Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

Maya-njn-bych tak v dešti nelítala-ale,tatka je v paneláku,tudíž fakt nemůžu vykopnout na dvůr,a musím s ní jít,no a i když ona se vyčurá hned u bráku na trávníku,takže bych mohla zas dom,tak to fiknu aspon rychle třeba navrch ke kostelu a zpět,kdyby se jí chtělo i něco dalšího…
    no,vlastně včera z vlaku s ní do toho zverimexu,pak chvílu tatka a pak v noci chvlílu já…
    no,ale venčení zkrátím na 10minut,že,
    ale do obchodu kus,a to nemluvím o tom,kdybych tyto dny šla z práce a nebylo auto,tak to by bylo fakt hnus,to si člověk nemůže říct-je hnusně půjdu ze psem-psama na deset minut,vyvenčit a dom,to prostě tu štreku ujít musím…
    jinak Martin de s Žerykem taky v dešti,protože ten by nelezl,občural něco po Maxovi a couval by zpátky…
    Max prostě občurává vše na terase,že,aby nezmokl…,
    no,ale tak tady dem prostě kousek před barák,a jak se vyvenčí,tak to otáčíme dom
    jinak nemám nic proti veknovním psům,ale mě by na tom vadilo,že bych třeba v tomto počasí s něma vlastně vůbec nebyla-já su tuíková
    takže já su spokojená,když je ten pes ke mě ještě večer natisklej,a když ne tak za ním lezu
    třeba Dafi spí u tatky na pelíšku,a pro mě už to není ono
    třeba Gera-byl větší sem schválně učila aby se mě lepil na záda a prihříval mě záda,jak na canisterapii