Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak dnes ráno vycházka opět do lesa-k hájence,a za ni kolem obrázku,a pak kus po cestičce tam,kus po cestičce sem,-takový moje cikcak-když se bojím úplně sama daleko,alle chci být dýl venku,tak dojdu k obrázku a odsud je někoil cest,fakt takový paprsky směrem dolů-na velký okruh,z půlky velkého okruhu-ta je prudká z kopce,velký okruh-ta má zas z kopce takový velký meze,takže já jdu dolů a psi běhají zleva doprava navrch,,k Nevojické vyhlídce-ta je z půlky po rovině.pak sešup dolů,tak před tím sešupem to beru zpět-tam už se sama taky bojím-úzká cestička-to já nerada…
    ale takhle sem si pochodila ty svoje cik cak cesty,pochopitelně Žeryk klacky tahal,Dafi na pařezy-ale taky jsem hodně fotila-stromy,listy,pak asi milion fotek,než se mě podařilo vyfotit Dafi jak drží list v tlamě-a ještě u toho mává packou-byla to dřina,vždycky,než sem to stihla vyfotit tak list pustila,tak toto trvalo dlolooooouho,pak jsem fotila Žeryk jak mi na cestě velký okruh,takže ta cestička je taková hluboká,a na bocích jsou hromady listů,tak tam jsem Žerykovi házela míček,a fotila jak mi ho nese zpět-bože taky dost fotek…pak se bohužel stalo to,proč Žerykovi veškerý hry s míčkem,hračkou,všecky ty revírky,hledej-ztratil dělám až na konci vycházky-protože pak už až skoro do konce vycházky se ode mě moc nehl-protože-co kdyby byl zase míček?:-(,našěstí jsem míček vytáhla tak nějak v půlce vycházky,
    a pak protože jsem se nemohlanabažit padajícího listí jsem vycházku zakončila cestičkou v lese směr k lípě od hájenky a zpět-tam má Dafi nejvíc pařezů,tak tam chodím,když chci být chviličku v lese,a vyběhat psa,ted už ke konci,kdy mokro,pařezy mokrý klouzavý,tak už sem ji od skákání odrazovala,at se na to vykašle,že si rozbije hubu,a že ji budou bolet nožičky…:-)
    pak už jen od hájenky dom-bláto fakt šílený…
    doma zase vyčesat,vykartáčova,vysušit…
    a hají-teda oni hají….pěkná vycházka to byla,nikde ani nožka stonožka

Petrs01-teda fuj ty máš ale zážitky…
    tak se rychle zahoj…
    a dovolená propršela?

Černejčaj-no já zas beru furt nákrčníky,po kapsách mám všude gumky do vlasů,kapesníky,sáčky na hovínka…

PetraK-no já já cytřela dnes ráno než sem šla ven
    Martin,že by jsme šli do lesa–no-pokud sežene někoho kdo se mo po vycházce postará o psy
    víte jak sem to psala-dojede princ na nádvoří,zastaví,zeskočí,hodí otěže štolbovi,kterej přibíhá ze stáje a řekne-postarejte se mi o koně
    a štolba koně odtrojí,vysuší,vykartáčuje,nakrmí,napojí
    a princ se jde dvořit princezně a juchat-jasně v pohádce…
    no,a dokud nebudu zaměstnávat někoho kdo zvlášt po větší vycháce
    nebude nachystanej u dveří s runíkama,
    dokuid mi ten někdo oklamžitě neodstrojí psy,nevysuší,nevyčeše,nevykartáčuje,nenakrmí,
    neuloží
    tak,tak,tak-TAK TO KURNA PO KAŽDÉ VYCHÁZCE BUDU DĚLAT FURT JÁ,JÁ,JÁ,JÁ,JENOM JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    uf,vycházky v podzimním lese,vycházky v jakýmkoliv lese jsou fajn,ale knírač s tím jak na sebe chytá ten borčus je prostě mazec
    -jo od soboty se mi blbě dýchá,můžu mít skříplej hrudník?
    není to furt,včera až večer