Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
To byl ale tak krásnej dlooooouhej víkend Alberti, že to by mohli dávat furt, takovejdle prográmek 😀 😀 Aaaa hlásim, že se v Domečku krásně bydlíkuje. Bylo to supr a včera jsem se vydala konečně k tomu kostelíčku aaaaa. aaaa…… jááá to tam milůůjůůů, chtěla sem vám sem dát nějaký fotky jo, ale prt! Nechám si je až do článku, kašlem na vás s ohaříkama 😀 nebo taklenc… ohaříci na vás možná i něco víc, než kašlou…. 😀
a vono je to v současnosti asi i bezpečnější, když se na vás někdo vyprdne, než vykašle, ne? 😀
Podzim f plným proudu
a jdu vás dočíst
aaa koukám, že
čajda výletovala, to se těším, jak si počtu, až se k tomu dostanu, fotky jsooou krásný, jak taky jinak – ta cesta!!! V Chřibech jsme ešče nikdá nebyli
šéf taky hlásil, že lidí bylo venku spousta a to byl u nás u chalupy na Kounovských řadách, tam bych fakt procesí nečekala.
to su zvedava teda na dojmy?
lůůůkcůůůs to byl, taková pohodička, já sem úplně nadšená! Je to teda pravda občas stísněný, když se dají ty dvě ohaří kopyta
Maya
doufám, že je mamince dneska líp. Moc dík za to očíhnutí stránek, já si to myslela, že to tak nějak bude, ale… některý ty věci se mi líbily, tak halt smolikof, no.
ak bych se asi dostala na testy,
nad tímhle taky přemejšlím, a to nemám odběrový místo zdaleka tak daleko jako Ty. Stačila mi před pár lety ta opravdová chřipka, kdy jsem nemohla ani pomalu se doplazit na záchod – bez přehánění, a byla jsem ráda, že mám normální doktorku, která mi řekla, a´t přijdu, až mi trochu opadnou horečky – 40-41 a budu mít víc sílu, že neschopenku vystavuje od tohodle momentu.
Ten článek s těma fotkama – tak ten je teda ultra zajímavej!
Fifijová
Takze prvni prespani v Domecku uz probehlo – spalo se hezky? 🙂
spalo se tam moc a moc hezky, krásně se nám tam bydlí, ani se nám nechtělo domů.
Tak snad mama bude OK a hrbutov si date jindy…
Promin, takhle napsany me to rozesmalo
😀 😀 ty seš ůůůůň!! 😀 😀
Po navratu do Prazice ti asi tikne voko z tech 500 m vecerniho venceni, kdyz si predstavim Taliprda…
😀 😀 já si to radši představovat moc nechci, pokud jí jebne a zas jí to popadne, bude veselo. Má tetkon ten slušivej svítivej vyxlajvant na krku, tak je aspoň přehledná.
Mne ty ahrefy sejrej, kdyz se mi nepovedou.
ty vado! Od fčéra přemejšlim, co jsou to ahrefy?? Jako že fakt, nevím, co to má bejt? Je to překlep, nebo přesmyška?
Proc nemate ty feny na voditkach, vzdyt ted tu lovi slepice?! – Pohoni, ale neulovi! – No to me naslaplo fest. 😀
ty jo a víš, jak v klídku takový lidi jsou? Narozdíl od nás, který se snažíme mít psy vycepovaný? Tohle jsem si kolikrát říkala od tý doby co máme Taliprda. že jinej, by tak v presu nebyl, jako jsme byli my. Letí pes krajinou? No tak letí? Vyděsil někoho? No jooo, však mu nic neudělal, ne?…. atd, atd…
a díky za ten odkaz pro kachnu, mně to z teleféna nešlo.
Sonicka je kouzelna a Ruzenka to samy. Snad si pani neco vybere. 🙂
žejo, že jo, žejooo? Obě by se mi líbily domů.
kachna
aha, tak vigantolvit+celaskon+ostropestřec
A Ty si taky ůůůň!! 😀
tak co ty čokle? Líbí se nějakej?
Mirkooo – aspoň něco dobrýho na týhle blbý situaci! Béš mít volný neděličky!! To ti moc a moc přeju.
naštěstí se mu nic nestalo.my ttiž zahradu máme mírně dokopečka a to bláto je taky slušný…
no ty blááho, to je v současným stavu dost výhra. I Brtnik si dává při práci echtgold pozor, aby se mu to náhodou nějak nevymklo a nezřítil se od někud, protože to by teď bylo docela blbý.