůstalo, to mě táta naučil dobře. ??

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak se vám tady rozhoduju, ešivá jít házet kamení, nebo mejt vokna?

Thielli
                    (Je 30.10. a já už zůstanu navždy učitelka

no to jo, páč nový vlákno se nezakládá na základě ročního období, ale až když se do starýho vlákna nedá psát, ne? 😛

Fifi
                    já a joga? 😀 😀 😀 to je na mě pomalý. CHodím na Érobýk. 😀
                    výrazných pohybů bylo ve volební místnosti spoustu. A domů jsem pak ještě kousek běžela do kopečka a pak už padla 😀

cernej caj

PwtraK
                      No ono to vzniklo tak, kdyz to zacqlo zlobit strankovaji, ale po updatu uz stejne asi rok ci dyl nefunguje:D, tak ho zakladam tak kolem 100 stranek vetsinou:D

Takze vlastne ted uz muzeme mit mozna i na celej rok jedno:D

Denny
                      *1 sezonu mi vydrzi mrsky:D kdyby 2 jak sem se upsala, to by bylo jeste slusny:D

PetraK
                      Sem pred lety chtela zkusit aerobik a le nahradila ho vsude zumba… takze sem to nikdy ani nevyzkousela:D jsi dobra ze chodis a jeste mas pak energii behat:D

Thielli
                      Dekuju za vysvetleni, jinak bych mela dojem, ze se ceka, ze ji znam:D

PetraK

černej čaj
                        No ono to vzniklo tak, kdyz to zacqlo zlobit strankovaji, ale po updatu uz stejne asi rok ci dyl nefunguje:D, tak ho zakladam tak kolem 100 stranek vetsinou:D

a-háá, to já vůbec netůchala 😀

na érobýk přijeď k nám, do volební místnosti 😀 😀 . On tenhle druh aerobiku taky není úplně můj šálek čaje, je tam i takový to taneční steptačování a tak, jsem zvyklá na ten původní, ale jsem ráda, že se hýbat můžu. Vůbec nejvíc mi hrozně vyhovovalo cvičení s VAškem 😀 . To byl člověk, který trénoval i policajty, měl to neskutečně vymakaný to cvičení, vč. protahování, to byl luxus – bohužel si toho už moc nepamatuju. Když jsem tam byla prvně a cvičili jsme, říkala jsem si v duchu, „jéééžiš, takový cvičení pro frndy to je….“ no… a protože namyšlenost se trestá, dva dny poté jsem, frnda jedna, byla ráda, že dojdu do práce, když se to rozleželo pořádně 😀 😀 😀 . No a jeho cvičení mě tehdy dostalo do neskutečný kondice, úplně jak strejda Švarcenégr jsem byla.

Thielli

na érobýk přijeď k nám, do volební místnosti

???

Já jí to včera řikala, že ji vidim, úplně jí vidim, vesničanku. Zatímco u nás v Prahe se do GYMU slezou fifinky v elasťáčkách nike a místností se nese směsice Prada-Gabana-Versace-Gaultier-Dior…. ve vsi Zrzavcové stojí před volební místností vyrovnané dámské holiny, holky hodí na věšák šátky a šatovky a místností se nese směsice pes-koza-králíci-krávy-prasata….

No a proč to píšu?
                          PROTOŽE TI PROSTĚ ZÁVIDIM, ZRZAVÁ!

cernej caj

Thielli
                            😀

Sakra abych prestala na cviceni nosit elastaky:D

PetraK

Thielli

přijeď, začínáme hned, jak počmistrová zavře počtu. Tak jdem na to. Pustí se hůdba a dělá se steptač. Teda voni dělaj stéptač, já se motám jak hajzl při povodni. Mohly bychom se tam motat dvě. je tam paní taktně řečeno už delší dobu v důchodu a jak to tam s námi pěkně šmrdlá! Ani jednou nevynechala, borkyně. A ještě větší borkyně tam je asi holčina v léčbě, pokud dobře odhaduju. Právě kvůli tomu šátku, co ná na hlavě. Tak ta má můj velkej obdiv. Co já tady s kamením, ale ona! Chodí tam s námi a cvičí. Klobouk od pana Cýrana až k zemi dávám.

černej čaj
                              já mám legíny, běžecký, sou taky elastický a obyč bavlněný tílko s tímto znakem

to tam myslím je dost výmluvný, neb svým projevem vnáším do cvičení značnou anarchii 😀

Thielli

přijeď,

čkej, tys mě nepochopila. Já ti závidim tu ves, ty louky. Na nacpanou volební místnost babama s koňským odérem a ještě disko k tomu ??

Já tělocvičny nerada už od mala. Raději sportuji /eh… jsem sportovala/ venku. A sama. Proto lyže, běžky, kolo, divoká voda, hory…

PetraK

THielli

aha, no ale mohla bys to brát jako to otužování 😀 a volební místnost nejni tělocvična taky, to má jinčí grády potom 😀

Denny

Hele naše dvě „segry“

Petrs01

A sama.

Takže plně chápeš, že labutě jsou prostě nadpočetný?

cernej caj

Thielli
                                        zrovna do hor by asi clovek sam uplne nemel

Denny
                                        to je bozi!

muz privezl posteeeeel. je v aute. po praci bude akce stehovani, snad si u toho nezlomime zada 😀

Thielli

Takže plně chápeš, že labutě jsou prostě nadpočetný?

?????????????????????

Kimi

Denny, to zvířecí lože je úžasný ??.
                                            PetroK, když jsem ještě pracovala, vokna jsem před zimou nemyla – za tmy vodchod, za tmy příchod, stáhnout žaluzie, takže jejich stav zůstával utajen. Teď jsem sice doma, ale okna už moc nezvládám. V paneláku jsem myla od jara do podzimu každý měsíc, v domečku a teď s výlezem do zeleně, když se na okna nepráší, tak do loňského úrazu jsem zvolnila, od úrazu je myje paní, co mi zajišťuje velký úklid.
                                            Pro Tebe by asi mejt vokna bylo příjemnější než házet kamení, to je větší dřina, ale zas bude lepší fyzička – nechtěla bych od Tebe dostat pohlavek?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.