Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Maya

cernecaj
      muzeme si prevest do dalsiho ten tyden navic, to je 5 dni, takze to nastesti neni komplet
      ono je to tak podle zakona, akorat driv to u nas nikdo neresil, asi je nekde novy koste

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.
        Mám natřený šecky ty dvéře a futro taky. Fčéra sem ve svý pěstírně našla spooustu vaťáků, tak jeden jsem vzala Babičce a jeden do prasé. Ešivá přežijou pršení a vydržej do neděle, jedu v pondělí do prasé s kioskem a budu je prodávat ve vestibulu u píchaček 😀

Zlatka svátek měla,
        já to zas prokoučovala
        a tak volám dodatečně GRATULACE!
        AŤ SE TĚ HLAVNĚ ZDRAVÍ CHYTNE PŘEVELICE!
        FŠÉCKO NEJ, MILÁ ZLATKO

Místo kytky posílám Ti návrh na dárek:

díky Fifajz, žes to „práskla“

černej čaj
        Dosahli sme suchy vrch, tesim.se na veceri:)
        tjo, to je fotka! jaká byla véča?

Mirko D.
        tu fotku Dafi s pamlskama jim pošli, že jim děkuje a že ji můžou použít jako reklamní fotku. Béš mít pak slavnou Dafuli. Ešátor kdysi dělal propagaci na ZeroDc

Petrs01-já mám svatbu slíbenou 15 let,
        to mě mrzí 🙁 a jak říká Petrs, no. 🙁

Petrs01
        dík za tenisákovou nabídku, ale voni už je nějak nechcou. Já jsem jich domů kdysi dávno přitáhla obří pytel, abych mohla použít „zahlcení“ , když už jsem nevěděla s Tali co dál. Vysypala jsem to doma a ona nevěděla kterej dřív, bylo toho hodně, nedalo se to všechno sežrat……. a tak to pak dost pomohlo v tom požírání hraček. Ale te´d už vyhrávaj plyšáci a čakítový balonky.

Petrs01

nemohla byt tajna

Stačí sehnat 2 lidi co to nevykecaj… ale jako furt nechápu proč.
          Jak pravý jeden ftip – hlavní příčinou rozvodů je svatba.
          No, ale vono… kdyby se to pojalo jinak, kdyby se z toho nedělala taková událost, kdyby se prostě dva lidi s občankama dostavili na úřední místo, vyplnili tiskopis a podepsali… tak by se z toho odstranila ta falešná romantika a lidem by se mohly oči otevřít už před svatbou a ne až po ní.
          Z mého pohledu je to z velké části byznys. Snad každé jen trochu zajímavé místo už dnes nabízí svatby. Přeješ si zámecký park, rytířský sál, nebo netradiční hladomornu? A samozřejmě, dorty, šaty, žranice, tohleto a támhleto… PRACHY.

MirkaD

PetraK-fotku jsem jim poslala,jen daly vědět,že se líbí,reklamu dělat nehcou..

Petrs01-no jasně,že jsou svatby byznys a točí se kolem toho strašný prachy…
            aa jo mě by prostě vyhovovalo někam dojít-dostat ten papír a zdra-žádný oslavy,hostiny,focení nic..
            já tu svatnu chci čistě kvůli úřadům…
            jenže Martin,když už tak tu oslavu,že,,a to už jsou ty prachy…

Zlata

Díky za přání,?, ?, všem ?

Dneska se konečně povedlo vyzvednout kalendáře,jsou super, ovšem Balíkovna již nikdy.

PetraK
              Křeslo super, ovšem pánové leží na nejneuvěřitelnějsích místech, hlavně tam,kde nemají ?.Čertík je např.teď na šicím stroji,kterej používám jako psací,tak jsem mu tam dala aspoň deku a jeho polštář.
              Pak vás doctu,Petrs chystá svatbu nebo ne,musím ti přečíst pořádně.

Thielli

Petrs01

mám přítelkyni. A nebudu ji jmenovat, ale musím tu její příběh napsat. Chodila kdysi roky s toxickým partnerem, vztah se nevyvíjel, blížila se třicítka, padla třicítka… nakonec rozchod. A ona se jeden večer opila… no, opila… prý se tak zřídila, že to bylo jak z filmu. Ta přítelkyně je velmi krásná, vůbec ne jako dnešní tuctovky na instáči… je hubená jak lunt a její krása by se spíš dala přirovnat kráse filmové hvězdy. Navíc je teda ještě vzdělaná a moudrá. A tak se prý ožralá motala v košilce v noci po bytě, na hlavě tmavou vlnitou hřívu pomačkanou do všech stran, až si otevřela počítač a poslala seznamovací inzerát. Čehož ráno litovala. Ale ozval se jí chlapík, který ji ve svém projevu zaujal a tak svolila ke schůzce. Na tu on přišel se svetrem zastrčeným v nějakých děsných kalhotách… nicméně ten jeho projev byl pro ni stále ryzí.
                A tak mávla rukou nad úpravou a dala tomu šanci. Za dva měsíce se dozvěděla, že jde o vysokého manažera jedné velmi velké společnosti. A on zjistil, že ona není zlatokopka.

Brali se po dvou měsících známosti, na maloměstě, v civilním oblečení, bez prstýnků a jen se dvěma přáteli jako svědky.
                Jsou spolu dodnes, mají dvě krásný a šikovný holky a přestože mají hodně peněz, na odiv to rozhodně nedávají.
                zazvonil zvonec….

takže Petro – jde to bez toho cirkusu kolem. 🙂

PetraK

Svarba nemusí být tak hrozná věc.
                  My se chtěli vzít na střední. Jako že to bude výbornej nápad 😀 , že to ešče nikdo neuďál, vzít se jen tak, ještě na škole, když nemusíte. Nedovolili by nám to, páč Brtnik nebyl plnoletej a já nebyla těhotná, takže smůla. Pak už jsme si řekli, že jako proč. enemže to proč se našlo – moje máma nás má -teda měla, páč už nejni – moc ráda a tak hezky vnitřně si moc přála, že abychom … tak proč jí neudělat tu radost, že jo. Byl z toho výbornej mejdan. nebylo nás třista, ani 2+2 , bylo nás tuším třináct a byl to báječnej den, oslava, večer, mejdan. Byla legrace, a ty příšerný fotkyyyy!! Jehehééé. A cikánka mi věštila z ruky ščastný manželství. Zatím jí to vychází 🙂

Zlata

PetraK
                    A co věstila Brtníkovi ??

Hele jak to mám dočíst zpátky,páč než se vrátím už je zas stránka?

PetraK

Zlatka
                      nic. radši asi.:D ba ne, von tam v ten moment nebyl, já byla unášena do vinárny U zlatý štiky, kam jsme chodívali na škole. mastili jsme to zrovna s kámošama přes Staromák, tehdejší barman už na nás čekal, a ona nás zastavila,to bylo výborný.

Musíš si udělat kurz rychločtení a rychlopsaní.

Thielli

Petrs01

jo a tenisáky také vůbec nepoužíváme. Tak s díky odmítám. Je to velké, mají toho „plnou hubu“, brzy je to nechutně olezlé… holky raději pullery, nebo menší měkké míčky.
                        Já jsem hromadu nepoužívaných balonků pověsila v pytlíku na větev stromu v našem psím parku. Rozebráno bylo okamžitě.

Zlatko
                        taky vše nej k svátku. Tvoje kocouří story i fotky jsou skvělý, čtu je s radostí, těším se na ně. ?

Čajíku
                        předpokládám, že zase bude vydáno ve tvém „Putování“ – i s fotkami. ?

Kuskusi,
                        co tvůj moribundus? Doufám, že je méně rezistentní, než ty malý mrchy, které mi bydlí v hlavě. Já už kroutím druhý týden, nemá to žádný děsivý průběh, ale stačí sklidit kuchyňskou linku a energetický výdej pro daný den je vyčerpán. Přetahovat se v sedě s čubama o plyšáka mi vydrží 2-3 minuty. Pak odpadám…

Petrs01

jde to bez toho cirkusu kolem

Jo jde, taky mám pár podobnejch okolo – teda ne jak z romantickýho filmu, ale s mikrosvatbou.
                          Hmm, to je možná nejhorší – oddělit co jo a co už ne. Asi se nebudem brát v plavkách (i takové znám!), takže něco na sebe, uff. Bílé šaty s vlečkou fakt ne, ale… UFF. Svědkové se najdou – ti se musí nakrmit? Nebo jim před úřadem poděkovat a pápá? Proč tam kruci musej být? Asi by se to mělo oznámit aspoň nejbližší rodině. Předtím? Potom? Poštou, mejlem, fejsbůkem?
                          Prstýnky nejsou povinné??? Fakt? To by jako pro mé prstíčky bylo řešení. Společné prstýnky máme, už 13 let, akorát nosí ho jen Petr.
                          Příjmení! To jako mám ve svým věku…? (Jsem ze srandy nadhodila že by se mohl přejmenovat on – nooo, neprošlo ?) Nebo to nechat tak? To je asi divný, no ale… NEVÍM.
                          Příliš mnoho proměnných a nechuť to řešit, no.

PetraK

Petrs01
                            místo prstýnku možeš mít třeba řetízek, možná už to nemusí být vůbec?
                            My chtěli řetízky, tehdy to ešče nešlo.Prstýnky máme, nenosíme.

Svědci – proč musí jít, ti kteří vás znají nebudou mít problém dojít, dosvědčit a jít dom. Však se možete vzít kdekoliv, jako svědek kdokoliv. Jméno si můžeš nechat, přibrat jméno panteří

PetraK

Thielli
                              už jíš ten acylpoš?

Kuskus – jo jak Ti je?

Maya

Zlata
                                taky preju vsechno nejlepsi k svatku!

Maya

Petrs01
                                  no ja kdyz byla kdysi na minisvatbe jako svedek, tak jsme po obradu jen my 4 sli na obed do restaurace a pak si rekli nazdar a bylo hotovo 😀
                                  takovy neformalni obleceni na svatbe mela caj ne? te muze inspirovat
                                  svedkove jsou asi historicky kdyz nebyly doklady a jeste nikoho nenapadlo to zrusit 😀
                                  ono vlastne svatba, pohreb a tyhlety veci po vetsinu historii nebyly nic jineho nez hlasna trouba, nejak se to ti sousedi dozvedet museli co se dejee

Thielli

ty příšerný fotkyyyy!!

prosíme doložit.

Petrs01

nikoho nenapadlo to zrusit

no… právě…
                                      Pohřby považuju za eště o chlup horší, takže za mne – zrušit.
                                      Hele ty prstýnky jsem v zákoně nenašla, vono to fakt není nutný, super. Eště to musím oznámit doma ?.

Thielli

Petrs

dyk nemusíš mít žádný nobl šaty. Možná ani skuni, pokud jí nenosíš. Kolegyně z práce měla kalhoty. Motorkářka. Není předepsáno nic! A co si myslí nějaká chemlovová baba nebo ouřada, ti může být putna.
                                        A přesně – se dvěma kámoši si pak zajít na oběd a ahoj. 🙂
                                        Ty tady překonáváš pro nás ostatní nepřekonatelné a pak se bojíš něčeho, co bude trvat i s obědem hodinu a půl…
                                        I kdyby to byly jen ty úřední věci, stojí to za to. Nemládnete. Nevíte, čemu budete čelit. Pokud o tebe Petr stojí, přestala bych s prokrastinací.
                                        Konec nevyžádané rady.
                                        Amen.

MirkaD

Petrs01-pohřby-rituály…-tam si myslím,je to rozloučení fakt důležitý….
                                          oni i ty svatby a tak jsou mimo jiné rituály…

PetraK

Thielli
                                            prosíme doložit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 721. až 740. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.