Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
jinak-2pracovní vsuvky ještě-borec kolem dvaceti-pravidelný zákazník-voda za 4kačky,šel s kamošem,mluvil s ním,tak aby ho všichni slyšely-o práci a tak-pak začal posměvačně řešit nás-jako-njn,oni sou v té první linii,hahaha a jakýsi blbý kecy,4kačky mě tam hodil jak psovi kost…
poodešel-já sem sepjala ruce a ironicky nahlas před dalším zákazníkem říkám-bože to byl táááák důležitej člověk!!!!a k zákazníkovi-prominte-já už to nemohla vydržet…
vsuvka 2-zákaznice-2jednu markuju-ta si celou dobu povídá se zákaznicí za ní,a pokračuje v tom,i když markuju tu další zákaznici,která kašle na nákup,košík a oddělávání věcí,jde k ní a ještě jí něco říká
tak já plný rožek,stojím čučím do blba,fronta stojí,
paní přijde jde si brát věci a omluví se mi,že paní má maminku v domově,a že je to hrozný-oni sou v izolaci,nemůžou nikam,chodí k nim v těch skafandrech,nemůžou ani k sobě,z místnosti-prostě nikam,sou tam jak vězni,že mi si to tady venku neumíme přdstavit
tak jsem paní,řekla,že jsem s víc stran slyšela,že pro tyto lidi je peklo ta opuštěnost a osamělost,že nevidí děti vnoučata,ale ani nikam nemůžou,nic
a to je fakt mazec….
my můžem do obchodu-a někteří zákazníci jsou tam i 4krát denně!!!můžem na zahrádku,ven ze psem na procházku-oni nic,nikam z pokoje nic
řekla, jsem paní,že to musí být peklo…
Maya-držím všecky palce at je maminnka brzo fit,a at je to jen z mokrýho trička něco…
Denny-no,žádná prča to není-a žádný světlo na konci tunelu….
jdu na vyprávěj,upadne mi krk a hlava…