Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,647)
  • Autor
    PetraK

RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      RRRÁÁÁ
      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Zvážení, já jsem to asi napsala blbě. Ta operace bude až v listospádu, patnáctýho. V pátek, ale v listospádu. Prozatím si Talinka dopřává to, že na ni zas přišlo to druhý období a včera hrozilo, že ji přerazim.

Thielli

jo! Cavapoo, o tom ona ta moje kolegyně mluvila, to je taky výborná záležitost 🙁 čím dál tím víc je mi psů líto a čím dál častěji musím v duchu souhlasit s jistou kontroverzní osobou různých internetových diskuzí. Už vím, jak to tehdy myslel.

černej čaj
      to miluju tydle lidi. Já když je někde mezera, tak se ptám, zda ty lidi stojí frontu nebo ne (páč se mi párkrát stalo, že jsem stála zbytečně, neb dotyčný nedomyslel, kam se postavil a stát frontu nechtěl), jednoduchý a bez konfliktů, by jí huba asi upadla.

Taky sme si nechali s knigou udelat super trika a v sobotu pevne verim zacneme knigy projekt obejit moravu

hásky! držím palce děfčice!

Mirka D.
      hezky jste si užili snídání při procházení, hezky.
      Já nevím, čím to je, ale dle vyprávění kolegy, který nějakou dobu dělal v Penny vedoucího, tak tam se pláče furt, mi říkal.

Thielli

hm, to já zas – hlavně, když jsem nosila úplně červený vlasy vypadala takhle.

Petrs01
      Černá v létě = chcípnu upečením. Černá v zimě = chcípnu depresí.
      a

černá nejen že není dobrá, černá je výborná!!

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
      PetraK
        Thielli

Ale já netvrdím, že hrobníkova je jediná elegantní barva. 😁
          Jen je prostě blbé, když si někdo vezme kostkované modrozelené kalhoty a k tomu květovaný top se zlatými knoflíky. A k tomu barevné tenisky. A kabelku se stříbrnou přezkou.
          Nebo jeans kraťasy s dírama, k tomu saténový top a batůžek… 😂

Takže proč ne barevné tričko k plátěným kalhotám? Jasněžejo.
          A když má někdo vzor na gatích, měl by hořejšek nechat jednobarevný a obráceně.
          No nic, tolik místní módní policie. 😂😂😂

Ale hele, já se musím pochlubit zážitkem. Byla jsem v Řecku kdysi. A vedle bydlely tři ženské. Babča, dcera, snacha. Ta babča byla hubená na kost, tmavá… skoro pod plachetkou osoba…
          A jedeme jednou spolu výtahem do jídelny a já říkám babče… vy mi někoho připomínáte… jako bych vás už viděla. A ona. Asi v novinách. A já. V jakých? A ona – no já píšu módní policii do Blesku. A já – Aha, tak tenhle bulvární plátek mi nesmí přes práh. A ona se smála.
          Nakonec jsem si udělala s dnes již zesnulou Frantižkou Čížkovskou fotku. Byla s nima prča, s babama, Francka prý zabrala všechny skříně, protože co kdyby módní policistku v Řecku někdo náhodou viděl dvakrát ve stejném oblečení 🙈🙈🙈, Francka prý stála denně půl hodiny nahá před těmi skříněmi a řešila, co si vezme.. ty modely byly neskutečný 🤣🤣🤣 …jako pěkný, ale do háje k moři k bazénu???? 😆😆 Francka sama byla ale velmi vzdělaná a kultivovaná dáma…
          Taky jsem se zeptala jednou, jak dlouho jí trvalo to krásný opálení… a ona se smíchem, že chvilku, že je napůl Romka…

No a ta sebechvála… Francka mi při odletu pochválila outfit!!!
          Měla jsem lněné béžové letní kalhoty, světle starorůžovou lněno-bavlněnou halenku, sandály přesně v barvě – béžová se starorůžovou, kufr LACOSTE a letní klobouček se stuhou. 😊
          Tenkrát jsem se ještě nepotřebovala tou černou opticky zmenšovat. 💃

Thielli

Milena

A SAMOZVANÁ MÓDNÍ POLICISTKA THIELLI TI PRÁVĚ UDĚLUJE DESET HVĚZDIČEK!

To je právě ono. Jednoduchost, elegance. Fakt ti to sluší. 🙂
            I když ti zrovna teče do bot.

Petrs01

opticky zmenšovat

Na to se vy***. Buď tě to hodně štve, tak to shoď (taky nevím jak), nebo se s tím smiř a vláčej svou hroudu s elegancí 😉. Přece nebudu celej zbytek života za hrobníka jen proto, že ráda papám. A jak už jsem psala – v plavkách to stejně neschovám, takže ty kila prostě ignoruju. Teda bokovky a holej pupík fakt nevedu 😆.

Thielli

ty kila prostě ignoruju

Jsi upadla někde?
                Jaký kila?
                Ty i když sníš půl prasete na posezení a dvě kila čokolády si dáš ke kafi, tak to spálíš hned první následný víkend. Tak nemel. 🙄

No, já už jsem po nemoci spustila večerní rychloprocházky s holkama. Jakože úplně jiný režim než venčení… koukaly, proč tak letíme… 😂 Po pěti stech metrech jsem byla vděčná, že musím zastavit, aby se hnědá vyčurala. Popadla jsem ztracený dech a znovu… Ale konečně ony jdou svou normální chůzí a nečekají furt na mě. Za měsíc v posteli s hořkýma lékama zajídaným sladkýma pochutinama dvě kila zase nahoře… 🙈🐷

cernej caj

Petrs01
                  dej si to, ty to das za tyden, mozna za 10 dni kdyz bude hnusne 😀 mi to pujdeme tak 10 let :D:D

https://mapy.cz/s/lenahagezu

kniga chce jit +/- ceskomoravskou viu czechiu a pak severni a jizni vetev stezky ceskem

MirkaD
                  tak to je skvely s prochazkou, to zni fakt paradne, ze vsichni spokojeny:)

tak my sme si taky treba koupili postel na miru za 25tacu, ale skrine mame z bazaru za 500 a umakartovej stul :D:D zadarmo po delnicich ze stavby, o zidlich co byli v ty unimobunce taky se nezminuju 😀 celou sanitu vybouchanou pri rekonstrukci zadarmo od muze kolegy, pac jeho mladi pohrdli 80. vanou, hajzlikem i umyvadlem 😀 a zbytky univerzalu jsem dostala od mych nahradnich rodicu kdyz se stehovali, tenkrat na byt do blanska a ted to porad mame jeste :D:D

koupili sme si linku v jene za 15 000 s tim, ze vydrzi 25 let a pak to doklepem, na co drevo za 250 co vydrzi 35 let… a pak to doklepes 😀 Si za cenu jednoho dreva koupim ty linky 3 a jeste mi 180 000 zbyde nebo je nemusim vydelat :D:D

ale on to ma kazdej jinak.

Jediny, co sme si krome postele na miru, nove linky kupovali novyho byla ta klecova nadstavba na miru a ted teda ten stul, ale… no deska je zadarmiko zespoda poskozena a nohy jsou od staryho stolu… takze kdyz se hluboce zamyslim, mame v byte presne 3 kusy nabytku, ktery nejsou z druhy ruky a i tak by se z toho asi thielli vsude jezili chlupy, jaka to hruza :D:D

a to jeste ten truhlar co nam delal nadstavbu trefil presne ten odstin tech kancelarskych skrini co mam z prvni prace, takze to k sobe paradne ladi 😀

dlazbu a obklady v pulce domu mam taky zbytky ze staveb, to se zas clovek pekne umelecky vyjadri, kdyz nema dost na celej hazlik a musi vymyslet, jak ty zbytky pouzit, at to ma pekny :D:D

no ale k nam navstevy nechodi, ty chodi k esusce, asi vsichni vime, proc se jim u esusky bude libit vic :D:D

Thielli
                  ale to je super zazitek a fotka, to te muselo hrozne potesit dostat takovou pochvalu od takove osobnosti zname a jeste s ni byla sranda, to je super 🙂

Ja bokovky nosim a jiny kalhoty nesnasim, protoze me to tlaci do bricha a je me z toho blbe, od mala to nenavidim a v dospelosti se nemusim aspon premahat furt 😀 a klido si vezmu neco, co k sobe vubec neladi (nepoznam to), kamoska kes me ale naucila, ze k modre kostrkovane flanelce neni dobry zeleny triko s kulatejma obrazkama, ale asi moc neresim, co mam na sobe. jako resim, ze chci, at je mi to pohodlny a mam to rada a ma to barvu, kterou snesu, ale jak to ladi spolu… nepoznam, to musi rikat nekdo jinej…

PetraK
                  ahaaa az v listoadu, ja to nejak blbe pochopila, tak to jeste mesic budeme vyckavat.
                  a co pracovni razitko, jak je tenkrat brali ale tys ho uhajila, porad ses razitko s razitkem? 😀

Fifi
                  vranam vsechno nejlepsi k narozeninam! uz se blizi jejich cas;)

Petrs01

Jaký kila?

Těch +15, co se mi v Praze přihodilo. A co jsem bez psa, tak se to zase škrábe do výšin. Víš, já ty své fotky v plavkách viděla. Ve vodě dobrý, ale jak vylezu… 🤣.
                    Jo, pohyb by měl být aerobní a včera jsem zrovna četla zajímavou teorii, že přerušovaný pohyb je kaloricky náročnější, než totéž kontinuálně. Ve stylu „auto ti taky víc sežere stylem brzda-plyn“. Takže zastávky na psí bobky jsou úplně ideální 😁. Takže když jsem šla dogtrek nonstop, tak jsem vlastně chodila z energetického pohledu nejlíp (já za chůze i jím).

Milena z Prahy

Thielli
                      Díky🥰! A pochvala od Františky Čížkovský (znám) musela dlouho hřát 👍.
                      Když jsme kdysi občas ještě jezdívali k moři, bavilo mě sledovat ostatní lidi. Konkrétně jak se třeba Němky i se značně nedokonalejma postavama a starší dokázaly „nosit“. Stačil šik sestřih vlasů, výrazný, ale ne řvavý boty, sebevědomej postoj a chůze… Ono to funguje.

Petrs01

ty to das za tyden

Týden je tak na tu českomoravskou… že by námět příští dovolené? Akorát Jihlavu obejdu. A ten sever, nevím, tam to prostě turisticky zprasili.

MirkaD

Milko-seš fešačka!!!!

Thielli-tak jako,léky zajídám cumlacíma bobonama…

Petrs01-holej pupík a bokovky nemusím kvůli tomu,že by mi táhlo na záda/břicho…
                          a v létě mi to taky vadí….
                          já mám ted váhu dobrou,ale zase mi zmizly prsa,taky spadly někam+vypouklý břicho,protože mám prohlý záda,normálně mám zezadu v zádech díru:-D

cernej caj

Thielli
                            to vybehas 🙂 telo se pri nemoci musi mit z ceho lecit a taky to muze byt jen zadrzovana voda, treba kdyz se ji vic sacharidu tak to nemusi znamenat, ze to jsou kila nahore.

co mam rikat ja, kdyz vypadam jako tehotna 😀 doted sem mela jen velkej zadek a stehna, ted mam navic i bricho 😀

Petrs01

mi zmizly prsa

ty se mi nikdy ani neobjevily 😆

PetraK

NO JO ŠTÍŘÍ ČAS JE TU

MILÝ ŠTÍŘI , CO SE PÝÝŘÍ
                                NEVIM PŘESNĚ KDY GRATULÍROVATI MÁM
                                A TAK VÁM UŽ DNESKA POPŘÁVÁM

ŠÉCKO NEJLEPČÍ A HODNĚ ZDRAVÍ
                                AŤ VÁS TO NA SVĚTĚ POŘÁD BAVÍ.

ZDE KROM PŘÁNÍ I DROBNÁ PRO VÁS KVĚTENA

A TÉŽ INSPIRACE, CO SI DOPŘÁT NA DOMA

PetraK

Petrs01
                                  (88.146.221.202)
                                  MirkaD wrote:
                                  mi zmizly prsa

ty se mi nikdy ani neobjevil

😀 😀 😀 😀 POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMOOOOOOOOOOCT, HÍÍÍÍÍÍLFÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!! SEŠ

Thielli

Hustý! Jde to nějak rozumně natrasovat? Kolik to je?

tady větřím závist 🤣🤣

cernej caj

MirkaD
                                      u matury sem vazila stejne jako ted (tedy sem hubena nebyla nikdy), ale mela sem vetsi prsa a mensi bricho 😀 nejak se to vekem meni :D:D

ale zas ty nemas tak vyrazny boky, takze to mas soumerny i tak, ono se to lip oblika 🙂

Petrs01
                                      usetris za podprdy zase 😀 ja kdyz sem sla minule do obchodu ze meli za 500 ve sleve a prodavacka mi rika, ze maji i jinaci, tak rikam, ze bych rada na tyden poceni nemytyho tela nemusela dat za podprdu 2500 😀 no k my smule mela blbej strih… 😀 takze se porad musim potit do podrpdy za 2500 :D:D

a prodavacka teda asi bezne neslysi, ze chces podrpdu, co nesmrdi a dobre schne, protoze se tyden nemejes :D:D

PetraK
                                      oo dekuji, kytice krasna, masicko luxusni! a vino sme s muzem uz vypili minulou nedeli, kdyz sem cestou z rakous v dolnich vestonicich poridila:D

tak si jeste uziju par dni, kdu muzu byt tricitka… :D:D

PetraK

černej čaj

tak si jeste uziju par dni, kdu muzu byt tricitka… :D:D

Thielli

Čajíku,

jenže já si ten svůj první dřevěný stůl nekoupila za 25.tisíc od truhláře – nějaký stylový dubový kus..
                                          Já si koupila stůl z borovice, značka Ikea a ještě byl z druhé ruky.
                                          Na bazarech dodnes najdeš nábytkové poklady, když hledáš. A je to tedy čím dál těžší, to jo… Jsou to omšele kusy z masivu, které stačí stmelit, sešroubovat, přebrousit a napustit olejem – a máš něco, co máš do konce života. Je to krásný, nestálo to majlant a ještě můžeš mít dobrý pocit, že jsi něco zrecyklovala.

Já mám doma všechno takhle spojené. Něco nové a k tomu něco staré dotáhnuté z bazaru a probuzené k novému životu.

Thielli

u matury sem vazila stejne jako ted

NECH SI TY PROVOKACE, ČAJI! 😡 TO NENI FÉR, TOHLE. 🤨🙄🤣

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,141. až 1,160. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.