Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
Maya-tak s tím oblíkáním kníračů-jak sem už psala-mladý,zdravý neoblíkám-neoblíkala jsem,ale když otrimuju-a ochladí se,tak oblíknu,na tu dobu než trošku zaroste,nebo se oteplí
ten minulý týden bylo furt deštivo a kosa
a třeba na ten prodloužený víkend v září jak jsme byly ze psama na tom výletě u Buchlovskýho kamene-kdy dost chladno,vichr,tak byl oblíklej Žeryk,protože čerstvě ostříhanej,a byla mu zima-klepal,se,Dafi zarosstlá tak nic,
no a ted o víkendu-tak v neděli sem je oblíkla ráno,ale k večeru už nic
a dnes do lesa na delší vycházku aky nic-nebyl vichr,tak to šlo,i když sem sebou měla svtr pro Dafču kdyby kosila,no ale běhaly,zima jim nebyla,
a v zimě oblíkám,jen když je nějaká velezima-jako ledový vichr,nebo,když čekáme na vlak,jinak jsou přes zimu zarostlý,takže to nic
jako kamoška se mě v BK ptala proč trimuju na podzim,když se ochlazuje,proč ne,jen před jarem,létem,jenže to jsem udělala jednou u gera,a to je prostě na jaře strašně zarostlý zvíře….už prostě moc
tak 3krát do roka je to akorát-na podzim venku není úplně zima a doma už se topí
jinak když byl Žeryk ještě u bráchy a pak tatky,tak ti nestříhaly vůbec,
ale taky neoblíkaly
ale on je pak moc dlouhosrstej,blbě se to udržuje ,když je furt vpřírodě,takže tam stříhám z důvodu pohodlnosti mé-3krát za rok šmiknu,přes zimu je zarostlej,ale né nějak moc,a líp se mě udržuje