Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 885 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 3 týdny.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 887)
  • Autor
    EvaC

Na ja, někteří jedinci – tedy jedinkyně, člověka naučí uklízet a myslet za dva rohy.

Ano, ano – Peťa to myslela tak,že už to pak děláš automaticky, že všechno schováváš. Tyhlety „flekatý mutace“ asi mají mnoho společného ?
      Vzpomínám si na dvě příhody ze začátku našeho soužití se Sindibádkou:
      – Jirka si připravil na stůl na talířek makový koláč k snídani a odešel do koupelny??. Když se vrátil, talířek byl prázdný..s ničím nepohnuto, všechno na místě – jen prázdný talířek..prozradily ji drobky v pelechu – všechno „k jídlu“ si tam totiž nosí..
      – druhá příhoda se odehrála před odjezdem na 14 denní dovolenou na chatu. Trubka sežrala mýdlo ve sprcháči (pořád jsme ho pečlivě zavírali, ale v tom balícím chvatu jsem prostě zapomněla) – naštěstí to bylo nějaké bio levandulové mýdlo, ale stejně jsem volala na veterinu prosta dřívějších zkušeností s něčím takovým..

EvaC

Ten inteligentní pudl si už zaznačil v mapě okolí místa, kde ušáci bydlí a vycházku pojímá jako výzvu: najdi svého zajíce.

Velmi Ti rozumím..mám pocit že ty naše čtvrti mají asi nejvyšší hustotu zajíců na 1m2 ve střední Evropě. Kolikrát jich při ranním venčení napočítám třeba 7 ?.
        Moc Ti přeju,aby se to podařilo dostat pod kontrolu..

PetraK

Eva C.
          Tyhlety „flekatý mutace“ asi mají mnoho společného

evidentně. Když já si vzpomenu, jak jsem na tom s ní makala (u nás se ještě zpočátku běhalo po lince 🙁 ) ,doma, venku, „odpadky“ v předsíni, kosti, suchej chleba, krabičky…, trénink samotnýho nebraní věcí ze stolu……… a mohla si pak říct, že Tak to konečně máme………… abychom se po přestěhování vrátili do bodu, tak to nemáme 😀 . protože co platilo v Prahé, neplatí zde. Má to jak na houpačce. Tuhle čórla patku chleba, kterou nezabezpečil pan majitel psa 😀 – ano prozradily ji též drobky na pelíšku – ehm, Koněvově pelíšku 😀 😀 😀 a ten samej den přes noc ustála druhou patku chleba. Nepředpokládám, že to bylo na základě psychologického pohovoru na téma „Tali, seš kráva, taková velká holka už tyhle věci nedělá!“

Thielli

Petra, Eva,

večer jí koupu a stříhám. Tak já jí zkusím rovnou nabarvit celou na černo. ?

Byla jsem teď v poledne doma venčit, šla na dlouhém provaze a předstírala, že na zaječích místech absolutně nic necítí ani nevidí. Cupitala s prověšenou šňůrou jako by šla po Pařížské ulici.

Fifi

aneb Tohle černá nikdy neudělala.
              😀 😀 Se stane i v „lepsich rodinach“. Kremylek libeznej, predchozi rotvice, spachala horsi precin. Mela jsem tu kamosky a povidaly jsme si u grilu, jak mame vychovany psiska, ze doma neskodi, ja chvalila Amynu. Mno, a za chvili jedna kamoska s vykulenyma ocima „tyvole, mne zmizela z baglu siska Vysociny!“ – ano, Amyna ji v obejvaku vytahla celou stangli salamu a sezrala, nenapadne, nasly jsme akorat snurku. 😀 Druhej den pak kadila pidisalamky, ani se neposrala.

S lovenim je to naprd, kor kdyz jde takhle za stopou. To vas snura na dost dlouho nemine a muzes doufat, ze ji to z hlavinky trochu vyvane a obojek to bude jistit pak nadale. Ale uz jen cmuchanicko stop je samoodmenujici, drzim palce.

Thielli

Krátký report ze života strakatého koně:

– potřebuje hodně pohybu. Hodně. Opravdu hodně. Hledáme nové bydlení mimo město. I proto tu moc nejsem. Já potřebuji les a pes potřebuje pohyb. = chceme zdrhnout z Prahe.
                – už pochopila, že při průjmu se doma nekaká, od toho je otevřená lodžie. Takže průjem umístěn v pelechu na lodžii.
                – odmítá se doma chovat způsobně, pokud doba čekání přesahuje 4-5 hodin. Pak se zabaví sama. (viz. obr.)

Attachments:
                Kimi

Když jsem začínala psát příspěvek, bylo na liště psáno „Přihlášený uživatel Kimi“, ale když jsem ho odeslala, zmizel a objevilo se sdělení, že se musím přihlásit – sakrapráce ??.
                  Takže znova – nepořádek na obrázku se zdá být ukliditelný bez vážných následků. U nás byly následky trvalé, proto jsem pořídila velkou klec (psala jsem na gauči).

Thielli

dyk to píšu pořád, že je to hodný pes ?

Kimi, klec na koně se neprodává, asi pude do koupelny. ?

Kimi

Betynka by si mohla v kleci poskákat, ale většinou se jen povaluje. Kůň by se tam vešel, ale ten pouze na povalování.?

Zlata

Thiely
                        Aymee si uměla pustit vodu a Che taky není blbá.

Fifi

odmítá se doma chovat způsobně, pokud doba čekání přesahuje 4-5 hodin. Pak se zabaví sama.
                          Treba se casem uklidni, ale vypada to, ze nici jen svy veci a neskodi interieru? 🙂 Ja bych Pepina doma na volno nechat taky nemohla. Klec na kone (dogy) se vyrabi! 🙂

PetraK

Fifi
                            , ze nici jen svy veci a neskodi interieru?

jojo, taky myslím, podle tý fotky. Šak mohla by třeba taky ukusovat kohoutky u topení, nebo sifon, podle vzoru jiný flekatice 😀

Thielli
                            Takže průjem umístěn v pelechu na lodžii.

a to je dobrý řešení, nerozstříkne se to po dlaždičkách 😀

Zlatka

Aymee si uměla pustit vodu a Che taky není blbá.

to bych radši ani nezmiňovala, aby se toho náhodou stračena nechytla 😀

• Odpověď byla upravena před 10 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
                            Thielli

nerozstříkne se to po dlaždičkách

jsi snídala vtipnou kaši viď? ?
                              nejdřív jsem měla hlavu v chodbě a ruce a pelech na wc nad mísou a snažila se tam poslepu seškrabat ten šlem. pak jsem měla hlavu v chodbě a ruce a pelech v koupelně a snažila jsem se sesprchovat zbytky zaschlého do vany. A pak jsem to strčila do pračky a na displeji se objevil text: „chceš, abych se ti tady pozvracela? s láskou tvoje pračka.“

ano, cheval tam roztahala převážně věci nevalné ceny. jediný cenný kousek – plyšovou velrybu nechala bez trhlin.
                              má štěstí, protože:
                              – ukradla jí v posteli
                              – byl to dárek
                              – a protože je to eko-bio-fair trade výrobek (bio bavlna, ovčí vlna a nahřívací směs semínek a bylin v bříšku), její cena tomu odpovídá.

Zlatka:
                              jo. četla jsem si to potichu, aby mě koníková neslyšela a nezkusila se to naučit.

Petrs01

s láskou tvoje pračka

Asi bych zauvažovala nad cenou pelechu a šel by z lodžie rovnou oknem a následně do kontejneru.

Ukaž velrybu!

PetraK

jediný cenný kousek – plyšovou velrybu nechala bez trhlin.

nechala si na potom.

nejdřív jsem
                                  dle popisu zlatý dlaždičky

Thielli

Ukaž velrybu!

ver lyba

Petrs01

To je ale macek!

Zlata

Velryba super.

Aymee to taky nikdo neučil.Otevírat dveře ji taky nikdo neučil.Spoustu věcí ji nikdo neučil a přišlo to samo,něco odkoukanýho od člověka,něco od Bobíka

Thielli

Cheval, verze 2.0

Nácvik ignorace holubů.

Ps. Sháním cvičeného zajíce k výcviku kravky.

Attachments:
                                          PetraK

Možná přehodnotila to starý český přísloví o holubech na střeše

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 887)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.