Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fifi

Mirko
    Nemas to tam snadny. Kdyby ale lidi v kramu nezvanili, bylo by to o dost lehci. At si zvanej a prskaj pred kramem.

Kachno
    (To byste nevěřili, jaký hluk nadělají dvě holky)
    Ja s brachou jsme delali straslivej rambajz. Rezali jsme se, i dvere od kuchyne v panelaku vysklili pri bitce. Holky jiste jen tancily? 🙂

Esusova
    Čus prtky mé, držme se, nebojme se, vožerme se,
    Taky se opatrujte. Po navratu do Prazice ti asi tikne voko z tech 500 m vecerniho venceni, kdyz si predstavim Taliprda…

Viru zmar!

Edit
    Mne ty ahrefy sejrej, kdyz se mi nepovedou. Vytoci me asi jak jeden pan, co tu neustale nechava jako jedinej litat svy dve krizenky mezi barakama na volno. Vcera v podvecir cesu Troldaka a zase ty dve cuzy, panicek nekde 50 m u baraku jinyho a cuba tadaaa, jala se lovit slepice. Mne to uz fakt nasralo a zacla jsem bejt neprijemna, doslo ke slovni konzultaci. Proc nemate ty feny na voditkach, vzdyt ted tu lovi slepice?! – Pohoni, ale neulovi! – No to me naslaplo fest. 😀 Twe, pohoni, neulovi? Ste normalni? Kdybych sla ted s rotvajlerkou, odvolate si je? – Poslechnout musi! – Ja se neptam, jestli poslechnout musi, ale zda opravdu prijdou! No, zaverem jsem mu sdelila, ze jako jedinej dlouhodobe porusuje obecni vyhlasku, at si ty cuby pousti o 50 m dal za vesnici. Jsem zvedava, co z toho este bude, ale kdyz me nekdo dlouhodobe sere, nekdy to, zvlast v dnesni dobe, holt vybubla.

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 7 měsíci uživatelem Fifi.
    • Odpověď byla upravena před 4 roky a 7 měsíci uživatelem Fifi.