Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
jinak ve dne jsou vyccházky prý dál dovolený
je to na fauně-diskuze psi-koronavirus-vlákno-od marcellamax
ta to tam má odkud si ofocený
u nás od čtvrtka do dneška tatka
takže ráno lesní vycházka ve čtvrtek,v poledne pro něj autem,tak já se nechala autem vysadit u hudebky a s Žerykem šla pěšky přes město,tak měl změnu
a večer jsme chodily každý den -lípa-hájenka-často i s Betty,vycázka na délku,jak když mám jít do práce-takže zhruba 45minut
v pátek s tatkem i s rodiči velký okruh v lese-ráno-no mě s Martinem by to zabralo hodinu a půl rychlé chůze-chodíme oba dost rychle
s rodiče víc jak 2 hodiny-do kopce mě úplně tekly nervy,jelikož Dafi se furt zastavovala a čekala na ostatní a ostatní stály co 2 metry….
mazec…
no ale v lese se už Dafča rozběhala a hopala na pařezy-ehm-zase jsem byla upozornovaná,že jí mám dát pamlsek,že na to čeká…
vysvětlit,že jí s x pařezů dám pamlsek tak na třech-a to takových,kde nějak balancuje,udržuje rovnováhu,nebo dá ve stoje několikrát pac-tap…
tak tohle vysvětlit nejde-prostě Dafi je na pařezu,dej jí pamlsek…:D
bych ju narmila po deseti metrech…
cestou zpět jsem si dala párkrát hledj-ztratil s papírovými kapesníčky-Dafi-a hračko-Žeryk
večer zas-lípa-hájenka….
v sobotu pršelo,tak v dešti-lípa,hájenka+kousíček v lese
a odpo do Klobouček-což je na Konci Bučovic-hezky po asfaltce-na jedné straně pole,na druhé les…pak skončil asfalt a mega bláto,tak jsme šly pak zpět-radši…
už mě to bláto s…,no ale krom pár aut nikde nikdo,
barevný stromy tam už-tady ještě ne,hezky tam bylo
v neděli ráno mlha jak čert-tak rychle k lípě-fotit,do lesa-fotit a dolů
no pak jsme sjely nakoupit do jednoty,uklidit domeček
a odpo jen k lípě-ale cvičící vycházka-revírky-xkrát přivolat z kopce mezi náma a hledej-ztratil s kapesníčky,
a večer chvíli k rodičům prohlídnou fotky…
dnes ráno vycházka cvičící ke křížku a zpět-obíhačky stromů,tanec
tak a dovolená je za mnou-kdybych se 2 a půl dne nenervovala co vymyslí Prymula-užila bych si ji víc
kdybych se nemořila s stím,že zavolá práce a půjdu do práce-užila bych si ji víc…
kdybych neměla pocit,že-ve volnu-bych měla dělat to co normálně nedělám-takže bud něco v domásnosti-větší úklid,pořádek v papírech a tak,nebo,větší vycházky-jako celodopolední a tak…
-no ale nakonec jsem si ji užila
ráno delší vycházky ze psama,večer delší vycházky než jindy ze psama-jindy codí večer kousek k lípě a zpět
užila jsem si tatky,který teda denně makal s rodičem kolem baráku,
tak ten se taky zabavil-tati pudeš s náma ven?
né,já půjdu se Zdiškem dělat dřevo…a je bláto-chudák se natáhl na zahradě-naštěstí se mu nic nestalo.my ttiž zahradu máme mírně dokopečka a to bláto je taky slušný…
užila jsem si čtení
a kdybych se nenervila furt kvůli virusu-já ty zprávy prostě špatně nesu-tak docela dlouhý volno sem měla…
jo dnes odpo-lidi roušky-kupodivu většinou i na nose,a v té jednotě na to lidi upozornují,že ji musí mít i na nose-roušku-tohle jsem u nás vzdala…
a už máme kosmetický balíčky-ehm to zas bude Martin k svátku překvapenej:-:D