Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Gerda

no já se chtěla spolehnout na to, že bude mít kolem 4 kil, některý můžou vyrůst až na 4,5 kg, na sídlišti máme i osmikilovou a několik pětikilových. Jsou dvě velikostní varianty, do 2,5 kg a do 4,5 kg. A Fufek je prostě nějakej mrňavej a hubenej, je do tý malý kategorie. Ano, je to pes pro aktivní lidi, takže jsem úplně v prdeli, kor když nám zavřeli cvičáky. Ale já jí stejně na agility nestihám, nestíhám ani Karela, ten taky prostě běží a u toho na mě řve, že dávám pozdě povely a že neví, kam má běžet, ale já to taky nevim, já sem ráda, že běžim vůbec. Takže agi nemám moc ráda…Chtěla jsem je utahat na trekový vycházce, ale unavilo to jenom mě. jinak jsou děsně fajn, legrační, ovšem pozor, vůbec jsem netušila, kam všude mi může zapadnout papillon. U Karela sem věděla, že jsou nebezpečný kanály, že jí tam snadno může zapadnout noha, ale papillon dokáže zapadnout do mnohem menších prostor a mnohem víc věcí je pro něj nebezpečných. Třeba do Vendelína se vejde až po přední nohy, to máme vyzkoušený.

Attachments: