Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,081. až 1,100. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Asteris

Mně neděle nevadí, jen toho 10.11 se mi to moc nehodí. Třeba 24.11 to už je v pohodě. Je otázka, jestli se to vůbec někomu hodí ?. Pokud to bude někde, kam se dá dojet veř. dopravou, tak se i dopravím.

cernej caj

PetraK
        jako k sobe az srostou? 😀

Milena z Prahy

Holky, nevíte prosím, jak se pozná, že sušící se houby už jsou sušený? Suším je na vzduchu v superteplým obýváku už cca deset dní. Voní, jsou seschlý, chrastěj, ale pořád trochu pružný, nelámou se.

Thielli

Mileno,

já je ještě předtím, než je úplně uzavřu, pověsím na dalších pár dní do pytlíku, které teď prodávají po třech kusech v supermarketech, pokud nechceš brát nové a nové igeliťáky. Je to taková hustá síťka… tam je sesypu spolu s bobkovým listem, aby moli neměli zálusk, a pak je teprve uzavřu do sklenice. Ale myslím, že 10 dní v suchu, pokud to nejsou tlusté plátky, by měly být v pohodě.
            No a kdyby mi sestra nepřivezla v sobotu hřiby, napsala bych ti ještě, ať si necháš ty provokace… ?

Thielli

No, naštěstí taky mám… ?

Milena z Prahy

Díky, Thielli,
                pytlíky i bobkovej list jsou dobrej nápad ?.
                Máš to pěkný i na pohled ?‍??.

Thielli

Mileno,

ještě… právě tyhle pytlíky nosíme s sebou na podzim po kapsách, pokud by někde něco koukalo z mechu. Je to takové nic na váhu, dýchá to a domů se v tom dá z lesa odnést v každém klidně dvě kila hub. Nenese se to tedy za ten provázek kdovíjak, ale jako nouzovka – odeál. ?

kachna

My můžeme 23.,24., ale jinak prosím nějakou dobrou duši o sms.

Zabila jsem děsně důležitou databázi. Zadala jsem špatně datum vrhu mláďat.

cernej caj

Kachna
                      Ty ses nicitelka!

Thielli
                      Krasny houbicky mas naplatkovany:)

Thielli

Kachna

hackerem kouzlem nechtěného?
                        Ale jedničky a nuly se snad dají vstát z mrtvých, ne? ?

a JINAK
                        u nás v práci se hraje domino. Každý den padne jedna figurka s covidem. Už to došlo do naší kanceláře.

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Houby krásně sušíte dámy, já letos nesušim, dělám furt ty škvarky. Včera zas, chutnají Olince, Babičce, Mousesovi, slepicím, ohařům, Brtnikovi…….

kachna
                          Zabila jsem děsně důležitou databázi
                          v který hackerský skupině působíš?

černej čaj
                          vidělas tu kometu, jaks tu o ní psala? Já na tozapmněla, nevím, zda je to ještě vidět? Nevíš?
                          šla jsem kouknout, ešivá jsi už nevyhodila zápisky ze zahraničního výletu a zjistila jsem, když jsem nakoukla do Anenskýho výletu, že popisky pod fotkama jsou tak umístěný, že z nich není v podstatě nic vidět. Mám chybu někde u sebe, nebo je to u Tebe? Kdyby to bylo u Tebe a nevědělas o tom, je to škoda, páč si nic nepřečtůůůůů

Petrs01

Kdyby to bylo u Tebe

Fungovalo mi to po vydání i teď, takže na PC bez problému.

Zlata

PetraK
                              Píšou že při troše štěstí bude ještě možné dneska při úplňku ještě kometu zahlédnout.
                              Já se musím smát.Dostanou všichni stejně,ale musí si to zkontrolovat, jestli druhej nedostal víc?

MirkaD

tak včera jsem šla na vycházku hezky česky k fotbalovýmu hřišti-nepoužívaným
                                tam si Dafča zaběhla k lavce,oběhla branky,Žeryk si donesl míček,
                                a šlo se dom,Dafi mě pobavila,když měla obíhat stromky a tak před vratama tak oběhla nějakou houbu co tam rostou a šla zpět…
                                pak sklidit prádlo,uvařit,uklidit a na jednu busem do práce,
                                2 kasa,pak hlavní kasa a úklid,přecenění,a skončily jsme skoro o půlnoci…
                                šla jsem spát v jednu v noci,
                                vstávala jsem v 7,šla jsem ze psama ke křížku,
                                Dafi se plahočila,tak jsem to vzala ke křížku trošku klusem a rychlou chůzí,
                                od křížku už Dafi valila sama,a ke křížku musela valit taky,chudák malej je to….
                                udělaly si každej hledej ztratil,
                                Dafi oběhla 2 krát strom a šlo se dom,
                                doma jsem vysvětlovala chvílu prsčce,že má prat,nakonec jsem ubrala koberečk k vaně,změnila program,
                                a je tady nádobí ….chjo…..

MirkaD

Čajíku-jak si to myslela s tím oblečením,že by jako už nebylo nic nepromokovahýho,kromě pláštěnky a gumáků…..????

MirkaD

kometu jsme o půlnoci neviděly….

MirkaD

Ltka-ty kočenky nemají chybu:-D,
                                      u nás se taky jídlo kontroluje:-))

Maya

Zlata
                                        a jak si hovi na polstarku po dobrem jidle 😀

Maya

ja kometu taky nevidela, ten mesic sajni tak, ze nejsou videt ani moc hvezdy, natoz kometa
                                          houby zavidim, ja se do lesa ani nedostala a ono stejne u nas ani uz zadnej les neni, par stromku, zbytek vykaceny a ty vykaceny plochy jsou oploceny

PetraK

Áááá vyhlášený restaurant U čtyřech kocourůch, kde vaří šéfkuchařka Zlatka! 🙂

Jo u nás teď taky měsíc šajní hodně, ale třeba kdybych vyrazila na louky večer – vytáhnu brtnika a uděláme si prochajdu?

Petrs _ dík za info, takže ten problém bude na mojí straně, že to není vidět, ty popisky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,081. až 1,100. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.