Dvě pudle II

Fóra Ostatní Dvě pudle II

• Toto téma obsahuje celkem 466 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel EvaC a poslední změna proběhla před 1 dnem a 17 hodinami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 201. až 220. (celkem z 467)
  • Autor
    Thielli

Petrs

ale tak samozřejmě, že z druhé strany je druhý takový. Pak ten samý v obýváku, a dva na lodžii. A dvě vetbedky. K tomu pohovka… Od neděle bude konečně rohová pětimístná, včera jsem seděla u filmu na zemi, protože si obě pusinky potřebovaly na gauči natáhnout nohy. 🙄

Petrs01

seděla u filmu na zemi

to znám! A ještě by ses měla od té telky ale otočit a drbat půdle! Bo ony jsou určitě chudinky nepomazlené.

Thielli

Petrs,
          že tys okusila jablko poznání?! Jinak si neumím vysvětlit, jak můžeš vědět, že mi značný kus filmu utekl, protože jsem byla otočená zády… 😂

Petrs01

jak můžeš vědět

To víš, léta praxe a tvrdé dřiny 🤣
            (a pupíček a stehýnko a pod krčkem a … )

PetraK

Jsem moc ráda, že Thielli má takových starostí! že musí sedět na zemi, jak drban a drbat pupiky a nevidí film! To sou krásný starostě!

Kimi

Já mám velký rohový gauč, který běžně obsazovali Kora a Goli, to si bylo kam sednout, ale když byl návštěvou ohař Enzo, tak už taky nebylo kam sednout.

Attachments:
                Kimi

A normálně.

Attachments:
                  Thielli

jéééé… no a to jsou smotaný. A když se to pak rozbalí, jeden lituje, že nemá jen čivavu 😁

PetraK

no a to jsou smotaný. A když se to pak rozbalí,

a začne máchat vocáskem!!

😀

cernej caj

Kimi
                        Jak se vejdou na tu kratsi cast, kdyz sou jen 2 😀

Kimi

Tady během dvou dnů skoro všechen sníh zmizel. V Orlických naštěstí vydržel, tento týden je tam živo. V Říčkách se jede Skiinterkritérium – lyžařské závody pro mládež a po horách se od úterka do dneška jel Šediváčkův long – závody psích spřežení.
                          Před lety jsem se párkrát na ty psí závody byla podívat.

Thielli

Tak kulový blesk s gauči proběhl úspěšně. Náš trojsed si nejvíc přál mít doma synovec s neteří. Nikdy gauč chuďátka nepoznala, protože v celém jejich bytě byly kolem zdí knihovny a tak měli jen křesla 😀

Ráno hned za svítání sestra odvážela jejich gauč k nám na chatu. Doma měl synovec (šestnáctiletý chlapeček) zatím vstát, vyluxovat na místě po starém gauči a nakrmit kocoura. V 9:30. měl být připraven, že ho sestra nabere a pojedou k nám. Když jí otevřel, byl ve slipech, vysavač v komoře a kolem obcházel hladový kocour.
                            Já jsem měla doma od včera neteř (dvacetilatá holčička).. Taky aby pomohla zase tady u mě. Šla jsem se psy, neteř měla také ranní zadání ze včera. Když jí sestra volala z auta, jestli už se gauč rozebírá a chystá, řekla jí do telefonu krákoravým hlasem, že na něm ještě spí…
                            Nakonec děťátka pomohla tu a tam něco poponést, mezitím se stila desetkrát podívat na mobil, jít se napít, pak vyčurat…

mlátit holí, mlátit holí a zase mlátit holí… 🙈

Ale povedlo se a všechny tři gauče jsou na svých nových působištích.

Attachments:
                            cernej caj

Thielli
                              tak hura, ze akce gauc je uspesne dokonana a pudli damy maji svuj novy trun, kam se vleze i jeich poddana thielli 🙂

Milena z Prahy

Gemütlich, jak říkáme my, co toho jinak německy moc neříkáme 😁.

Kimi

Tak, gaučáci na svém místě.
                                  Všichni mí psi byli gaučáci. Synek někdy v páté třídě, když psal slohovou práci o svém oblíbeném zvířátku, psal o jezevčici Dulince a označil ji za gaučáka. Paní učitelka to označila za hrubou chybu a byla snížená známka. Tak jsem jí pak na třídní schůzce musela vysvětlit, že v pejskařském slangu se psi dělí na bytové, neboli gaučáky, a venkovní, neboli bouďáky.
                                  Tak ať si Tvoji gaučáci užívají a nějaké místečko Ti nechají. 👍😁

cernej caj

Mame taky gaucaky, ackoli gauc znaji jen z dovolene, dobre vi, k cemu je:D

Maya

mam gaucaka i boudaka v jednom, to se mam 😀

Zlata

Taky gaučák Andy.

Attachments:
                                        Thielli

Taky bych se vyfotila jako gaučák… ale to by vůbec nebyl hezký obrázek. Ani roztomilý. 🙄

Jinak se ukázalo v lese, že koníček vůbec ještě nezvládne hru na schovku. Zatímco Eliette radostně čekala na odměnu za nalezení mě, Cheval se mi opřela nohama o ramena, slízala mi obličej a pak řekla: „tohle už mi NIKDY nedělej. Víš, jak jsem se bála, že zase nemám svého člověka?“

Petrs01

hru na schovku

No von člověk se psu obvykle schovává za trest, že si pes člověka dostatečně nehlídá. Akorát jsou typy psů kde se tím vytrestá spíš ten člověk:
                                            – salámista „konečně je fuč, můžu si dělat co chci“
                                            – stopař „ježiš to je trapný, čmuch čmuch, vydej piškot“
                                            – závislák „už NIKDY mi to nedělej“

To první nechceš, veř mi. To druhý, no, můžete hrát na schovku. To třetí se hodí když tě takovýto pes vyignoruje, vylítne za zvěří atd. U těchto psů to obvykle stačí udělat jednou za život, ve chvíli kdy je to fakt na místě. Bo jinak hrozí, že se ti pes bude bát hnout z dosahu, což prostě nechceš.

Jo a pak je ještě varianta hluchý pes a tam se to hraje obráceně a v *** seš ty, bo nemáš čenich a není ti to jedno 😁

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 201. až 220. (celkem z 467)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.