Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
Bylo to fčéra peklo, snažit se narvat do odpoledne všechny věci, který čék dělá v průběhu tejdne :D, ale večír jsem mohla říct, že je to hotový. A já taky 😀 😀 ale! užili jsme si hlavně s Rumouškem v polích. A nastává fáze, kdy se budu muset učit nějaký zenový cvičení, nebo nevim. Jako ano, člověk musí počítat s tím, jak dneska řemelsníci, dodavatelé a spol fungujou,aleeee to je teda pro mě něco! Už víc jak měsíc a půl máme posudek od hydrogeologa. A teprvá včera se dostavil ten, kdo to bude celý zařizovat, nejen že přijel až po jak dlouhý době, přijel navíc pozdějš, než bylo dohodnuto a navíc pravil, že ten způsob, který chceme my, on nedělá a máme si to oběhat sami.??????? Do telefonu mi přitom před tím říkal, že se do toho pustí, že to dělal zatím jen jednou, ale co, však to zkusíme…pravil. A teď řekne Brníkovi něco jinýho?? Mně opravdu čeká zkouška ohněm v tomhle teda. Nedávám totiž nespolehlivost, slibotechnování a podobný věcičky. Jenže o tom je dneska bohužel celej systém, že se často nic nedodrží, co se slíbí. A slovo nemá žádnou váhu.
a tohle- tak to mě rozsekalo 😀 😀
já magor, kterej schopnej jít hlavou proti zdi a cípnout, když si myslí, že má pravdu a oni píšou, že to je taklenc 😀
Ryby patří mezi nejsnáze ovlivnitelná znamení. Plavou s proudem a radši se nechají pohodlně unášet, než aby se bily zuby nehty o svou pravdu. Navíc je tu jejich ohromná empatie, která jim přikazuje ostatním ulehčit, přilepšit, pomoci, podpořit je… A s tím se tvrdohlavost zkrátka neslučuje. Rybám ustupování nevadí, rády se stáhnou do pozadí a nechají volant jiným. Což neznamená, že jsou neschopné: když se mají samostatně rozhodnout nebo si udělat názor, není to pro ně problém.