Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr.
prosim vás – včera po výletě jsem jen v rychlosti nakoukla, páč jsem neměla čas psát – stěhovali jsme nábytek na papíru. A výsledek? Celou noc sem hledala Londýn!!! To mi nedělejte tydlety efekty, když to nečekáme!! 😀 😀 Ale furt lepčí hledat Londýn, než koule. A pak já v tom zeměpisu nikdá nebyla úplně dobrá, ovšem teda Evropu mám zase docela zmáknutou, to jo, takže ten Londón mě zaskočil 😀 😀 😀
Maya
ty jo, moc pěkně pracuje Lokinek, soustředěně . To mě překvapuje, že pak dojde i k tomu, že do toho bude třískat 😀 takhle působí jako pan profesór! Rumouš pracuje stejně, s rozvahou, soustředěně a pomalu. Byl by dobrej na vyhledávání.
Já bych mu i takovou nějakou věc koupila, ale když to už je zase další krám…. ale ! Příští rok by nám to mohnul Brtnik vyrobit ze dřeva!! A dát nám to s Rumouškem jako dárekTo je nápad!! Tetkon nemá čas, páč to je sice jednoduchý, ale toho času moc nejni, ale řeknu mu to.
si zejtra nakupte a skočte ke kadeřnici
mně na týhle celý situaci nevadí, že se musí dělat opatření, který jsou nepříjemný, to chápu, mě sejří nejvíc, že je to celý chaotický a nedodržuje se to, co se řekne. Původně to bylo tak, že se bude zařezávat vždy poté, co se zjistí, jak funguje to předchozí opatření a teď? V pondělí řeknou, že tenhle tejden se nic vyhlašovat nebude a v úterý vyhlásej další krok. Tak ať si nedělaj z huby kanál, když už to neuměj dělat pořádně a systematicky. Tohle mě fakt štve. Vemte si že třeba já momentálně vážně nemám prostor na to pouštět televizi, a kolikrát ani počítač, fakt to prostě nezapnu no a tím pádem mi klidně ty roušky venku, který vyhlásili ze dne na den téměř, mohly proklouznout, to bych opravdu nevěděla, dozvěděla jsem se to náhodou.
No a to nemluvím o tom, že za tu polní nemocnici se prý budou platit slušný prachy – do háje, není náhodou nouzovej stav? Neměla by takováhle věc být zdarma? když navíc někdo jinej zdarma svoje prostory nabídne??? Poomoooc, kde to žiju?,
Dennyky
2 roky, už?? bože!!
tak že přeju šécko nej a podrbej ji, dárek má tady
no to se právě zakazuje
jojooo, jaááásněěě 😀
jo tak tohle jí teda jde, pipině bláznivý uřvaný
a tady má ešče jeden dárek 😀
Fifina
Esuska nasla koule, nejsou to ty bourcovy?
ne tyhle byly někoho jinýho, evidentně 😀