Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fifi

Zdravicko vespolek!
    Teda, tady v poslednich dnech prsi a prsi, az zeme cvachta, neni zvykla tolik sosat. O vikendu pry byl nakej uchvancancujici uplnek – my videli prd, protoze co? Ano, chcalo. 🙂

Petrs
    Auvajs, tak este, zes kolopad dala bez vetsich zraneni. Rychly hojeni odrenin preju. Bracha se jednou rozflakal na kole, kdyz nepozornej ridic otevrel dvere u auta ve chvili, kdy ho mijel. Este, ze mel helmu, jinak by si nakej subduralek jiste privodil.

Cajdo
    S praci bud rada, ze este mas. Byt naprosto chapu, ze by bylo fajn reseni ted nejakou dobu nepracovat a radsi vyletit. Treba to to tak nakonec dopadne, kdyz ma firma problemy. Jen jsem nepochopila, jaky by s tebou mely bejt potize?
    Jee, fotecky, na ty prvni je taky zviratko nebo tuhle hru uz nehrajeme?

Mirko
    v jakýmkoliv lese jsou fajn,ale knírač s tím jak na sebe chytá ten borčus je prostě mazec
    Hele, a proc Dafce nenavliknes nakou sustakovou kombinezku? Aby se nezasvinila, prodavaj se i s nohama. Kdybych si takhle mohla usetrit cesani a odbahneni, udelam to. Si pamatuju moje perdelky, taky nabraly kde co. Ale mely dost drsnou srst, takze oschly, opadaly a bylo to.
    -jo od soboty se mi blbě dýchá,můžu mít skříplej hrudník?
    To muzes. NEbo dalsich x veci, snad ti to povoli.

Mayo
    Jak mamca, uz je bez horecek a ok?

Esusova
    A včera sem se přežrala voříšků, mám břicho jako ne bubínek, jak říkávala Gerda, ale jako buben!
    Orisky jsou zdravy! To zjistila i Pepina, chodi denne xkrat do obr zahrady, ulovi orecha, prinese do obejvaku a vyzere. Taky uz ma bubinek. Na Gerdicku jsem si zrovna vcera vzpomnela, kdyz jsem se prezrala krutim stehnem. 😀