Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak druhý vden dovolené za mnou
    a je to takový divný…
    já se totiž fakt flákám,tak už začínám mít černý svědomí….
    jako,že vycházky-když mám volno,tak byvh táhla jindy na nějaký mini výletík,nebo větší vycházku za barák,a doted to plyne v tom,že večer časově vycházka,jak když jdu do práce tak časově tak,a ráno teda delší to,jo,
    ale že by jsme někam valily na x hodin to ne…
    ale tak jedna počasí nic moc,a jednak Martin nehce nikam autem,a já nikam busem,vlakem…
    no takže dnes ráno teda cvičící vycházka,takže ke křížku a zpět,pak revírky na poli,pak Dafi obíhání stromů,púak kousíček k lípě-takže do kopce a hodně,hodně dlouhá chůze u nohy+házení uzlíku,no a před barákem na závěr taneční-takže hlava+tělo zaměstnaný dost,a my mohli jet do města na nákupy…
    no CHipovi jsem koupila novou hračku-je mu dnes 6,Nikynce kosek provázku,ze kterýho jsem udělala na garnýž mašličky-at má co rozvazovat,těm 2 pošukům pamlsky
    Martin si koupil u tamanů pěknou zimní bundu ke psům,za 400kč,ale má ji dost obtaženou…tak snad za chvíli neřekne,že je mu malá-v tomto je expert…
    já si koupila v galanterii punčocháče tlustý černý s mikroplyšem-a nemám odvahu je vyzkoušet,bo si myslím,že budou studit…
    a tílko spšl termo-který je tak obtažený že jaksi jestli se nevytáhne-tak se udusím…
    no,já a nakupování…
    za chvílu se mi urve tkanička u bot,ale v jediný obuvi měli zavřený…
    Martin nakoupil jídlo,já ještě drobnost u kamošky v knize a hurá dom-studený vichr teda…
    odpo jsem proválela,k večeru jsme šli ze psama i s Betty-okruh-k lípě,rovně podél lesa-*chodíme po západu slunce,do lesa už se bojím,i když včera jsem se tam psům narychlo schovala…
    potkali jsme koníka-tak psi měli sedni a pamlsky,pak celou dobu na volno-párkrát přivolání a já si fotila západ slunce-ráda bych vám ho ukázala,ale su blbá,a zas nevím jak to s fotáku dostat do počítače,větší blb,než já na světě není…to jako není možný….
    škrábě mě ode dneška v krku,asi po těch kapkách do nosu
    no ve čtvrtek by měl přijet tatka a s rodiči se má jet na výlet…

Denny-moc hezká halenka,i hlavolam,cena je hustá,ale Martin by to našim psům koupil,on na nich na rozdíl ode mě nešetří…
    to nemá být narážka- to je fakt-já občas nadávám,že jim něco-to už je fuk co neměl kupovat,že už je to moc-hračky,granule…
    no a ted máme doma boudu za skoro 2000,kterou přestal Žeryk užívat a chodí chrnět vedle do křesla…
    paráda,že bude další výstava,a že je dost práce

PetraK-no já se k rouškám už nevyjadřuju-jako jo od zítra sou povinný v zastavěných oblastech,já ji dnes měla ve městě všude-protože,furt sundávat,nandávat…
    a jinak-mám to x týdnů na sobě v práci,v buse,+ted i ve městě-tak si vlastně ctak proto se mi nikam nechce busem-at si od ní odpočnu,si užiju dost v práci+všude možně
    no takových lidí jak paní ráno v buse je všude jaksi dost,že,takže děkuju jim tímto za spřísnění opatření+za roznášení…
    jo začala jsem si v noci pouštět rozhovory na ukecaný pes-tak se vzdělávám-poslouchala jsem s Martinou Magnoli Klimešovou,teda dost odbrný,kdybych neznala její články ze psích sportů tak bych chvílema nevěděla o čem je řeč,ale hodně tam mluvila o tom,jak zabavit psa v karanténě a udržet v kodici,že doma stačí metr krát metr,že -třeba denně cvičí ze psama lehni-vstan,tak aby se pes VŮBEC neposunoval a bylo to symetrický-že u Kiky,kterou ve třech letech trochu bolely záda,se tím ty záda dost zlepšily,že ted je jí 12 a zvládne výlet u běžek,že můžeme učit psa na malým prostoru povávat předměty,dávat do krabičky,do menší krabičky+obíhaní na místě okolo,otočky a obcouvání na místě,kroky na místě+další věci,o cvičení na balančních pomůskách a tak,pak jsem si dala rozhovor s Beátou Štýbrovou,a ted mám Katku Rerlovou,jinak ta Martina ještě mluvila o tom,že se u odměnování mají střídat ruce,aby pes nikdy neviděl která ruka ho odmění,že pak si vlastně vychyluje krk na jednu stranu,což je taky fakt,třeba Žeryk tak chodí dost vyvráceně…
    kole pod kolo sou boží!

Černejčaj-tak já piju i s rouškou,na kase,se vždycky otočím bokem a cucnu si,pak natáhnu roušku,jinak bych natáhla brka:D
    ale-ted piju mín,že mám všecko studený,a to mi na pití vadí…

Denny-ty budeš mít pipinka?