- Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
7.10.2024 v 16:17 #178132
cernej caj
Thielli zvraci a ma kolem hlavy uz skoro svatozar? 😀
normalne holky sem zjistila, ze moje bozi kancelarksa zidle, kterou sem si za 150kc rozbitou odkoupila z prace a doma si ji spravila je moc vysoka a nedosahnu loktama na stul, ale macham s nima 3cm ve vzduchu :D:D tak sem ji dneska odendala kolecka a podlozila prknama (rotoze stredovej vystupek) a teda blbe se s ni posunuje, ale … nejak to snad vymyslime s muzem co s ni 😀
ale tohle https://www.zdravotni-zidle.cz/zidle-spinalis/hacker proste nemuzu nechat nevyreseny 😀7.10.2024 v 16:19 #178133cernej caj
Update
7.10.2024 v 16:55 #178135Petrs01
a je fakt tak skvělá jak tvrděj? Já o ní uvažovala, ale normální cena je strašná pálka.
7.10.2024 v 17:50 #178136cernej caj
Petrs01
ja ji mela nekolik let v avg, jako… me osobne se dobre sedi i na nejake bezne pohodlne kancelarske zidli, takze osobne uplne benefity nepoznam, ale ja taky docela sedim „jako clovek“ a nepotrebuju zidli, co me k tomu spravnymu sedu nuti. Je nezvyk, ze se trochu vrti ten sedak, ale to me uz neprijde. ALe lidi, co fakt neumi sedet, tak ty to donuti, protoze nespravne se na ni sedi dost nepohodlne 😀A v minule praci byla rozbita vyrazena, tak sem si ji odkoupila, ale jinak? ne, rozhodne bych za ni ty prachy nedala, ale rekla bych, ze proti „normalni zidli za 18“ by tam ten benefit urcite byl. Jenze ona muze byt i dobra zidle za 3… a prave v avg me ty uni zidle dost vadili, tak mi v praci rekli, ze at si objednam co si vyberu v cene te desne zidle… se ptam co stoji a ta desna stala 25, co se na ni nedalo sedet 😀 (3roky sem se neopirala a sedela jen na hrane sedaku, jak mi tlacila krk a hlavu na hrudnik..
takze… sem si vybrala 😀
ale… nevim, proste pokud umis u stolu sedet pekne naprimena, oprena o zada, lokty v pravym uhlu na stole… tak ti benefity proste neprinese
7.10.2024 v 18:11 #178137Thielli
Holky, co sháníte dobrou židli –
já nedám dopustit na švýcarskou Vitru. Dělala jsem v tom nábytku 7 let, seděli jsme na nich všichni, drahé, ale dají koupit na bazaru vyřazené z firem za rozumné peníze. Já si tenkrát koupila novou se slevou zaměstnance, mám jí přes 20 let! a nemusela jsem nikde ani nic utahovat. A nejsem žádný věchýtek. Další jsem koupila švagrovi, co taky dřepí desítky hodin u pc, další jsme koupili do rodiny právě z bazaru, byla jak nová.
Rozhodně doporučuju látkový sedák, žádná koženka.
Vitra má běžně kromě standardních funkcí i nastavitelné naklápění sedáku dopředu (při předklonu se sedák mírně nakloní, takže netlačí hrana sedáku zespoda do stehen a neodkrvují se tak nohy..) Záleží na modelu samozřejmě.Byli jsme si pro tu bazarovku přímo v Office Outlet a vybrali si na místě, vyzkoušeli mechaniku. Mají to luxusně vyčištěné.
Nebo na bazoši ještě levněji:
Vitra III7.10.2024 v 18:21 #178138Petrs01
My máme v práci celkem slušný, takový nějaký standard, ale moje záda byly jednu dobu katastrofa. Od té doby co jsme objevili masážní svíčky, tak problémy se zády skoro zmizely ?. Akorát k té svíčce potřebujete i ty ruce…
Abych měla správně (90°) nohy, mám židli úplně dole. Hlavu mám stejně vysoko jako ostatní lidi okolo. Monitory mám na vyvýšených podstavcích. Z toho mi vychází jednak, že jsem strašná vobluda a taky že se fakt snažím sedět rovně.
Ale ta poslední vypadá velmi dobře, hmmm!7.10.2024 v 18:21 #178139Thielli
Jinak čajíku, Thielli nezvrací.
Thieli dnes byla na kontrole a stále se jí drží zánět v dutinách. Když se optala pani doktorky, jak je možné, že bude už měsíc doma s rýmičkou, bylo jí vysvětleno, že tohle není žádná rýmička.
Thielli je tedy trudomyslná, otrávená, unavená, přeleželá a tak o třimkila ztloustlá. Nemá naladu na nic, ani sem blbě žvanit… Z počítače jí bolí hlava.
Takže nazdar. ?7.10.2024 v 18:24 #178140Thielli
Petrs,
doporučuju pod nohy podložku/stupátko. Právě, abys nemusela být sesutá dolů. Pak ti zase nevychází dobře deska stolu při standardní výšce. Prodávají se výškově nastavitelné. 🙂7.10.2024 v 18:36 #178141Petrs01
abys nemusela být sesutá dolů
No to bych si ale ty monitory už musela strčit na strop. Žirafa.
7.10.2024 v 20:10 #178142Fifi
Bryvečir vespolek,
mě včera pobavil Pepin. Kdyz uz topim, venkovni dvere priviram, psum do nich staci strcit tlapkou ohledne otevreni. Pepino strcil tlapkou nejdriv do zaclony, kterou tam este mam (normal litaji komari pres den) a namotal se jak nevesta, panikaaa. Stesti, ze jsem slysela trhani latky a vysvobodila ho. Pulka zaclony v cudu, byla pekna.
A pak me rano vydesil, choval se divne. Nekousal do me, nemohl si lehnout, uprdelit se, hekal, neco ho bolelo. Tak nevim, esli pater, nozicky, bo si hodne poletoval s Ruzencem, nebo pupek ho trapil (prilitli havrani a nosi sem a tam tech par orechu, ktery nezmrzly). Odpolko fungal uz normalne, mel teda trochu srajdu. Ale mne tak zatrnulo, kdyz se na me rano lepil a heeelp, uplne jak Troldi slinivkova situace ze zacatku, huuf.Thielli
Thielli je tedy trudomyslná, otrávená, unavená, přeleželá
Tyjo, at se ti dutiny oddutinujou uz konecne, to je des.8.10.2024 v 8:51 #178145cernej caj
Thielli
Tak snad uz bude brzo toho marodeji konec:)Vitru mame asi v praci a je taky fajn ale ma nejak bkbe udelanou operku a kdyz mam opasek aknsi porad srazim pri kazdym dosedu ta nastavitelna zada dolu a musim je vracet zpet, tak sem se musela preucit na kalhoty bez pasku a rifle uz skoro nenosim:D
Petrs01
Taky mam pod nohama krabici v praci, at mi vychazi lokty, jenze doma mam stul asi on3cm jizsi, takze muzu sedet bez krabice… ahaaa ale ta hacker zidle ma ted vysoko sedak:D takze na ni nemuzu sedet vubec. No radost:DCo je zac ta svicka? To potrebuju desne..
Fifi
Tak toje pepin nejvetsi ze vsech trhacu! A dobre ze uz odpoledne bylo lip.8.10.2024 v 9:06 #178146MirkaD
tak Dafča mě včera sežrala kus perníkové chaloupky..
kolegyně vykrcala vše co jsem jí soukromě řekla do tel,tak to řekla všem a ještě si přadala a nevím kde mám peněženku…
tak zas du…8.10.2024 v 9:09 #178147Petrs01
To potrebuju desne..
A máš k ní ty ruce?
Berem tuhle. Zapálíš, necháš něco rozpustit, radši sfoukneš (P. tenhle bod často vynechává), naliješ na záda a masíruješ. Dlouho. Oproti oleji spotřebuješ minimální množství. Dej si pod to nějakou neprosákavou podložku.8.10.2024 v 10:28 #178148Zlata
Thiely
Mě občas pomůže jako podpůrný lék česnečka.Jenom ta obyč.1brambor,sůl,trocha kmínu,lžička sádla a nakonec rozetřený česnek.To určitě nebyla rýmička.Muž se kdysi při bolesti ucha léčil tak,že stroužek česneku ve vatě si strčil do ucha.Když jsem mu to rozmlouvala,byla jsem blbá,páč ho tak léčila babička.Pak marodil 3 neděle, protože to nejen nezabíralo, ještě se to zhoršilo.8.10.2024 v 11:59 #178151cernej caj
Zlatka
Fesaci:)Petrs01
Uz chapu jaks myslela ty ruce:DA sme teda vobe zirafy, pac ja na zem nohama neddosahnu a kdyz jo, tak nemma lokty prirozene ale nekde u prsou:D taky mam podnozku./krabici nacpanpu krabici ktera je nacpana kabici… 😀
Fakt ty dlouhy zada ztezuji nejen kupovani obleceni:D
MirkaD
Tonjenfakt super kolegyne…Mi zmizel elej prispevek z kobilu tak nemam silu ho psat znova.
Mame v praci super zidle ale podpera na zada je vyskove nastavitelna a kdykoli du s riflema.a paskem tak si ji pri sedmuti srazim az dolu tu podperu, a pokazd eji musim.nastavovat znova tak sem se naucila nosit gate na gumu:D
8.10.2024 v 20:09 #178152cernej caj
At to nikoho neodfoukne!
9.10.2024 v 7:46 #178160PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Má zas přijít nějak děsný počasí? Soudím podle černýho čaje otázky. Já totiž nic nestíhám, už vůbec nic. Jsem zavalená dotacema, teď jsem s navíc vystíhovala hrozně a dva dny po sobě fakt spala jen tři hodiny. Zbytečně teda, už sem se vyklidnila a dneska jsem spala až do čtyřech. No jako by nestačily povodně, tak ještě vítr přijde? 🙁
Zlatko – to jsou otomilouši, ti Tvoji kočičáci. Já bysem taky chtěla nějakýho mazlícího jedince a ne toho masovýho vraha 😀 . Tudle se mnou ale spinkal na gauči a předl. Zajímalo by mě, proč měl tehdy po kastraci to dlouhý období, kdy naprosto nepředl. Jestli to bylo nějak špatně udělaný a on byl v diskomfortu?? Nebo byl naštvanej na celej svět, nebo nevím. no.
Mirka D.
kolegyně vykrcala vše co jsem jí soukromě řekla do tel,tak to řekla všemto je…. to je… ne neni to kráva, je to Dorota Máchalová!!! dej jí po tlamně pytlikem těstovin.
9.10.2024 v 7:58 #178161MirkaD
neodfouklo
já ted odpo,tak ráno mám cvičící/běhací vycházky,
v pondělí cvičení za barákem a pak aporty ve vjezdu u Dafi-se snažím aby se mnou měla víc pohybu,naštěstí ted aportuje+i obíhá cokoliv hoodně ochotně
v pondělí odpo s chladařkou,naštěstí v klidu..
i když večer byly nějaký řeči k té středě….
ono,se s toho mezitím stala ústním podáním o hodně větší historka než byla….:-(
a já vím,že kdybych to s ní začala rozebírat tak se do toho strašně zamotám…
a jo podle víc lidí si nechám vše líbit a s.. na hlavu…
njn….
ale tak jako dobrý,pondělí prostě v pohodě,2 kasa,vybalování a úklid a dom,i celkem včas,takže super
v úterý jsem zjistila,že peněženka fuč,tak jsem volala do práce,jestli tam není-prý ne…
tak jsem doma poklidila rozkousanou chaloupku perníkovou po Dafči…
zacvičila si,šla ven ze psama-k rybníčku trošku hraní a obíhačky,ty dělám na každé cvičící vycházce a dom
po cestě mě nervoval borec s obřím NO černžm,kterej sebou mlátil na vodíátku,šílel a šel furt k nám a borec-ke mě a nesmíš,a psovi to bylo fuk,
borec vypadal,že ho každou chvíli neudrží-ano jsem s tím už trapná-ale borec měl vco dělat aby psa udržel,schovával se s ním za auta a tak,aby na nás pes neviděl..
bohužel jsem u rybníčku zjistila,že je borec kousek od nás a čučí do mobilu..
a pes šílel,ten borec furt prlběžně čučel do mobilu….
kdybych občas nahlas neřekla nějakej povel,tak si nevšimne,že je tam někdo ze psem:-(((
náhubek ne-to je asi sprostý slovo..,
su zvědavá,kdy si mu vyrve a udělá průser*na povely neraguje,a při čučení do mobilu,kdy ho páneček nevnímá….
no nic…
já nervy v kyblu….
já fakt nnevím,fakt nevím-a je ni fukmže si tady rejpnu do vosího hnízda,proč by pes,kterej není ovladatelnej nemohl nosit koš,fakt nevím…..
no,nic…
po vycházce,cvičení a úklidu jsem si to metelila do práce,
oeněženka byla pod sukní ve skřínce..
a pak zase do spořky,kde chodím furt něco řešit ohledně baráku a tak…
a do práce zas…
odpo kasa,úukld,vybalování-stihly jsme vše včas,
akorát v noci jsem myslela,že mi upadne loket,zápěstí,kotník,záda—
tak jsem o půl 4 šla do vany a pak si brala prášek….
dnes pošmourno,mrholilo,s psiskama jsem to vzala za zahradu-aportíkování,a přivolání
a pak před vratama na náměstáčku obíhání laviček,keřů a kapličky a parního válce,psi vyběhaní,učesaní a já mžu jít za odměnu vařit…
dnes naštěstí jedu busem….9.10.2024 v 8:01 #178162MirkaD
ted čučím,že prší,jsme to stihly teda včas…
Thielli-dotaz-punkce nosu u tebe neuvažovaly?
nebo to se už nedělá???k židlím-já mám kacelářskou co jsem si kdysi koupila já-na Martina je malá..
pak si koupil obří koženkovou bílou,na mě je zase hooodně velká,ale hodně,
včera zuřil,že si spotvořil záda na té malé a dá si tam tu velkou…
na mě zase bude velká-tohle taky nemá kompromois….9.10.2024 v 8:48 #178163Zlata
Mirko
Ty máš ráda citáty, tohle jsem našla:Nikomu nic nevysvětluj
-Přátelé to nepotřebují
-nepřátelé ti neuvěří
-hlupáci tě nepochopí.PetraK
Nevím jak to mají s předením,Čertík nepřede,Micák přede občas,zatím nekastrovaní smetáci jsou uvrnění jak kolovrátek.Čekám na chladno i přes den,aby se jim nechtělo ven a mohli přijít o kulky.Pak uvidím jak se budou chovat .
Tomáš byl můj první kastrovaného kocour,předl,ale ten ke mně přišel až v roce a půl už po kastraci.
Tenhle černej flek občas přehlídnu.?? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.