Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Fifi

Zdarek lamy, mycky oken a lokomotivy,
      snad se uz dutiny oddutily (na tyhle zalehly veci moje babicka radila vareny brambory ve slupce – se optejte, co s touhle radou udelala Esusova 😀 ) a olej vysmradnul. Tu se zase prasi, jak kdyby vubec neprselo, takze k tematum cistych oken se vubec nevyjadruju. Esusova, jak je na tom Ap, koukala jsem, ze u nich ta voda ne na ne odtykat. 🙁
      Zlatko, to je banda, to je gang. 😀 Skvely, ze si takhle vsici sedli a nemlati se.

MirkaD

tak mám za sebou 3 odpolední-pokaždý chyběl jedn kolega…takže honička+hodně zákazníků a úkolů….
        už vím,co odpovím chladařce,až bude hučet,že se všichnio zbalíme a jdem dom….a ona musí dělat chladák,tak jí řeknu,že na odpo jsme skro vždy o hodinu i dýl víc…
        no nic,včera cvičící vycházka za bránou+venčení,v neděli na fotbalovým hřišti-obíhání branky a běhání přes hřiště k lavičce a zpět,v sobotu hledání aportků..,
        včera ksem byla cestou do práce pro kalendář-je ftipnej a milej a roztomilej!
        a pak u MUDr,no,tak jo tak mám hraniční poruchu…Milka to tenkrát uhádla…bych měla častějc chodit k psychologovi a zapracovat na psychoterapii,
        ale jinak se to léčit nedá…
        dnes zase odpo-mám hodně odpo

PetraK

RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          RRRÁÁÁ
          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak helejte, z toho svýho včerejšího seznamu, jsem stihla úplně šécko

* Sundat a uklidit prádlo
          * Dát péct maso, abychom nebyli hlady, páč na nic jinýho nemám čas
          * Vyvenčit ohaře
          * Natřít dvoje dveře a futro
          * Připravit k odeslání povodňovej balík pro Peťu
          * Připravit k odeslání vajcobalík pro Megi a ubytovat tam kalendáře, neb jí za chvíli dojde zásoba, dárky od Thielli, plata od vajec a bubliny
          * Uvařit poblifku
          * Dát dlábes ohařům
          * Udělat špagety carbonára
          * Sežrat špagety cabronára
          * upadnout na gauč.

jen to prádlo jsem uklidila až ráno. A co jsem nestihla bylo vyndat ohaříkům dlábes na ráno a to jen proto, že jsem si to na seznam co? Nedala 😀 Dveře jsem krásně natřela a pak zabila Mousese hovado blbé, které se mi tam šlo projít po natřených zárubních. Letěl jak letec kosmonaut. A pak sem na něj střílela. Vodu. protože šel do mladý lísky, kde bydlej tři brabčáci – asi dělaj ruskou trojku, sou jen tři. Nehodlal poslechnout, tak sem vzala hadicu a pustila se do něj. Letěl jako letec kosmonaut. Asi ho přemenuju . Budu mu řikat Vladimíre. Vladimíre Remku 😀 😀 😀

Zlata

Kuskus
            Když tys matla,tak já patla?,ne nebudu ho zkoušet, radši tu mrkev sním syrovou.A tvoje krůtí kostky,cos tu jednou dávala byly ňam.
            Já ten vozík odbržďuju když si ho dávám k posteli, protože jak to koleno špatně ohýbám tak abych nohu dala z postele a do postele.Tak se jim jezdí snadno.?Ale já už dycky kousek popojdu,u postele mám i bedle,tak je to dobrý.Občas to sice nevyjde na 100%,to pak počítám hvězdičky,jsem sprostá,a přemýšlím jestli jsem jenom omlácená nebo pomlácená??tuhle jsem zrovna chodila po zadku po chodbě, přemýšlela jestli je něco úplně v pr…li nebo bude stačit Novalgin a ty dva rezatý měli náramnou prcu z toho jak mi chytat provázek u tepláků???
            Teď jsou všichni po snídani, včetně Trixie která jim dočistí talířky a vdechne další část konzervy a kočicí granule.

PetraK

Zlatko 😀

Attachments:
              PetraK

Fifi
                – se optejte, co s touhle radou udelala Esusova

😀 no já už si to přesně nepamatuju, jen vim, že sem si asi vopařila kozenky, nebo tak něco?

Thielli
                Tak Petře děkuji, že mě provařila.

ráda bych vás pani upozornila, že kdybyste nám sama nevyslepičila, že stejně jako polovina z nás spíte s plyšákem, tak to vědět nebudem a budeme mít za to, že ta cedule je pro Vás, páč jste lamu objevila pro Kimi a chválíte ji do nebes. Takhle víme, díky Vám osobně, že bez lamy neusnete 😀 😀 😀
                (Já mám Bubinku plyšovou.)

Mirka D.
                a pak u MUDr,no,tak jo tak mám hraniční poruchu
                se to tu koukám valí jak lavina 🙁 Ti dělali těsty nějaký?

MirkaD

Testy ne-já se jí ptala,co mě přesně je,kromě toho,že mám tu nestabilitu v emocích,nemám ty prostředky-bud su strašně ščastná a věcko je super,nebo strašně neštastná
                  a to se ještě změní xx krát za den a během vteřiny
                  + panický ataky a sklony k sebepoškozování a ona,
                  že mám tu hraniční poruch-měl to -že je to vrozený,neléčitelný a dá se to tlumit lékama a psychoterapií,ale ta musí být častější a cílená na to
                  léky beru malou dávku,jestli chci vysazovat tak až po zimě,
                  léky mě nemůže zakázat,ani přkázat
                  no,jenže já se bojím,že když to přestanu brát vrátí se mi pancký ataky a chut na řzání-ne chleba:-D
                  mám občas pořád,jenžeta jizva na ruce-je mi zatím varováním-pořád bolí a nemizí ani nezmizí..bylo to fakt dost hluboká
                  bych se s takovou razancí mohla jednou i podříznout..
                  hlavně pro okolí život s takovým člověkem není nic moc….
                  a prý si ty lidi o sobě mysí,že jsou normální…
                  jako mě často mí chování+extrémní závislost na zvířatech a lidech-nějak jsem si uvědomovala,že mám větší závislost na kamarádkách/příteli/rodině
                  a mých psech větší než okolí..
                  -proč na mě nemáš čas??
                  -su furt sama….
                  +závislost na mých psech-mám velkou potřebu s nimi být…
                  zase,když jsem s nimi úplně moc,je to na mě moc…

PetraK

Dělám anketu – knižní anketu:

CHCETE OHAŘÍ KNIHU LETOS – PŘEKVAPENÍ Č. 2 🙂

Udělám anketu.

Chcete zasejc knihu ohaří? Už se na ní dělá, ale ešivá ji chcete. Třeba nemáte dočtenou tu první, protože je klustá?

A kdo chcete – chcetem aby zase byla klustá? Nebo má být tenčí, aby se lépe nosila, četla a byla levnější?

Děláme knihu pro čtenáře a proto se jich musim vyzeptat. Vobrásky už mám nějaký namalovaný, jsou moc pěkný, jako by je pětileté dítě samo malovalo.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 7 měsíci uživatelem PetraK.
                    Zlata

PetraK
                      Bubliny super přesný.
                      Kdo by odolal knize radosti?

MirkaD

chci tenkou-abych ju mohla nosit sebou..
                        i v knihovně si neberu tlustý-teda beru-ale ne hodně a všechny-at mám něco vždycky tenšího do batohu…

Thielli

Čibabo!

že ti něco vyslepičim doma, neznamená, že to dáš hned na nástěnku! ?
                          No, co už. Příště seberu ta vejce na zahradě a tradááá pryč. ?

Co se knihy týká – jsi autor, můj názor je, že máš vydat, co ty chceš vydat. A kdy to chceš vydat. A v jakém rozsahu to chceš vydat. Jinak začínáš dělat „na zakázku“ a to už je řemeslo, nikoli tvůrčí projev. Takže za mě – nech si svou absolutní tvůrčí svobodu.

A jinak. Jdu zase do komatu. Ani po týdnu žádná velká změna, je mi opravdu blbě.
                          Pozdrav z postele, jdu si pohladit lamu a spát.

PetraK

Thielli
                            neznamená, že to dáš hned na nástěnku!
                            no jistě, že to neznamená, taky jsem to na nástěnku nedala. Já ne. To Ty sama jsi to tady pod dojmem té cedule napsala, já neřekla vůbec nic, než že ta cedule je pro Tebe – páč Tys tu lamu objevila. že sis ji koupila a hnípeš s ní, si práskla na sebe Ty sama.
                            Neber ty prášky, Ti řikám. Pak nevíš co děláš

ta vejce na zahradě a
                            Okáčko, tak já je tam roznosim a poschovávám, abys to měla zábavnější 😀

Takže za mě – nech si svou absolutní tvůrčí svobodu.
                            tvůrčí svobodu já mám, o tu nejde, jde o to zda čtenáři knížku chcou – páč nemá smysl vydat knížku, když ji nikdo nekoupí, že jo. To by taky mohla Megi přijít na buben. Máme rozdílné názory, já tvrdim, že vydáme zase buřtika, Megi, že situace mezi lidma je vážná, nebudou si moct dovolit buřtika, protože peněz pomálu. Tak proto se ptám. Tvůrčí svoboda v tom nejni.

Vem si ten acylpoš.

Kimi

Petro, na ohaknihu se budu těšit.
                              Ženský, kdo nejste cajk, ať se Vám daří dát se do kupy, Vaši canisterapeuti pomůžou a lama to jistí.? ?

Petrs01

roznosim a poschovávám

A budeš dělat velikonoce všem odběratelům, nebo má tohle privilegium jen Thielli?

Maya

PetraK
                                  taky muzes vydat dve tenky, jakoze na pokracovani a vydat je najednou a pak at si kazdy koupi jak chce bud obe nebo jen jednu

PetraK

Maya

no ale to by asi vyšlo dráž – když se to rozdělí.

Petrs
                                    jestli chceš, klidně Ti je příště taky poschovávám 😀

Petrs01

taky poschovávám

Jasně že chci – a peníze v pětikorunách rozestrkám po chaloupce, jo?

PetraK

Jasně že chci – a peníze v pětikorunách rozestrkám po chaloupce, jo?

ok, napíšu Megi, že jí platby za vajíčka pošlu složenkama jednotlivě, tak jak je budu postupně nacházet 😀 . Bé mít velkou radost 😀

Petrs01

Mám lepčí nápad – daruj Megi víkend na chaloupce! Třeba to za ten víkend najde všechno ?

PetraK

Petrs
                                            Mám lepčí nápad – daruj Megi víkend na chaloupce! Třeba to za ten víkend najde všechno ?

třeba i ty vajíčka pro Tebe a možem ti je prodat znovu! Tomu řikám genijální kšeft. Co prodávat Kárlůfštejn, vajca dvakrát jednomu prodáme! 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 661. až 680. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.