Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak u nás v pátek lijákovo deštivo-a já šla v 7 ráno ven s kamoškou s basendžim,předem dědinou k rybníčku a kolem polí dozadu a zpět,
    no u zastávky lidi-a my 2 bez roušky,protože se přiznám,že ju nosíím všude a furt,ale na vycházky za barák-kde pole/les-a člověk neppotká za měsíc ani nohu,a nebo se lidem vyhnem-oni jdou jeden kopec,tak mi druhej…
    takže i já fanatik na dodržování pravidel mám mega černej puntík….
    omlouvá nás jen to,že na vycházkách nikoho nepotkáváme,a když jdu jinak přes dědinu,třeba pár metrů-tak si dávám nákrčník,kterej mám jinak furt,no a tentokrát nic…
    ale tak vzhledem k tomu,že od kasy čučím na lidi,který si roušku nasazujou až v obchodě….,no nic obehraná písnička
    v pátek na kase,ještě mě trochu táhla ta krční páteř od středy,ale už to bylo lepší…
    došel tam borec ve skafandru a dezinfikoval nám v obchodě vozíky-to jsem se smála,protože dezinfekcce jednou denně…
    no jinak strážní dezinfikují venku vozíky-madla a vevnitř košíky několikrát denně…
    skončily jsme v 9,Martin pro mě dojel,doma ještě narychlo vyvenčit psy-mají ted třetí venčící vycházku,když je brzo tma,jako vyloženě na flexině kousek před barák a dom,
    v sobotu ráno ddeštivo,blátivo,hodně blátivo
    tak jsem to vzala kus k lípě a zpě a u zahrady jsem s něma dlouho,hodně dlouho cvičila taneční+házení hračky
    odpoledne v práci mraky zákazníků-prostě peklo
    do 5odpo byla mezisměba,pak jsme byly na kase 2+hlavní vedoucí,ten kasu neměl,
    ten pekl,vybaloval,uklízel láhve,kastle
    a nákupy?
    jo půlka byla jídlo,pití+něco na sebe,svíčky na hřbitov,kytky a tak
    ALE HOLKY-DRUHÁ PŮLKA-NAPROSTO ZBYTEČNĚ-PROSTĚ NUDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    LIDI SE NÁM NUDÍ TAKŽE-BRAMBŮRKY/CHLAST,
    ŽVÝKAČKY2,
    BRAMBŮRKY/CHLAST
    ČOKOLÁDA,DŽUS
    VÍNO,CHLAST
    a to bylo furt dokola-i někteří 4krát za 2hodiny!!!
    takže sedíte na kase,snažíte se valit rychle,ppřesně-jako bez chyb,fronty až někam,když zazvoníte-naštvanej kolega,že je ještě hodně vybalování+pak úklid,
    naštvanej vedoucí,proč furt zvoním
    a jedna naštvaná zákaznice-proč nezvoním?-nákup-pepsi-brambůrky….
    no kolem šesté se to umírnilo,kolega se uklidinil,hodil mi do drogerky klec na prázdný bedny-vykartonování,když budu mít čas,on mezitím vyhazoval prázdný bedny,lisoval,já ve vteřině-kdy tam chvilkama nikdo!nebyl,třeba 2 minuty,rychle poumývala kasy,vyhodila koše a vyházela prázdný bedny z drogerky,kolega zametl
    už zbývalo jen vyjet strojem mycím-to on,uklidit pečivo,to též on
    a já jen mopem kolem palet-to vše v 8 večer
    tržba obr,ale prostě málo nás ,málo nás,at jde někdo mezi nás…
    no,po úklidu tak po deváté hodině si šéf vzpoměl,že bych mohhla vybalit ještě paletu,on s kolegem měnily cenovky a v dest v noci mě šéf vezl dom…
    tak jako říkal,že shání brigádníky,že se zy směny musí navýšit…
    doma jsem vyvenčila zvěř,Martin byl s bráchama u rodičů,došel ve 3 ráno…
    takže já si dnes ráno udělala velikou vycházku v lese-hájenka,okruh za ní kolem obrázku,pak další kolečko směr k nevojické vyhlídce,
    a další vyjíti po cestičkách,nikde nikdo,já fotila
    fotky někam zmizly…
    psi se vyběhaly a já si užila pohledu na padající barevný listí
    na Dafinu na milionech pařezů
    na Žeryka jak dělá kung-fu s klackem-přehazování v hubě a na záda,
    na Žeryka jak letí pro míček,kterej dosal chvilku místo klacku,
    na psiska jak skáčou přes větve běhají sem a tam a u posledních 3fotek-na pěšince plmé listí do kopečka pozují a čučí bokem-a sedí bez vodítka,mají čekej,a čučí do strany-a zespodu tam jde obr ovčák….
    no,prostě jsme si to užily-klid,ticho,ticho,tichoučko
    doma vysát,umýt koupelku,wc,vyčesat pséky,i Betty,která došla na návštěvu,pocvičit s Betty a odpednout
    ted večer jen vycházka po dědině
    přes den lilo,tak jsme nešly zapálit ani svíčky k psímu hrobečku

Černejčaj-tak sis dovolenou nakonec užila?
    jinak krásný fotky,do Lednice bych jela hned,jak si tam jela?