Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

Petrs01-a jooo
    ehm-něco pro pobavení-cuppitáme ze psy od hájenky dolů-holky před náma,klusem,Žeryk se motá kolem nohy-co kdyby se cvičilo?
    naženu ho před sebe a nenápadně hodím na polnačku činku,ujdu velkej kus,chytnu Žeryka,namotivuju Dafču-a dám ji hledej-ztrtil-proběhne se do kpce a zpět,unaví psychicjy…
    stojím,čučím Dafina valí narch,čuchá,za chvíli míří až k hájence-prostě obr kus,tak daleko bych jí to nenechala hledat,tak znejistím,že to musela přejít,a nechci aby se tak vzdalovala,kdyby šel někdo z vrchu,nebo auto…
    a Martin-a co vlastně hledá?nehledá tohle?
    a vytáhne z kapsy bundy činku-co jsem jí tam pohodila….
    já-ježišmarja,proš si to sebral?
    on-sem myslel,že ti vypadla omylem…
    já-no špiaca-jdu kus navrch a hodím činku na vrch na cestu,a volám Dafi zpět-hledá pečlivě,a furt chudák nemlže nic najít..
    jak by mohla,když tam nic není,že…
    pak teda jde dolů,všimne si činky,spokojeně ji nese-a Martin,blb,říká-ona si ted musí myslet,že je úplně pitomá,že to přehlídla…:D
    no nemají to ti psi s nama lehký…
    ale proběhla se,začchala si,činku sem jí párkrát hodila,pak Žerykovi,pak vyblbnout na dvoře-na večeři granule na hubnutí ode dneška koupený,ještě se mnou věšela prádlo,a nesla mě ovladač na telku
    Betty skoro celou vycházku na volno,a valila jak za mlada-na zavolání-holky-lehni-na dálku+ke mě
    se dostalo Žerykovi poučení at neposlouchá,když není holka…:-)