Galerie výtvarného zrzavčího umění :-)

Fóra Ostatní Galerie výtvarného zrzavčího umění :-)

• Toto téma obsahuje celkem 31 odpovědí. Do diskuze (5 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 4 měsíci a 2 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 21. až 32. (celkem z 32)
  • Autor
    Denny

Ty jseš máčo :-DDDD

PetraK

Dennyky – no néé, počkej – Tys neviděla to nejnovější dílo! To je v diskuzi, tož já ho sem přendám:

Psalas, že máš doma chlívek:

a taky že seš hala děravá – pak si to sice opravila, ale mezitím sem Ti vyrobila ten portrét:

Fifi

Pridavam obezitorni josefcici. 🙁 🙁

Attachments:
    PetraK

Pridavam obezitorni josefcici. 🙁 🙁

no ty kráso, jako ftipnej ten obrázek je, což vo to , ale v reálu?? Jozepfčik co vypadá jako nacucaný klíště?? to je smutnej pohled. Ale obrázek gůt, ten chválim. 😀

Denny

PetraK
    Koněf si trefila docela přesně 😀 Halo děravá, taky mosíš všechno hned vodhalit !

Fifi
    brrrr chuděra

PetraK

Dennyky

žejo? Koněf jako živá! 😀 😀 Nevodhaluju šécko, třeba na ulici chodim voblečená, ne? 😀

A když už jsem tu, tak sem přehodím, novinku nejnovější – Paraglajdující Fifijofka:

Fifi

Esusova
    Paninka mela zase umeleckou naladu? 😀 Ti pekne dekuju. 😀

cernej caj

Jako vim jaky to je trnout kdyz stan odleti a miri si to do nekolik metru hluboky prudky ledovy reky:D

PetraK

Fifi
    Paninka mela zase umeleckou naladu? 😀 Ti pekne dekuju. 😀

sem doufala, že oceníš, jak sem to vystihla, jak sem ten stan – držák pěkně věrně vymalůvala, jak Ti hříva ve vichru vlaje…. a vona prej Ti pěkně děkuju 😀 😀 😀

černej čaj

Jako vim jaky to je trnout kdyz stan odleti a miri si to do nekolik metru hluboky prudky ledovy reky:D

no ne, tohle není nic pro mě, já bych z toho byla vyřízená. Brablenci v uchu, stan v luftě, altánek v luftě, psi v luftě………. konec totok.

cernej caj

tady sem vam to nakreslila!

Attachments:
    Zlata

Čajdo
    Výstižný🤓😁

PetraK

černej čaj
    nakreslila

😀 😀 😀 co výstižný!!! dokonalý!!! 😀 pan Bečka by to asi teda neocenil, to bys asi odskákala, ale za mě – výborný!! To se bé na tý výstafce jednou , po našem skonu (umělec nejvíc vydělá, když zesne), vyjímat – necháme to nainstalovat na nějakou obří stěnu 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 12 příspěvků - 21. až 32. (celkem z 32)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.