Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,647)
  • Autor
    MirkaD

tak chtěla bych aspon jednou měsíčně…
      můžu jen o volným víkendu,a těch moc nemám…
      no bolela mě včera dost krční páteř..
      tak se s nimi chci domluvit,že příště nechci tolik klusat,
      on je to záhul,a zase aby mě po projíždce bolela mov krční páteř,a já se nervovala,že z toho bude migréna,to taky není ono:-)
      popravdě,mě ani nenapadlo,že budu po 10 minutách klusat…?!?
      a prostě jasně,že po jízdě na koni člověka bolí tělo,
      ale zase si nechcu odrovnat krk do migrény,to že mě budou bolet stehna zevnitř a tak,s tím jsem počítala,to mi nevadí….
      pro mě by bylo fajn do smrti jezdit krokem..
      párkrát jsem se bála,že se fakt už neudržím….

Zlata

Thiely
        To bylo dneska ráno, jsem otvírala i druhý okno, teď je teda chladněji než ráno a dokonce poprchává.

Kimi

Thielli, první noc nic moc. Večer jsem ji i s pamlskem uložila do pelíšku, který mi pro ni dali a já jsem se zavřela v ložnici. Jaksi jsem si řekla, že nechci, aby spala v posteli. Vydržela chvíli, pak co půl hodiny přišla škrábat dveře. Tak jsem přemýšlela – varianta 1 – odnesu ji i s pelíškem do sprchového koutu, tam ať si škrabe, varianta 2 – otevřu dveře a pustím ji do ložnice. No, hádejte, jak to dopadlo 🙄?
          Ráno jsem šla venčit obvyklou trasou, potkaly jsme dvě Goliho psí kámošky Lejdynku a Meginku, k mému překvapení žádný problém, s Meginkou by se i honily a hrály si, ale zatím se ji bojím pustit z vodítka.

cernej caj

Kimi
            tak se szivate, to je dobre a holt bude chvbili voditkova, nez si navykne a nauci se te spolehlive poslouchat 🙂 je dobre, ze vam to szivani jde

Thielli

Kimi,

jókšíry jsou přeci v posteli v pohodě. 😀 …píše ta, která pudly do postele nikdy nepustila.
              Ale to bylo jiné, věděla jsem, že pes bude mít jednou v kohoutku skoro šedesát centimetrů a podle alergologa jsem doma neměla mít žádné zvíře. Takže jsem se štěňátkem spala na zemi, pak byl pelíšek vedle postele a je to tak dodnes.
              Se těšíme na fotky, jestli to bude teriéří vzhled nebo fifinkoý s mašličkou 😆

Milena z Prahy

Kimi,
                on se jí přece úplně obrátil svět naruby. Je v cizím prostředí, se zatím cizím člověkem. A v tom minulém nijak zásadně nestrádala, takže se zatím asi moc necítí 🥲.

Fifi

Tyjo, jsem si vcera asi v podvecir uhnala nakej epesni uzeh/upal? Ale uz je mi lip, jen me mrzi, ze neklapnul narychlo upecenej stuk s Petrs.

Mirko
                  Dyk si tam domluv, co a jak chces, nemusis se tam nechat zmordovat. Klusani je vyssi divci, na to uz potrebujes delsi prupravu, si domluv jen pohodicku krokem.

Kimi
                  Vydržela chvíli, pak co půl hodiny přišla škrábat dveře. Tak jsem přemýšlela – varianta 1 – odnesu ji i s pelíškem do sprchového koutu, tam ať si škrabe, varianta 2 – otevřu dveře a pustím ji do ložnice. No, hádejte, jak to dopadlo
                  Ty ses drsnak, bys takhle zavrela i stendo, brrr? Hadam a verim, ze jste spaly bud bok po boku nebo ona v pelisku po boku postele. 🙂

Kimi

Co odešla Korinka, tak byl gauč i postel bezpsí. Goli byl gaučák, dokud byl zdravý, poslední roky se držel v mé blízkosti na podlaze. Byla bych v tom ráda pokračovala, ale Betynka to vidí jinak. Fifi, ona už není štěndo, v první nabídce bylo řečeno, že je tříletá, když mi ji předávali, říkali, že je jí šest. Dnes mi udělala velkou radost. Na návštěvě u bráchy byla s jejich maďarskou ohařkou v pohodě. Baki by ji nejraději brala jako hračku, ale Bety byla rovnocennou parťačkou, holky poskakovaly, honily se.👍🙂 Pak jsem se ještě stavila u Jakuba, ale s Artíkem jsem Betynku seznámila jen přes plot, Art je ještě větší potrhlo než Baki a Bety toho měla tak akorát. Jsem ráda, že se rodina bude moci scházet včetně pejsků.😄

Fifi

Kimi, vim, ze ona neni stendo. Prave proto, ze je starsi, pro ni prechod do noveho domova muze byt mnohem narocnejsi nez pro prcka. Ale princip tam plati stejny: jsi pro ni cizi, cizi je i prostredi, musis ji vse ucit jako stene. Privolani, domaci stereotypy, dobu krmeni, musite se szit. Nevidim v tom rozdil, stene nebo starsi (nove prichozi pes) nejde zavrit nekam prvni ani pokracujici vecery. Nedivim se, ze skrabkala na dvere. A je dobre, ze te Betynka ukecala a stravite spolecne dalsi noc. 🙂

Zlata

Kimi
                        To je hezký.🫶

Fifi
                        V sobotu to bylo strašný,to se nedalo ani vylézt.Já byla akorát okolo 11 pro oběd,pak už jsem nevystrčila nos.
                        Pepin je veliký.Snad to blbnutí trochu přejde a bude relativně normální pes.

PetraK

RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          RRRÁÁÁ
                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak to máme zbouraný! Jsme si teda mákli, jen co je pravda. Fčéra jsem byla trošek mrkvička. A tak jsem si šla patlat domácí kečupek, sugo a gnocchi. Vše ve velmi vyvedené kvalitce, to se musím pochválit. Gnocchi jsem vyráběla prvně a myslím, že až dobru poslední koupený, tak už nikdá víc. Stavbu jsem nechala bejt.

Kimi! To mám radost ale! Samý dobrý zprávy, šécko vypadá moc dobře. Moc, moc vám to přeju a těším se na další info.
                          A dovča – zdá se – naprosto vynikající, což?

Zlatka
                          V sobotu to bylo strašný,to se nedalo ani vylézt
                          Jo to mi podívej, myslela jsem místama, že zdechnu.

Mirka D.

To mě mrzí s Žakinkou, ach jo. Je fajn, že se Sofi a Poleno 🙂 takhle rychle sžily

žjooo, z tebe se stala velkojezdkyně. Je to skvělý, žejo? Že jo? Úplně to z tebe na těch fotkách sálá. Jsem moc ráda, že si to dopřáváš.

Míla
                          u mám vychytávku. Dávám si budík na mobilu,
                          😀 😀 😀 😀 😀 no………….víš jak je to u mne s mobilem, že jo? 😀 😀 😀

Fifi
                          jedno foto pro pekny vikend.

😀 😀 😀 jsou ftipný!

Attachments:
                          Maya

PetraK
                            to zni jak kdybyste zbourali komplet celej domek 😀

Thielli

PetraK

a rekl ti pred bouranim pan Brtnik, ze nemas chodit hlavou proti zdi? 😀

PetraK

Thielli
                                e nemas chodit hlavou proti zdi? 😀
                                ne, ale bylo by to asi marný, dělám to takhle celej život 😀

Maya
                                stačila ta jedna zeď a ten bordel co z toho byl. Zeď je vlastně uprostřed domu. A bohužel to nešlo dřív, muselo to počkat.

Maya

PetraK
                                  soucitim, ten bordel co jsem mela doma ja, jsem jeste ani nestihla komplet uklidit, to jsou takovy vrstvy prachu, ze to musim brat vsechno 2x
                                  a to jsem mela vsude kde to slo igelity a tak

PetraK

Maya
                                    jojojojo, výborný to je. My teda zbytek Domečku oblepili jak nejvíc to šlo. ale u Tebe to bylo mezi dvěma místnostma, že jo?
                                    zas ale jsi nebourala. Dote´d mi teče krev z nosu z tho bordelu. Zrovna dneska ráno jsem si to zas užila. A teď v práci taky.

Maya

PetraK
                                      no na zaver tam rezali a brousili dlazbu, z toho byl asi nejvesti bordel
                                      a bylo to na chodbe, takze to slo do celyho baraku, i nahoru k mame, kdyz jsme okolo zavesili igelity, ten prach se stejne vsude dostane, dostal se i pres zavreny dvere do mistnosti
                                      a to me pak cekaji jeste okna a prani zaclon
                                      zas jak rikalm, mam komplet vanocni uklid na 5 let dopredu 😀

Maya

tady takovy internetovy sekac bere veci do prodeje a svoz je zdarma, tak treba se to nekomu bude hodit
                                        https://cleanout.remixshop.com/cz

Maya

jak poznam u kytary jakou to ma znacku, vyrobce nebo tak neco? kde to tam je? nic jsem nenasla, ale nevim kde hledat
                                          mam starou kytaru se kterou se chci rozloucit a koukam, ze se podobny prodavaji od par stovek po tisice, asi v zavislosti na znacce
                                          moje bude sunt, ale kdyby nahodou, zbohatnuti se nebranim 😀
                                          asi to spis pujde do kontejneru
                                          a nasla jsem k ni i stary zeleny futral 😀
                                          alespon teda doufam, ze se do nej vejde, jsem to nezkousela, ale proc bych jinak mela furtral na kytaru 😀

Zlata

Maya
                                            U některých to bývá uvnitř,vyhledávač Google nepomohl?Já fotila skleněný sošky z hutního skla taky bez označení a byla jsem docela překvapená.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 81. až 100. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.