Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 885 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 841. až 860. (celkem z 887)
  • Autor
    cernej caj

Thielli
      Dava ti najevo zahradu kun nepotrebuje:)

cernej caj

Thielli
        Dava ti najevo zahradu kun nepotrebuje:)

Thielli

Někdy je ten „home office“ dost frustrující. Hodiny klovat do PC s tímhle výhledem zase…

Attachments:
          PetraK

Klidně bych si takovej HO střihla, co bych za to dala.

Kuskus

🙂 🙂 Emerická kráska se labužnicky válí v českých peřinách. Vyhrála to.
              K té zahradě by se šiknul i kousek lesa. Tak ťukej, ťukej, Thielli.

PetraK

Tak ťukej, ťukej, Thielli.
                Ať brzo vlastníš les.
                Tak ťukej, ťukej, Thielli.
                ať je to ještě dnes .

😀

zase ten švažáček 😀

Thielli

Jen můžeš hřímat na nebesa,
                  že neoplotíš kousek lesa.
                  Co s lesem, když tam kam každý vleze?
                  (Nahází bordel, řve, nezná meze.)

Když vypustíš tam své dvě ovce,
                  tak ta, co ráno na pohovce
                  sbírala zase síly k lovu,
                  zdrhne ti. A ty cvičíš znovu.

cernej caj

😀 skvely obe 🙂

Thielli

Ale prd, jsem tam zkopirovala pracovni verzi a nechala tam slova navic, se mi rozpada rytmus rymu. ?

PetraK

Thielli
                        zdrhne ti. A ty cvičíš znovu.

Na ja, ÝBUNG MACHT DER MAJSTR 😀

EvaC

Někdy je ten „home office“ dost frustrující. Hodiny klovat do PC s tímhle výhledem zase…

Tak jsem se konečně zase dostala k tomu, že sem nakouknu – cestou do práce v tramvaji. Když jsem spatřila obrázek s bublinou začala jsem se v té tramvaji prostě nahlas smát.. A Kuskus se svou emerickou kráskou v českejch peřinách to dorazila, stejně jako následující dvě veršovánky..??? Výborný je to – všechno.. Lidi si možná mysleli, že jedu do práce přímo z nějakého večírku a ještě jsem nevystřízlivěla..
                          Jo a Thielli – nic se Ti nerozpadá, záleží na tom jak to zarecituješ…?

Thielli

Evi,
                            tak ja su normálně nastavená spíš tak, abych lidem zvedala mandle.
                            Ale těší mě, že někomu jsem i zvedla koutky. Hecký den ?

PetraK

Eva C.
                              . Lidi si možná mysleli, že jedu do práce přímo z nějakého večírku a ještě jsem nevystřízlivěla..

to miluju, když se člověk směje něčemu takhle na veřejnosti a nemože si pomoci 😀

Thielli

Chapadla facebuku mě dovedla až do porodního boxu.
                                Foto 1 – aká matka
                                Foto 2 – taká Katka

Attachments:
                                Thielli

A udělal mi radost i nález fotek, kdy byl koník ještě maličké americké štěkanátko.

(poslední fotka je z kontroly na vetrině. ? prostě Amerika. velký káry všude.)

Attachments:
                                  EvaC

Thielli
                                    No ale to je nádhera..
                                    Maminka je taky krásná a má na hrudi andělská křídla ❤️
                                    A Cheval je bez pochlebování nejhezčí štěňátko ze všech

Kuskus

Čumím na fotky, dojímám se jak stará plačka a dokonce jsem na moment „ucítila“ tu typickou štěněčí vůni.

cernej caj

tak to stenatko je tuze roztomile 🙂

EvaC
                                        a cheval ma dabelskou nevinnost, ne? 😀

Maya

Nechci nic rikat, ale ten kukuc uz v mladi jasne rika, co bude tohle stekanatko zac, i v tom vozejku je to videt, asi to chtelo vyguglit tyhle fotky jeste pred porizenim 😀 😀

Thielli

Mayo,

kdepak, nic by nebylo jinak. Chtěla jsem dát doma půdleovi, který to potřebuje. A přišla Cheval. Tedy Venus. Včera jsem jen tak zkusmo v pokoji zavolala „vínas“… a ona otočila hlavu a byla radostná. Pamatuje si dobře své původní jméno.

A pak vedle mě ležela večer na posteli a já jí hladila a říkala jsem si, jak ta mnohá zvířata jsou plně v naší moci, co s nimi budeme dělat.
                                            Že to štěně, co je v tom vozíku, čeká ten hrozný letecký transport, že bude mít vykloubenou nohu, že jí pak vypustí někde na nějaké zahradě, ona si tam po zvykne, pak přijede nějaké auto, cizí ruce jí popadnou a naloží a vezou někam hodiny pryč zase mezi cizí, do města, k jiným pachům…

Dlouho nevrtěla ocasem a nedívala se do očí. Až teď, poslední měsíce jako by už věřila.

Je to vohráblo a zlobidlo, ale je křehká. Stále se ještě trochu bojí jiných psů, motorů, zvuků města. Je to velké křehké dítě.
                                            Ale brzy už snad budeme z města pryč, na venkově, v domku.
                                            A tam budou holky šťastnější a já také.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 841. až 860. (celkem z 887)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.