Kecací bab(y)í léto 2024

Fóra Ostatní Kecací bab(y)í léto 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,644 odpovědí. Do diskuze (18 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 5 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 1,647)
  • Autor
    Zlata

Thiely
      Nemyslím že ještě chrápe,páč je blbec jako já,a předtím než bude skládat dlažbu musí stihnout milioun věcí, protože proč??No má přece dovolenou 🙄
      Čertík jí způsobně jogurt,který chci jíst,ten v misce ho nezajímá,do mýho kelímku pěkně namáčí packu a olízne.
      Dřív ho po něm dojídal Andy.

cernej caj

Zlatka
        Ale to je krasnej kococi bufet jak to maya krasne oznacila:)

Maya
        A vy teda cici definitivne nee?

Maya

cernejcaj
          asi ne, bojim se co by bylo kdyby to nedopadlo
          a navic mama je na tom ted docela blbe, takze starat se o kotata by asi nemohla
          tak celkove neni nejaka vhodna doba

cernej caj

Maya
            Achjo s maminkou:(

Jinak uz mam darek na pristi vanoce pro knigu:D ale nutne ho potrebuje na vandr se mnou:D

Sem se ted dozvedela, ze su financne negramotna. V prekladu to znamena velkosrdcata, ze casto na sebe myslim az naposled. Myslim, ze autor tohoto soudu nezna tu radost, kdyz clovek muze udelat radost nekomu jinemu 🙂

Fifi

Bryvecir vespolek,
              teda ty zerou, hnusaci komari. Nechapu, kde tu bydli, kdyz uz je zase sucho, sucho. Vcera jsem si vyrazila s kamoskou za kulturou, Vlny. Moc pekne udelanej film (by meli promitat ve skolach v ramci dejepisu), pametnikum se rosily oci, mne se chtelo na konci uz hrozne curat, takze jsem nevydrzela az do uplnyho konce titulku.

Zlatko
              To je skvely, jak si zrzaty duo sedlo se zbytkem kocek, peknej pohled na stravniky. 🙂

Cajiku
              Copa si poridila pro Knigu?

Maya
              Mamka nak hodne blby nebo dlouhodobe udrzitelny? Tatik si koupil permici na lyzovani, asi si nechce priznat, ze s lyzovanim ma utrum. Nebo chtel nasrat mamu. Nebo se fakt zabije, ci nekoho jinyho. Je borec, jak rozchodil ve svym veku zlomenej krcek, ale na lyze to fakt uz neni.

MirkaD

Dafi se smajlíkem

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
                MirkaD

a na druhé je ostříhanej Žeryk-foceno dnes večer směr ke křížku,na střídačku nosily hračky,mezitím ležely,já mazala fotky…
                  dusno,vedro,za mnou 3 ranní,
                  takže vycházky večerní,cvičící,hrací,kousek od domu…
                  so+neděle s máti na terase,v neděli odpo grilování-pstruh,ale já po ranní napřed hodinu a půl ležím doma,pak se vyplahočím ven,a za chvíli jdu uklízet,pak su chvílu tam a jdu ze psama-nejsu tam furt…
                  zkracuju dobu pobytu…
                  dnes odpo doma,zalezlí,
                  Martin se chystá na kolonoskopii na zítra…

Fifi

Mirko, Dafca je kocka a Zerykovi to slusi, dobrej sestrih na necekany zarijovy tropy. At M. dopadne vysetreni dobre, ale on moc asi nakou dietu a tak neresi, nebo se to zmenilo?
                    Slysela jsem ted velky huhu od Ruzice na zahrade, vykopovy prace v ostruzini a hlidala si velkomys ulovenou pred Pepinem. Divna velkomys, potkan to neni, krtek taky ne, neco mezi, melo to sedej kozisek a kratkej, mozna odkousntej? ocasek. Co to bylo?

MirkaD

Fifi-no,Martin se netrápí s dietou…
                      děkuji za pochvalu,
                      to co ulovila Růžice-někaj osmák,křeček-zdrhlý?

Fifi

Nevim, co to vyhrabali a chnapli, urcite to nebyl domaci zdrhlej mazlik. To nebyla hadanka, hodila jsem mrtvolku za plot, at si to sezerou brouci, ptaci, kocky. Bud vykrmena mys venkovni nebo mlade potkana, nevim. Ale ani jeden to nesezral a Ruzice si to pak hrdlila, tak dostal Pepin od ni po hube. Coz se casto nestava. Jakoze velky bububu, to ona nedela.

Maya

Fifi
                          tata je borec 😀
                          mama ma od cervna potize s rukama a nohama, boli ji, natejkaji, prej i brni a skube v tom, nekdy ma nepouzitelny i prsty a s nasim zdravotnictvim a jeho lhutama diagnozu zatim zadnou a to jsme ji sehnali nejaky vysetreni jako MR treba v Praze, u nas by cekala jestse par mesicu
                          je na praskach a jak to bude dal netusim, jeste ma nejaky vysetreni koncem zari
                          ted v patek jde na injekci do patere pod CT, protoze na MR ji nasli nejakou vrozenou vadu patere a prej by to mohlo pomoct, chodi na to znama a ta si to pochvaluje, tak uvidime, jestli to pomuze
                          ovsem srazka s nasim zdravotnictvim jakoze treba vysledky posleme vasi doktorce postou do 10 dnu, to by clovek fakt brecel

cernej caj

Maya
                            Achjo, smad teda injekce zabere a nejake diagnozy se doberete, at muzete zacit i s lecbou:)

Fifi
                            Knize sem koupila tropiko co se stavi na 1 trekovou hulku, ja mam to samy jeste s vnitrnim stanem, ale tam by se se psem nevesla a jeste usetri gramiky:)

To teda dobre ze ro nesezrali

MirkaD
                            Hezky si ho ostrihala

Denny

MRKNĚTE VŠICI DO EMILA, CITIZEN MÁ NAROZENINY, V DPD BOXECH BUDOU VOUCHERY

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak už tady zasejc řvu! Jsem se včera dovolovala, kupodivu jinak, než jsem si myslela, neb dlažbu máme, to jako jo, je krásná podivejte:

ale je taky značně těžká. jeden kousek rovných 36 kilíček, takže …….to jako nedokážu, to se přiznám 🙁 . Tak jsem místo toho doma mávala hadrama, ať se neflákám.

Maya
                                to mě hrozně moc mrzí s maminkou! Já mám pocit, že teď se kolem mně vyrojilo hodně podobných věcí 😮 😮 Jak jsme byli na tý dovče, tak majitel penzionu měl /má takový nějaký podobný potíže, nic mu nenašli, byl asi na stopadesáti vyšetřeních, atb, kortikoidy, rozbory, nic. Bez analgetik nezvedne pořádně ruce. Napadlo mě, žě někdy může zabrat úplná obyčejnost – a řekla mu, ať zkustí obyčejnej acylpoš – je silně protizáhětlivej. psaly jsme si pak s jeho paní a říkala, že se mu ulevilo, akorát dobral to jedno balení. Tak třeba by to mamince taky pomohlo? A co CBD volej? Nic o něm nevím, ale teď jsem dostala dvě lahvičky a zkoumám co a jak a píšou tam , že na artritidu a revma. Tak co zkusit tohle?

DENNYKY, HELE DENNYKY JE TU!
                                dík kouknu.

černej čaj
                                Knize sem koupila tropiko co se stavi na 1 trekovou hulku, ja
                                ty vado, to jsou dneska věcičky!! Bude mít radost, to je jasný. a už jste spolu byly na tom výletě? Já jsem teď nestíhala sledovat nic.

Sem se ted dozvedela, ze su financne negramotna. V prekladu to znamena velkosrdcata, ze casto na sebe myslim az naposled.

to jsme Ti říkaly huž dávno, že máš myslet na sebe.

to je krásná fotka hvězdný oblohy!!

Mirka D.
                                to jim to tam sluší těm dvěma. A nestřiháš Dafuli ty fousy na léto víc? Já když to vezmu podle svýho hára, jak jsem ráda, když to prdnu do gumičky nebo skřipce a nedělám mi to v těch vedrech deku.

Fifi
                                hnusaci komari. Nechapu, kde tu bydli,

u nás taky, jsem zeštípaná na neskutečnejch místech a to máme v oknech sítě

Zlatka
                                milioun věcí, protože proč??No má přece dovolenou
                                😀 😀 😀 no jo, no! 😀 se to musí využít.

ty jo to je přímo Mišelínská kočičí restaurace! Zrzci jsou nádherní!! Včera večer nám šla zahradou taky jedno zrzavá kočenka – skorem stejná – jen má tu náprsenku bílou víc rozlitou. A nevím, co tam mezi ní a Mousesem probíhá.
                                Šla jsem pro něj a slyším takový to lehce vzteklý zamrčení. Otevřu dveře, před nima přejde dost v klidu tahle krásná kočka a Mouses sedí vedle dveří a je úplně v klidu. Nějak se nedohadovali a on pak šel domů za mnou a povídal mi. jenže nevím co. Furt něco říkal. Dal si dlábes a šel zase ven, tam si sednul a se zájme – ne se strachem, nebo bojovně – vyhlížel. Tak by mě zajímalo, jak to spolu mají.

,Trixa mi ,,seděla 5 minut”v klidu u vozíku .
                                tak ale to jste pokročily, ne?

cernej caj

PetraK
                                  To je kraasna dlazba!

Typek mi to napsal jako ze su financne negramotna v negativjim smyslu – ze rozdavam veci co jde prodat. Kniga ale prelozila jako ze su velkosrdcata a ze je to jeho problem ze je zgrt a ne muj:D

Takze pointa sdelwni je, ze su sice fi a cne negramotna ale mam z toho radost! 😀

Dennyky
                                  Mrknu ale stve me ze na me porad nic nemaji:( uz sem jim i psala maila a pry zvazuji nejake novinky ale zatim sem zadny nenasla… tak me to stve, ze maj tak blby strihy ze to na me neni:( i XL by mi bylo kratky… 🙁

PetraK

černej čaj
                                    v reálu je ešče hezčí.

Proč Ti to nějakej týpek píše? Co mu potom? 😮 😮
                                    Já měla na mysli to o čem jsme s kdysi bavily, tohle je něco jinčího. Co mu po tom? Kniga má pravdu.

cernej caj

PetraK

Na koje narozky pojedeme na vandr:) kniga chce na etapy obejit moravu:)
                                      … 🙂

Protoze je magor a nudi se a potrebuje se asi do nekoho strefovat, jeho svet nastesti ne muj:)

MirkaD

tak od pátku se Dafi dusila/kašlala,že v lese sežraly mega moc trávy..
                                        Max to vykašlal,,vyblil,
                                        pak kuckal trošku
                                        máti řekla,že jim chybí asi nějaký vitamíny,a že jim to přece nebude zakazovat,ale že toho sežraly hodně…
                                        dnes se s něma jelo na veterinu do Bučovic,Betty,že má trošku šelest,že mají oba aso psincák,dostaly injekce,poslechlí jsou,změřená teplta,
                                        Betty trochu šelest,
                                        dostaly léky a že jestli to má někde Bettyna pichlý tak v průdušnici,kašle,dusí se,podle mě je to zapichlá suchá tráva…ale nejsu veterinář
                                        máti dnes došla at jdou od nás pryč,at to mí psi nechytnou,tak říkám,že to její psi mají od pátku..
                                        to jsem řekla i na veterině….
                                        máti chtěla vidět co si myslím o tom doktorovi…no nic no….

MirkaD

PetraK-no,ona ty fousy má kratší..
                                          ještě ju budu stříhat,ale nevím kdy…
                                          já k vašemu pracovnímu nasazení ani nic neříkám,já su ráda,že žiju s tím mým,tohle je na mě sci-fi…:-((
                                          Maya-s máti je mi to líto..:-(((
                                          tyhle věci-něco mě je/bolí-diagnoza není je pekloooo:-(((

PetraK-aclpirin a tyhle věci na mě vůůbec nefungují…..,ale Mayi maminka to třeba pomůže…

Thielli

Tak Petro !
                                            je to tu!
                                            dárek pro Brtnika

…jak hezky v neděli hladil ten hnědý kudrnatý kožíšek…

EDIT – už jsem paní napsala mail, ať je obezřetná, že krycí pes nabízený zadara může být velké lákadlo pro množky produkující goldendoodle.

• Odpověď byla upravena před 7 měsíci a 3 týdny uživatelem Thielli.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 1,647)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.