Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

kachna
    já ti mám tak špinavej monytór, že už vidím zvířata úplně všade

to nebude monytórem, děfče, to nebude monytórem 😀 😀 zvlášť třeba ešivá sou to myšky takový světlejší 😀

Fifi
    žjófka, Fifijová de proti proudu a v noci se srocuje u popelnic.

Mimochodem – včera jsem měla pocit, že jdu z práce do jinýho světa, než byl ráno, protože – takovoejch lidí, co nemělo roušky, to jsem teda fakt čuměla. Doteď dobrý, ale včera na to půlka národa pekla. Tak jsem sdělila paní, kterou jsem míjela na zastávce tramvaje, že je fajn, že tu hubu má vodkrytou, když se není jak vyhnout, že je vyloženě taková jako ohleduplná, zvlášť, když je někdo nemocnej, nebo má doma starýho člověka o kterýho se stará. Zkřivila tu svou držku a tvářila se, že jsem vrah 😀 , což je mi fučík, když si ona může dělat co chce, tak já si zase můžu řikat co chci, ne?

černej čaj
    Nejak sem.ztratila vsechny ty dobry (co sem na ni dala.navod) ta drzi dobre a dobre se v
    u nás paní ve zdravý výživě má takovej štítoroušek – za 135 káčé

a koukám, že se to dá koupit levnějš:

Maya
    supr, že už je máma z horeček venku, tetkon ji hlídej, aby se to nedostalo do tý druhý fáze

Ad ty testy – je to tak drahý a komplikovaný se k nim propracovat a dostat, že se nedivím, že na to lidi pečou a zavřou se doma. Ano je pravda, že když by se o nich vědělo, mohli by teoreticky dohledat ty další, který mohli nakazit, ale to je vsoučasnosti fraška, protože nedohledají nic a nebo až v momentě, když už je z toho člověk venku. Tady prostě ze zásady nic nemůže fungovat.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 5 měsíci uživatelem PetraK.