- Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
5.9.2024 v 14:24 #176970
Maya
Thielli
no vidis, treba to je evoluce v praxi, jak je hodne lidi, ztrati ten gen, aby spolu vydrzeli a nepozabijeli se 😀5.9.2024 v 14:43 #176971cernej caj
Thielli
Ja bych do elektrokolobezky nesla musis byt na silbici ale je to m ohem hur ovladatelny a mnohem snaz se zranis.Muz si ted koupil elektro skladacku na bazaru za 5k a ma dojezd porad 30km a jezdu s tim do prace, je to asi 13km… x2. Nevim, pokud je to na normos kolo daleko tak do elektro kolobky bych spis kvuli bezpecnosti a stabilite nesla.
Maya
Tak postel 110×200 cca 22k, 120×200 23k.Kdyz chcu loznou plochu 42cm, tak nozky jen 5 at je to zvedly kvuli proudeny vzduchu ale 5cm se nevleze vysavac:( a vyssi postel bude stvat jak me, tak bude pro feri tezsi tam pres krabici vylezt… jako 1cm bych mohla snest ale ten me asi nezachrani:D
Maya
Tak to je taky blby:( myslim, ze muz by to porad nabidl, kdyby mel sedacky, coz teda taky vzdycky nemame…MirkaD
Snad to psincak nebude… achjo5.9.2024 v 14:55 #176972cernej caj
PetraK
Mas jezdit do prace v 5 rano, to si vzdy sednu a jesye zustavaji volny mista v buse. V saline pak je asi 20 lid celkem 😀5.9.2024 v 14:58 #176973cernej caj
Petrs01
Ten kamenes i zabranuje poceni? Ja uz o tom slysela ale mam strach zkouset neco co neznam abych nekoupila neco co po 3 pouzitich vyhodim..5.9.2024 v 15:55 #176974Petrs01
zabranuje poceni
nee. Potíš se, ale nesmrdíš. Ta kostka stojí málo a vydrží hodně.
Jo a karma funguje, potkala jsem v metru takového smraďocha, že se mi protočily panenky.
5.9.2024 v 15:56 #176975Thielli
Tak k tematu dopravy ted frci tahle obrazova dokumentace:
5.9.2024 v 16:01 #176977cernej caj
Petrs01
tak to je presne to co nechci, me nevadi smrdet, ale vadi mi kdyz mi ten pot tece po kuzi 😀 mam z toho pak i rozedreny podpazi, tak su rada, ze sem nasla neco, co celkem pomaha prave i proti tomu poceni.diky za recenzi 😀
Thielli
mozna by stacilo, kdyby pavlina jezdila o hodinu driv 😀5.9.2024 v 16:16 #176978Petrs01
auto – musíš vyjet fakt brzo, jinak na dlouho „zaparkuješ“ hned chvíli po vyjetí. A pokud firma nemá své parkoviště, tak naopak nesmíš nikde zaparkovat. Firemní auto to neřeší, to zas nesmíš zaparkovat doma.
Takže být Pavlínou, koupím od Thielli ten modrej zázrak ?
5.9.2024 v 16:47 #176979cernej caj
Petrs01
proc nesmis firemni auto parkovat doma? neni to spis firma od firmy?
ja neznam nikoho s firemnim autem, kdo by s nim nesmel parkovat doma, naopak vsichni s nim prave domu jezdi a pak jezdi i do prace 😀 a doma s nim vesele parkuji…a casto sem i s radosti vyuzila vyletu za benzin zamestnavatele, kdyz sem nekde jela s kamarady 😀
5.9.2024 v 17:19 #176980Thielli
me nevadi smrdet
Mně taky ne. Na vandru. Veverky to neřeší. Ale do tramvaje bych tě nechtěla ?
…Čajíku, Petrs mluví o Praze. V zónách (a že ty už jsou skoro všude) je to za hubičku na rok jen pro rezidenty (= soukromé vozidlo psané na osobu). Za další auto (na tutéž osobu) a za firemní auto už magistrát natáhne svou hlubokou dlaň.
Depak – já jdu do kolofrndy. Bude stát tedy asi hodně peněz, když má mít dlouhý dojezd, aby se nenabíjelo ob den a má mít úpravu pro jízdu v dešti, podle propočtů Petrs vyjde tak na dvě Volva, ale pro mě je to dost zásadní investice. Elektrokolo nechci, to je těžký obří krám. Nemám na něj kolnu a do bytu to tahat nebudu.
A úrazovost? Zatím jsem četla vždycky spíš o tom, že hovado na koloběžce někoho srazilo… spíš než že bylo sraženo. Já nebudu jezdit jako hovado a už u skládačky jsem se naučila na silnicích počítat s tím, že mi nikdo přednost nedá… teprve když vidím, že fakt dá, pak jedu…5.9.2024 v 17:25 #176981Fifi
Brypodvecir vespolek,
Pepin je blazen. Kradaril mi ostruzinomaliny, krade zraly divoky rajcatka, ale on zacal i sbirat jak boruvky i bobule z petiprstu?! Jsem si rikala, ze ceho mu rano skrundalo v pupku a proc ma dneska srajdu, pak jsem ho nacapala u plotu, jak si to tam zobe, magor. „Lehce toxický pro savce“ – mno, tak jsem zvedava, kolikrat si jeste naskube, to ohlidat nejde.Thielli
Víš, kolika lidem by pak například Mirka musela dávat nákup na pás a do vozíku?
Si buba. 😀Maya
u nas v chatach jednou ukradli i plechovy strechy z par chaticek
No potes. Nasi maji chatu u Orlika, taky tam par lidi trvale bydli a tukam, zatim se nic neudalo.5.9.2024 v 17:33 #176982Fifi
a má mít úpravu pro jízdu v dešti
Jakoze takhle? 😀 Nebo sofistikovanejsi?5.9.2024 v 17:44 #176983cernej caj
Thielli
vzdyt to elektro kolo by bylo velky asi jako tvoje modrenka 🙂 muzes mit taky skladacku prave.osobne bych do elektrokolobky nesla, znam hodne lidi se zlomenejma rukama a vykloubenejma ramenama, ale malo tech, co se jim na kolobce nic nestalo, pac zrovna chteli ukazovat a ztratili rovnovahu… ale jestli se ji nebojis jezdit vetsi vzdalenosti, tak urcite bude skladnejsi a bude dost lehci na tu zravost 🙂
a mozna bude stat jako 5 oktavek :D:D (vubec nevim, ze si petrs poridila tak drahy auto:D:D)
Fifi
to je skvela uprava :D:Dpetiprst neznam, tak snad toho nebude zrat moc.
zmerila sem trubku od vysavace a v tom sirsim miste ma 5cm, tak 6cm nozky jeste snesu (ne 42 ale 43cm loznou plochu), vyssi nechci, ten centak si myslim nebude feri vadit ale i tak chci, at to ma co nejpohodlnejsi ten schodek.
blbecci shodili konvicku na caj keramickou, nastesti byla porad v bublinkovce, jak sem ji donesla z prace, ale nas osobni mol pozmoulal to sitko na caj, nejcenejsi vec na cele konvicce 😀 tak napred sem byla vynervovana, ze to sezral, pak sem to nasla jen deformovany, tak to nastesti nesezral a su rada, ze nebyly strepy, ze si nezranily pacicky. fakt sem to dala docela daleko, ale asi car bublinkovky precouhnul na kraj stolu…
5.9.2024 v 17:44 #176984Maya
Cernejcaj
V Praze jezdi kolobrndy normalne na chodniku, nejhorsi je, ze to neni slyset a najednou kolem tebe profrci, se vzdycky leknu
Ta cena jestli je to za komplet zas neni tak velka, me ta normalni vysla na dvacku
Jeste ze alespon dovoz a montaz bylo zadara
Jeste jsem zvazovala k ni novej nocni stolek, ale chteji za nej 7 tisic, to at si ho nechaj5.9.2024 v 17:59 #176985Fifi
Cajiku
Petiprst je prisavnik petilisty, mu rikam petiprst, mam ho na velky casti plotu coby porost, na fotce je to tady videt jako zatisi R+P.
To je veda s posteli docela, si to jiste vymyslela nejvic nejlip. Plus krom luxu mit treba placatej moc a tim pod posteli stahnes vsechno i bez vysavani? Konvicka auvajs, esteze si psickove nic neporezali. Hrozny, jak ti furt jeden pef skodi.Jinak ja mela brndu se sedatkem, pohonem mi bylo dvojsprezi Kremyl a Agule, pocitove jsem se na tom citila bezpecneji nez na kole, dalo se snadneji sesednout treba i za jizdy a parakotoul. Helma to jistila.
5.9.2024 v 18:16 #176991Thielli
5.9.2024 v 19:03 #176995cernej caj
Maya
jo, neni to tak zly, ale je to spis ke stropu, se kterym sem pocitala, ale zas proste na posteli se setrit fakt nemuze 🙂tak stolecek snad sezenes i nejakej levnejsi 🙂 ja mam ted na zdi policky a to se nebdu moct opirat pri cteni, kdyz si je budu chtit zachovat 😀
nojo, ale na chodniku nemaj co delat, porusujou dopravni predpisy
Fifi
jenze na elektro kolobezce muzes jet i 20km a kdyz sundas ruku abys ukazala zmenu smeru a jeste nejedes krokem, tak te mnohem snaz rozhodi zmena teziste a letis… zatimco na kole proste v pohode ukazes…jinak se psama mi taky kolobka prisla lepsi, ale thielli asi nebudou holky tahat do prace :D:D
ahaa takovej okrasnej kerik by se dalo rict? no to mas velky porost, snad zjisti, ze to k zradlu neni.
jojo, stesti, ze mam jen jednoho zaskodnika, jinak by me asi kleplo 😀
thielli
krasne ji mas nafocenou a nalestenou 🙂 a teda ty kolecka na nosicu sou bozi 🙂5.9.2024 v 19:13 #176996Zlata
Kamenec babička používala na zastavení krvácení, když někoho škrábla při holení.
Fifi
Já když byl naživu Bobík jsem nejdřív vyběhla obrat jahody,rajčata,pak teprve mohl ven. A byly ožraný a okousaný jablka,hrušky,kam dosáhl.5.9.2024 v 19:57 #176997Fifi
Zlatko, ja mam jen housti ostruzinomalin, ktery plodi obr bobule, ozobaval. Divoky rajce mam v kvetinaci a jedno utajeny v biotopu u zdi (toho si este nevsimnul), ale i tak musim chodit a obirat i ty oranzovy, kradar jeden. To jen ten pricucnik me prekvapil, ze ozobava, muze mu z toho byt fakt blbe, ohradit to nejde, toz se uplatni zakon preziti. Bud ho to prestane bavit, nebo ne. 🙂 Jo a merunky uz tak tri roky resit nemusim, secko zmrzlo.
Cajiku
ahaa takovej okrasnej kerik by se dalo rict? no to mas velky porost, snad zjisti, ze to k zradlu neni.
Ne, to je priserna adela, to neni kerik, je to lijana, kdyz to nehlidas. Na podzim to ma furu kvetu (obsypano vcelama), pak bobule modry (nakrmi se ptaci), na zimu to opada (listi i bobule) a mas prd.Jsem postipana neskutecne, podvecerni vychazka fajn, ale ty hmyze hlodavy! Hruza hruzozni.
5.9.2024 v 20:32 #176999Petrs01
natáhne svou hlubokou dlaň
ani to ne, prostě smůla. Musíš být v techničáku jako majitel. Řešili jsme když byl volvík v servisu, tak co s náhradním autem. Řešení magistrátu (nekecám!) „tak parkujte někde na zákazu, to řeší policie a s těma se domluvíte, my to nemáme jak udělat a ty pokuty jdou automaticky“.
Takže muž měl nakonec výjimku všech výjimek a směl parkovat na služebním dvoře v práci. Asi jediné auto za celou historii úřadu.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.