Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 885 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 741. až 760. (celkem z 887)
  • Autor
    Thielli

Tak ještě zůstaneme u té postele. ?

Attachments:
      cernej caj

Thielli
        :D:D
        no a kde byl teda problem? 😀

pokud se pes nechce hnout, je potreba ho povlict s posteli, on se odporouci sam, aby usetril trochu prace 😀

Fifi

Na posteli vypada rozkosne, spokojene. 🙂 Nemam nic proti psovi v posteli, ale kdyz chci, aby uhnul, tak proste uhne a vysmahne na pelanek, kresilko, kamkoliv. Aby si neboha panicka mohla v klidu povliknout. 😀

MirkaD

u nás je většinu roku zima,zima a vlhko,
            říkají návětěvy,že ta místnost kde spíme je fakt studená
            topení topí 2 hodiny a hodinu netopí,tak se to střídá až do desítí do noci…
            takže pelechy mají vedle s dekama a zakrývá se-Žeryk si to fnukáním vynucuje a dokáží tak ležet i 5 hodin bez hnutá
            zakrývám i na posteli,+Žeryk má 2 molitanový boudy-na terase a doma v místnosti kde spíme,dávám ještě deku přes vchod…
            do postele měl roky v noci zakázaný chodit-protože byl schopný pokousat,
            tak tam chodí až ráno a přes den,na sedačku,křesla můžou,
            ale Žeryk vrčí i když vedle něj listuješ v časopise…
            včera jsem trimovala/stříhala Dafi-záda,boky,stehna,zbytek stojkem,ne úplně dohola kromě hlavy,náprsenky+ostříhat nohy,ofinu,fousy-2a půl hodiny před odpolední….blbějš nápad jsem dlouho neměla,málem mě v práci upadly ruce,,,,
            takže má na dpma svetr..
            jí je ale zima i když je zarostlá,,,,takže už je to jedno…

• Odpověď byla upravena před 6 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.
            Attachments:
            PetraK

postele
              😀 😀 výborný
              tak trochu tam vidím i tu naši stračenu 😀

Thielli

Jdeme lesem, obě ovce jak prasata, spokojené, šťastné. (první foto). A potkáme pána s ovcí. (druhé foto).

Já: „Jéééé. Tedy ten je sněhobílý!“
                Pán: „A to už jsme venku tři hodiny“
                Já: „Jak tohle děláte?“
                Pán: „Mám ho stále na vodítku.“
                ?
                Pán: „A ty vaše jsou také pudl?“
                Já: ? ??? …“Ano.“
                Pán: „A vy si je stříháte sama?“
                Já: „No, ano, ale spíš holíme než stříháme na to lítání. Abych nemusela stále česat.“
                Pán: „To já nečešu.“
                Já: ??? ?
                Pán: „Já ho dávám dvakrát do měsíce do salonu.“
                Já: „A jak je tam tak dlouho, na té jedné návštěvě?“
                Pán: „Čtyři až pět hodin.“

??????????????????????

Attachments:
                Petrs01

Chudák pes. Několikanásobně.

Thielli

Když nejdete do salonu a ostříháte si pudla doma, máte dva pudly.

Attachments:
                    Kuskus

Co to jee, co to jee? (divila se dvouletá neteř před hogo fogo návštěvou, držíc mezi palcem a ukazováčkem za ocásek chycenou myšku a houpajíc s nebohou nad stolkem s občerstvením)
                      Thielli, co to jee, co to jee? Fotomontáž? Rozplácla si zarostlou chuděrku Eliett na podložku a pak k ní fotošopem přidala její ostříhanou verzi? Nebo jsi na podložku vyskládala ostříhané chlupy do tvaru pudla? Blbě vidím…hi hi, nebylo by od věci místo dvou velkých pséků vyrobit jednoho ostříhaného a dvě malá, zarostlá štěnda?

Thielli

Kuskusi, ty jsi stará komedie, viď? ?

PetraK

Co to jeee, co to jeee, volám s Kuskusem!
                          A odpovím si sama – boží to je 😀

Ad ten bílej půdl – nebožák . Asi teď byl víkend pudlů chudáků, páč meju si tak nádobí a čučím z vokna, kdy před okny mi pochoduje trojice. Vezmu to odzadu – tam jde odevzdaný tatík takový. Před ním jde mamka, kterou zcela upoutaly naše okna. Už poněkolikátý. A pokaždé je paní okny fascinována a něco svému muži vykládá. Celý to vede pudl. Střeďák, aprikot. A evidentně vede vždy. Obrázek vždy stejný – napnutá ruka paní – na max. v té ruce našponovaná flexina zaaretovaná na délku vodítka a na konci té flexiny vzpínající se, po dvou zadních jdoucí střední pudl aprikot. Sípe, jazyk jak kravatu a táhne tak, že by se za to možná ani Tali v dávných dobách, kdy pominulo to nejhorší, nemusela stydět. Cloume s paní, paní pak cloume s ním a na oplátku posléze, asi že on nevnímá ji 😀 , nevnímá ani ona jeho a jeho potřebu se vyčůrat, takže jde dál, pes se zastaví a pak popolétne v kotrmelci. Jsou lidi hovada? Sválně, co mi odpovíte 😀

Thielli

Petra

Jsou.
                            V duchodu zacnu ve sklepe vyvijet vir proti lidsky plodnosti. Jakmile vir pozna, ze je to dite budouci hovado, zautoci na reprodukni schopnost jedince.
                            Nobelovku pak odkazu utulkum.

PetraK

Thielli
                              hlásím se na brigádu bez nároku na odměnu.

EvaC

Když nejdete do salonu a ostříháte si pudla doma, máte dva pudly.

To se ti teda moooc povedlo – oboje ??

EvaC

Jdeme lesem, obě ovce jak prasata, spokojené, šťastné. (první foto). A potkáme pána s ovcí. (druhé foto).
                                  Tento pán by také měl patřit do té kategorie, která nemůže dál předávat svou DNA ?
                                  Jestli ses udržela a nekomentovala tu jeho odpověď tak si zasloužíš teda velkou medaili..

Thielli

Po večeři.

Attachments:
                                    Kuskus

🙂 🙂 🙂 pusinka malá, kvůli tobě teď dostane srajdu.
                                      Já když se přežeru mastným, vyřeší to 2-3 lžičky bílé hollandie. Jogurt zrající v kelímku miluju a mám k dispozici stále, bo zažívání na houby a abych furt nešpinila misečky, naberu lžičku, zvrátím hlavu, otevřu chlebárnu a vyklopím tak, abych se té lžičky nedotkla a nezavlekla si do jogurtu jiné bakterie než je Lactobacillus acidophilus event. Bifidobacterium. Možná by si dala říct i Cheval a vylízala kelímek, po té mastné večeři. 🙂

Thielli

Kuskusi, Cheval si vždycky dá říct, když jde o možnost vylízat si nějaký kelímek. ? A taky máme bílý jogurt jako skoro-všelék na bříško.

PetraK

Po večeři.

😀 😀 vona sedí a hledí přesně jako já 😀

Thielli

Nuda v Prahe.

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 741. až 760. (celkem z 887)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.