- Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15.9.2024 v 18:11 #177363
Petrs01
Pro odlehčení. Dnes v 5:44 pípla SMSka. To může být jen debil nebo průšvih. Vzhledem k okolnostem jsme oba ve vteřině vzhůru a startujem mobily. Vyhrál Petr:
Allianz: Na území ČR hrozí do 15.9.2024 extrémní počasí. blablabla
TO FAKT NEVYMYSLÍŠ!!!15.9.2024 v 18:42 #177364Fifi
Petrs
Jj, taky mi prisla sms, ale uz nekdy v patek. Plus este od Vodafonu, ze mozna budou vypadky signalu.Nechci psat, ze porad drzim palce a myslim na vsechny…
Misto toho v ramci odlehceni napisu, ze Ruzici, zabicce cerny, je dneska 7 let. 🙂 Zrovna blbne s Pepinem a na ten vek rozhodne nevypada.15.9.2024 v 19:41 #177365Kimi
Mně přišla zpráva od Allianz v 7.34, tedy těsně po budíku. Růžici všechno nejlepší, ať si blbnutí užije ještě dlouho.??
15.9.2024 v 21:19 #177370Maya
Petrs01
Tak jsem se scgvalne podivala a me prisla sms v 21:50 😀
Stav vody dnes vecer nejhorsi od patku, potok tece z jiznich cech a tam asi leje
U nas neprsi, ale ma zacit rano, tak v noci budu monitorovat a zitra radsi zustanu doma na HO16.9.2024 v 6:17 #177372PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Jindy bych řičela, až by vám uši praskaly, že kalendáře už jsou na cestě k vám, a že jsou moc krásný, ale v současnosti mi to teda moc nejde.
JSTE FŠICÍ V POŘÁDKU? U nás pomohla ta stružka v podlaze. Nahlaste se, jak jste na tom. U nás ulámaný stromy v lese a to i poměrně statný buky 🙁 .
16.9.2024 v 7:05 #177373Thielli
Povodí Berounky tentokrát ušetřeno. Kontrolovala mi sestra, rovnou načurala do nového záchodku, prý si tam bude chodit číst, je tam velké okno a krásně to tam vodí čerstvým dřevem.
Ale nějak mi nejde se radovat, když člověk ví, kolik lidí čeká krušný podzim, kolik zvířat se asi utopilo…
Sestra si vzpomněla i na to, jak jsme jako děti měly velkou zábavu lítat po zahradě v holinách, protože tam žádná zahrada nebyla, jen nekonečné jezero… zatímco děda s babi, seděli sinalí na sbalených taškách a pozorovali, jak voda pomalu šplhá po schodech k verandě…16.9.2024 v 7:25 #177374MirkaD
tak u nás teda v nedělí odpo chvíli nepršelo-jinak furt-v sobotu jsem vzala psisk na 8minutek před vrata a pak si s něma 10 minutek hrála ve vjezdu-at je trochu zabavím a utahám….
v neděli odpo byla větší vycházka k rybníčku do dědiny-ten byl nezvětšenej-je to pidi rybníček asi tak 10 metrů na délku-děti tam chytaly ryby,,
od něj jsme ěly podél ohrad nakonec a zpět-kde Martin Žerykovi zaházel míček na Šnůře,Dafi si dala obíhačky stromů a šly jsme dědinou dom
Žeryk za 3 dny domácího klidu jak z divokejch vajec-režim vyčurat/vykakat a dom mu vyloženě lezl na mozek líítal jak střelenej,na vodítku táhk-je v dobré kondici!na to,že je starej…
Dafi chvílema stála čučela,až se ptal Martim,jestli nemá nějakej povel::
tak jsem říkala,že si kolikrát dává povel STŮJ!!SAMA SOBĚ-A PERFEKTNĚ HO DODRŽUJE:-D
ale tak furt si říkám,že není zdravá+je tlustá-s tím moc nezmůžu…
večer jsme šly vždy chvíli k máti…
Martin včera dělal kulajdu a roštěnou…
jink 3 dny volna,který jsem měla na BK Brno,tak budu složitě hledat náhradní termín…a ted k počasí-ted zase prší..
mám na odpo…
na zahradě to nevyvrátilo nic….
ale na dvoře to hoodně zohlo smuteční vrbu co jsme měly u zdu za sáněma konskýma..
a za zahradama směr k hájence-cesta-spadl přes cestu strom,je tam páska…
kama budou jezdit sousedi,co tam mají zahradu…asi nikama,vchcod z domu mají předem do dědiny…
u tatky se to zastavilo-teda doufám,jinak by mu to zaplavilo dveře ubytovny…a tak je ve 4 patře….16.9.2024 v 8:35 #177375Maya
u nas voda pres noc trochu klesla, ale ted zas docela dost leje, no uvidime
stromy popadany jsem teda nikde nevidela, jako vitr zas u nas nebyl nejak extremni16.9.2024 v 9:01 #177376PetraK
supr. takže Maya na suchu a Thielli stále s budkou, to jsou dobré zprávy. Kuskus je taky v suchu. U Mirky taky dobrý.
16.9.2024 v 10:11 #177377Maya
co Fifi?
tam nekde ukazovali v tv taky dost blby, tak snad je nekde na kopecku16.9.2024 v 11:04 #177378MirkaD
zas prší….
mám na odpo,tak jedu busem…16.9.2024 v 11:15 #177379cernej caj
MirkaD
Dobre, ze u taty se to zastavilo zavcasMaya
taky doufam, ze uz to bude jen padatThielli
tak to jsou taky dobre zpravyFifi
Gratulace zabicce!
Vsechno nejlepsi ruzenko, jeste dalsich alespon 7 😉
16.9.2024 v 11:26 #177380PetraK
Ajoo Žabka Růženec má narozky. Skorem kulatý. 😀 ŠÉCKO NEJ ŽLABABO!
Černej čaj
nechalas tam párátka v tom salámu, to nejn dobře, to se jí vzpříčí v krku, jak to bude vdechovat.16.9.2024 v 12:29 #177381cernej caj
PetraK
ses sueprman nebo co ze sis tech paratek vsinla:D ja je po tvem upozorneni musela jit hledat:DPrisaham ze je tam musel nekdo pridat az potom:D
16.9.2024 v 12:32 #177382Maya
Ajo Ruzici taky vsechno nejlepsi, mi pripada ze je to nedavno co byla male stenatko dovezene
16.9.2024 v 12:54 #177383PetraK
černej čaj
Prisaham ze je tam musel nekdo pridat az potom:D
😀 😀 😀 pomooooooooooooooct!! 😀
16.9.2024 v 16:53 #177384Fifi
U nas dobry, jsme mimo reku. Ale kdyz jsem jela mestem pres Labe, slusnej hukot…
Zabicka dekuje za prani a mnamky (i paratka). 🙂16.9.2024 v 20:29 #177386Kimi
Dnes na mamografu (prevence) taky dobrý. Cestou do Ústí, která vede hodně blízko řeky Orlice jsem viděla všechny louky mezi silnicí a řekou zatopené, silnici to na rozdíl od roku 97 ušetřilo. Na zpáteční cestě jsem se stavila ve zdejší prodejně COOP. Mezi parkovištěm a prodejnou teče potok, bylo vidět, že voda sahala ještě asi o 1,5 metru výš.
17.9.2024 v 7:17 #177388Maya
No u nas potok vylezl tak o 2 metry, od vcera to kleslo jen o par cm, takze zatim se to porad vali jak reka, doufam, ze se to alespon proplachne od toho bahna, co tam je diky bobrum
17.9.2024 v 11:11 #177390PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Maya
snad už to teď bude klesat rychlejš? pršet nemá,říká Ventusky.Kimi, gratuluju k dobrým výsledkům na mamografu!
Fifi a kanalizace to ustála?
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.