Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

jinak já teda ráno ve vichru ze psama-otrávení oni i já
    protože ty 2-3 trasy dokola sou prostě super,a oni nemají vycházky ve vichru rádi,takže ke křížku,kus dozadu a zupět,obíhaní stromů,kus k lípě,nějaký nošení hračky a dom
    pak jsme sjely do knihovny,nacpat sse knížkama,protože knihovny taky zavřely,že…
    Martin koupil pečivo,a jely jsme zpět,já teda do lékarny pro něco na zaraženou rýmu,bo kapky nezabírají….
    ted čtu 2 knížky zaráz,tak vyloženě na střídačku
    k večeru jsme si daly velmi,velmi rychlouchůzi vycházku k hájence,odsud k lípě a dolů-prchaly jsme před chlapem,co šel kus za náma ze psem,pak,když on asi šel jen k lípě a zpět,tak jsme si daly několik přivolávaček z kopce do kopce,a taneční na závěr
    doma ještě klikr krabičku
    zítra má přijet tatka,Martin jede k mudr. do Brna na krev
    no k tomu uzavření-tolik obchodů má vyjímky,že to je teda úlet,ale říkala máti,že to prý může bát ještě přísnější,no ještě,že do přírody,parku se může,
    co se týká hřbitovů,tak jsem tatky poslala pro věneček,protože sem neviděla,jestli nezavřou zahradnictí…
    já jako tuhle dovolenou trávím vycházkama za barák….
    su furt utahaná,bolí mě kyčle,nos…tak ono zas nějaký lítaní taky nic moc

Denny-vše nejlepší Koníkovi!!!
    květináček pěknej,kdyby jsme neprchali před tím chlápkem,taky bych něco vyrobila

Maya-Lokinek je moc šikovnej,jak umí ty hlavolamy,
    a mě se na tom líbí to,že člověk nemusí nic dělat a pes maká a unaví se-vynikající věc teda
    já Žerykovi jako hlavolam dávám ten kobereček s pamlskama,aby zaměstnal hlavu a furt nelítal s míčkem,Dafině sem rulovala v BK ručníček s pamlskama,ale to mi přijde moc jednoduchý-je nějakej tešží domácí hlavolam?