Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 993 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Asteris a poslední změna proběhla před 5 dny a 6 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 995)
  • Autor
    EvaC

Thielli
      Triviální černá je pro všechny neviditelná.

Ano – přesně jsi to trefila – slovo t-r-i-v-i-á-l-n-í to vystihuje – lidé většinou obdivují něco, co se vymyká běžnému. No a černých pudlů po světě běhá spousta, zatímco strakatých v Čechách zase tolik není. Ta vyjímečnost a krása duše na první pohled prostě vidět není.A Ellietka je výjimečná bytost – to mohu potvrdit.. A ta sněžná fotka je krásná ?
      I Cheval je nádherný pes a taky křehká duše, jen se prostě projevuje trochu jinak..

EvaC

Thielli
        Eliette má dvojníka! ?

Týý jo – opravdu – jsou k nerozeznání – ten stejný střih dělá taky hodně..

cernej caj

Me jikdy nenapadlo ze unpudliku muze byt mnohem tezsi poznat „tvar“ psa dikybte barve stejne… protoze i ubvlcuch spicubneni sirka cumaku kresba ci ici uplne stejne ale asibkdyz barva stejna je tak najednou tech dvojniku muze byt vic…

Thielli

Dokud jsem neměla psa, netušila jsem, že i jednobarevní psi mají svoje nezaměnitelné obličeje. Ohař jako ohař, zrzavej, pudl jako pudl černej…
            Tak ne. Každý je jiný a podobnosti s rodiči jsou naopak krásné. ?
            Ale ta fotka na fb mě dostala, dívala jsem se na „Eliette“ ?

Thielli

Když se během chvilky z velkého pudla stane malý pudlík.

Attachments:
              PetraK

Jak stojej 😀
                připomnělo mi to scénu se zrcadlem v Císařove pěkaři 😀

cernej caj

Jeee konecne taky potkate poradnyho psa 😀

Thielli

Vyjednávání.

Attachments:
                    PetraK

Thielli
                      😀 😀 😀

EvaC

Sindy zdraví celou sympatickou smečku a posílá „speciální“ vzkaz pro Cheval..

Attachments:
                        PetraK

Sindibádko – jasně, přesně tak, máš i na té šňůře hromadu zábavy a vyžití a hlavně – se pořád, pořád zlepšuješ.

Thielli

EvaC! Ahooooój!

děkuji za vklad do kotce! Má pravdu ten fousatý pes! 😊
                            Jen Cheval o tom ví prd, bo na krátkém řetězu nikdy nebyla, měla ty své hektary oploceného pozemku a na nich smečku teriérů místo zajíců. Kdybych to nějak měla přirovnat, bylo to pro ní, jako bych já bydlela v cukrárně. 😆

Thielli

Co ale asi má ten chudínek, je strach ze ztráty smečky. Jak je známo, za měsíc jí budou tři a má už třetí domov.
                              O víkendu na chatě byly na pár minut ponechány samy pouze pod dozorem známé na zahradě. Sedla si ukázkově jako vlk na skálu a vyla!
                              Druhý den jsem si dala auto před zahradu a za okatým drátěným plotem jsem pootvírala dveře, že si tam nainstaluji palubní kamery. Ani nebylo nastartované. Byla metr ode mě, jen za tím plotem a byla úplně zoufalá. Tak jsem otevřela vrata, ona okamžitě nastoupila do auta a seděla tam celou dobu, co jsem se tam motala s tou technikou. 🙈

Thielli

Tak se nám to definitivně zvrtlo. 🙄

Attachments:
                                EvaC

Ajajaj🙈..ještě že máš tak velký psy, můžeš si lehnout do pelíšku místo do postele 😂. Kdybys měla čivavu, měla bys Smolíka….

EvaC

A k té cukrárně ještě – časem by se Ti to taky přejedlo a chtěla bys změnit lokál…
                                    A že má Cheval obavu,aby nemusela zase někam jinam je normální – Sindy má to stejné – my jsme dokonce její pátý domov, když počítám to, že se jednou vracela zpátky do dočasky..

Thielli

Ráno v lese – slovy pani domácí – jsem venčila utržené ruské kolo.
                                      Nevím, kde tu energii stále bere. 🙄

Attachments:
                                      cernej caj

Thielli
                                        :D:D

EvaC
                                        to jsem nevedela ze sindibadka to mela tak divoky. ted jsem se divala a dustin mel „segru“, a zase ji po 14 dnech vratili… jako lepsi do utulku, ale ja se nedivim dastikovi, ze z kazde jizdy autem je nervozni… jakoze se vylozene boji do auta, samotny auto mu uz neva

Thielli

Ještě vkládám dnešní záznam.
                                          Motto: Rozdíl je v přístupu.

Attachments:
                                          cernej caj

cerna vypada, ze si to fakt uziva:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 995)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.