- Toto téma obsahuje celkem 486 odpovědí. Do diskuze (16 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 1 dnem a 22 hodinami.
-
AutorPříspěvky
-
23.1.2025 v 7:29 #183259
MirkaD
Čajíku-tvl-mě je fyzicky úplně fyzicky blbě z toho co čtu…
fakt,já to prostě nechápu,nepochopím,nikdy,nikdy,nikdy,nikdy,nikdy…….
proč si tě k… teda pořídily?
nebo nevím…..
fakt nevím,pokaždý chytnu takovej vztekmže mám chut vleteět do vaší rodiny seřvat je na jednu hromadu…
promin,takhle to vypadá,když v první pikovteřině napíšu co si myslím,řeknu co si m,yslím…
to ve skutečnosti nikdo nechce….
ale já už si nemohla pomoct:/23.1.2025 v 8:06 #183261Petrs01
nechápu,nepochopím,nikdy
JO.
23.1.2025 v 8:07 #183262Maya
Petrs01
zrovna dogtrek je hodne o soutezeni sam se sebou, jako ujdu/neujdu
jako ostatne vetsina tehle hobby sportu
treba behani je o tom ubehnout vic a vic a behat denne i kdyz se mi nechce23.1.2025 v 8:39 #183264PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Už enem zítra a pak je pátek, po něm sobota, neděla a……pondělí. A kdo nejde v pondělí do práce? Ten kdo nejde, tak to vyhrál. tudíž – And the winner is:
23.1.2025 v 8:43 #183265Petrs01
tvl dámy, todle je pudlecí kotec! Už i pani domácí tady huláká!
Pryč s váma, půdle sem!23.1.2025 v 8:51 #183266cernej caj
MirkaD
No ale podle me je to stejny, dyt ses taky nezavdecila…23.1.2025 v 8:51 #183267PetraK
VONO SEM TO VODPÁLILA ANIŽ BYCH TO DOPSALA 😀
To neva, aspoň chvíle napětí a…. Winner is…. KOLÁČE, JÁÁ KOLÁČE, KOLÁČE, KTERÁ BUDE DOMA. Krása to bude. To si to užiju, budu asi pílit dřevo ešče, nebo nevim.
Mirka D.
akt nevím,pokaždý chytnu takovej vztekmže mám chut vleteět do vaší rodiny seřvat je na jednu hromadu…
ano taky tak to mám. Místo, aby si byli vědomi toho, jak moc fajn člověk a bytost Černej čaj je. Žádný dítě by nemělo takovýhle pocity zažívat.
Černej čaji – jsi úžasnej člověk a kdyby to šlo, tak Ti tyhle pocity z duše vyoperuju. To bych klidně šla i na to studovat něco.
Ad to sportování – no já jsem asi zvláštní jedinec, mě to prostě bavilo jen tak, nepotřebuju vyhrávat, mě baví ten proces – trénink, pohyb, závody. A jestli to dopadne tak a nebo onak to mě vlastně asi až tak nikdy nebralo. Jasně, že člověk chce podat výkon, ale……. nevím, jak bych to napsala, mě prostě to baví – bavilo. Ze všeho jsem měla dycky zábavu. I z tý naší jediný psí zkoušky s Ešátorem. Oba jsme si to užili, on tam měl svých několik chvil slávy, kdy rozesmál i paní rozhodčí, nejen mě a bylo to fajn. Měli jsme to za asi 95 bodů, nebo co, abyste si nemysleli, že jsme jako šumaři, který tam byli do počtu a pro srandu,a dostali jsme velepochvalu za souhru, tichý povelování a vztah, ale legrace u toho byla. Nejdřív při nástupu, kdy k nám přišla neuhlídaná dcera jednoho z účastníků, přistoupila k Ešátorovi a pravila „Zajíčkááá!“ 😀 . Vzhledem k tomu, že předtím za sebou měla ošklivý zážitek se psem a psů se začala bát jsem ji nemohla zklamat, musela jsem ji v kontaktu se psem podpořit, takže rozhodčí nerozhodčí jsme si toho zajíčka prostě střihli 😀 . S potleskem 😀 a pak při dlouhodobém odložení, kdy se nám rozpršelo a Ešátorovi to odložení přišlo asi už hodně dlouhý, tak se v tom lijáku svalil celej na bbk, položil si hlavičku do mokrý trávy a odložoval se v polože na boku. Paní rozhodčí se smála a pravila, ten rozhodně nemá problém s mokrým podkladem 😀 . To teda neměl. Zato měl opět potlesk od diváků -zvedl hlavu, ešivá se jako dívaj fšicí a zase si lehnul 😀 😀 . Ta ten trestnej bod to stálo 😀 😀
Pro mě je důležitej ten proces sám, jestli to bude na výbornou, nebo mě někdo předběhne o bod, to mi asi vlastně je fučik. Chci vědět, že to něco dokážu a mít to vědomí, že to dokážu.- Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem PetraK.
23.1.2025 v 8:52 #183270PetraK
Ježiš marjá, kde to sem??? 😮
OMYL, VZNIKL NÁM TU OMYL, ŠÉCKY NEPUDLÍ VĚCI ZPÁTKY DO KECÁNÍ 😀
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem PetraK.
23.1.2025 v 9:10 #183276Thielli
23.1.2025 v 9:17 #183278PetraK
Jáá, už letim.
(tendle film miluju)
23.1.2025 v 16:56 #183303Thielli
No a abychom to esteticky drželi dál, když už jsme na výchovu takový marný, máme zase 🙈 nové obojky. Jsou lehké, krásné, s reflexem do města a jasně oranžové, takže už do lesa už nebudeme potřebovat nákrčník před panem myslivcem, aby si nás nesplet s kudrnatou srnou.
no nic, jdu na nákup do barfu, nějak nám zase začalo strašně rychle ubývat maso…
23.1.2025 v 18:08 #18330623.1.2025 v 18:36 #183309cernej caj
Thielli
to sou ale super bublinky, to me rozesmalo 🙂23.1.2025 v 18:56 #183310Thielli
čajíku, to jsem ráda. 😊 to jsou první vlaštovky…
přitom Cheval se tam strašně třásla, jak hučely ty mrazáky. Takže když jsem si všimla, jak se jí klepou nohy, popadla jsem maso a vypadly jsme.
Já myslím, že to letadlo v ní nechalo rýhu… 😒 v autě se poprvé také strašně klepala a dnes paní napsala, že po příletu v noci měsíc nebo dva v noci troubila a nešlo jí uklidnit…
chudinka už asi taky zažila svý..23.1.2025 v 19:24 #183312PetraK
Ááááá dámičky vyrazily šopovat 😀 😀 . výbornej příběh, díky. Však ona se tam otrká, zvlášť, když jí tam pánčička vždycky koupí něco na žup, aby si to mohla hnedle schoustat venku za dveřma.
Přesně pro tohle já nemám ráda dopravování zvířat letadlem. Jasně, když není zbytí a rodina se stěhuje pracovně, tak se nic jinýho dělat nedá, ale různý dovolený a posílání štěňat v zavazadlovým prostoru plným bordelu, zimy a osamocení……… to je masakr. Stačilo mi kdysi vídat ta zvířata, která tu cestu prostě zvládnout musela – jako chudák kocour, co k nám letěl z Číny.
23.1.2025 v 19:36 #183315cernej caj
Thielli
neni se co divit chovatelce, ze to stvoreni nechtela posilat na zpatecni cestu…23.1.2025 v 20:11 #183317Thielli
co k nám letěl z Číny.
COŽE???
23.1.2025 v 20:34 #18331923.1.2025 v 20:44 #183322PetraK
Thielli
COŽE???No jo, no. Ano. Chudák. Zas ale lepší, než kdyby ho tam nechali, stěhovali se pracovně a dlouhodobě. Radši nevzpomínat v jakým stavu k nám dorazil. Moje kolegyně kočkomila ho pak dala do pucu, ale bylo to teda něco, přepravce se na to… víme co. 🙁
Cesta letadlem, pokud zvíře necestuje s majitelem v kabině, je peklo v nákladovým prostoru.Věřím, že je to z toho leckterá měkká duše rozbitá navždy. Zvlášť malé štěnítko. To bych zakázala a trestala.23.1.2025 v 21:27 #183328Petrs01
Dobrou…
Tvl, Cheval, princezno na hrášku, co by za takový budoár psejci v útulcích dali! Luxusně se máš, dobře sis to zařídila 😉
A předpokládám, že stejná výbava je na druhé straně postele. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.