Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak mám za sebou 2 dny venčení v lijáku,sušení,ponožek,gatí,bund,psa….
včera ráno v lijáku odjezd autem na vlak,vlijáku do Brna v 7 ráno,v Brně rychle vyvenčit na trávě naptoti nádraží,vlakem do Blanska a šupky hupky dom
Dafi na sibě bundičku od kamarádky ušitou-v jednom vlaku teplo,v druhým přetopeno,vyslíct sebe psa/oblíct-ale lepší než zmrzat….
v BK jsem hodila dom věci a šla koupit obleček,ve zverimexu všecky sotwellový bundičky malý…
tak jsem dostala dlouuuuuuuuuuhou přednášku jak zhubnout psa
a koupila jsem igelitovou pláštenku,s tím,že když ji bude zima,mám pod to dát svtr,ale že ji v tom zima nebude-hahahaha…
no 150kč za pláštenku-přednáška zdarma….
jako za pláštenku su ráda,protože když v létě byl liják na náš výlet do Litomyšle,a zima nebyla,tak jsem řešila,že na obleček teplo,zase mokrej pes v buse/vlaku nic moc,takže pláštenku do fest lijáku se šikne…
no,vzala jsem si zimní psí bundu-tu od Ščučky-takže šusták tuhej tlustej+flís-tenká asi 3mm.a trochu prošívaný rukávy-tenký,ale je to zimní bunda…tak pod to dávám vrstvy-takže 2 mikiny,rolák…,no dojdu ze zverimexu,bunda durch…
a do kotníkových zimních bot zespodu teče….
nic,dám sušit boty,psa,bundu,a jdu v poledne bez psa s kamarádkou ven-prší,fučí,zima-ale prší mín,jdem s kamarádkou velmi,velmi,velmi rychlou chůzí palavou,kolem přehrady a zpět,kopeček brrr,zezadu kolem nemocnice k její práci a já dom…
vidět,že půjdeme rychle,svižně vezmu sebou Dafi,naivně sem myslela,že bude pršet pak mín,nebo vůbec a půjdem odpo s tatkem,no nic…
na vycházku s kamarádkou jsem si vzala btasky drahé nenošené,co se mě v nich vyklají kotníky,pro to nenosím,….-nevhodný drahý dárek…
no,daly jsme s tatkem tv kulrturu,pak jsem chvíli zdřímla,on šel v lijáku chvíli s Dafi,pa já v noci s ní chvíli ven-opět v lijáku-opět psí bunda durch…boty mega durch,do jedné zespod teče…
škoda,protože svrchu nepromokají….
no nic za 200kč z Penny,co chcu,že…
ráno jsem dala vycházku parkem v kozačkách co mám v BKna slušno šstým rokem od tamanů…
opět v lijáku,venku asi 10minut,v podchodu vody,takže podchodem se jít nedá a tatrka bydlí za kolejema,a vaky jezdá po 15 minutách,závory furt dole…
nic,dopoledne si navlíkám dlouhou tlustou bundu co mám druhou uimu ze sekáče všše za 39kč,je fakt teplá,bohužel nemá kapuci,jen obr límec,nazju kozačky,deštník a v dešti do lidlu,pro botymkoupím pohorky,po cestě dom pohádkvou knížku za 39kč,a lístky na vlak a doma beru chvílu ven Dfču jen na vrch ke kostelu a zpět,naše nejkratší venčící trasa,at nemusím čekat u závor,co jsou věčně dole,nebo plavat podchodem,kde je dost vody,Svitava taky dost vody,na konci města vylitá…no nic
beru Dafču navrch ke kostelu a zpě-a odlepíá se mě podrážka s kozačky,klap,klap,klap,vyjdu v kozačkách,dojdu v kozačce a v pantofli….
no,jdem si před obědem lehnout,aby mě napsal Martin,že mám koupit věci na pomazánkui
poté,co lícu po městě a du 2krát s čokle,a tatka byl v obchodě,se mě hce lézt někam…
no nic
odpo stejně musím s Dafi,musí mít pohyb,že,všcko je jí malý….
tak jdem do města,skro neprší!!!!
na náměstí ju nechám u masny-má čekej,je na volno,nemá náhubek,v obchodě nikdo,tak řeknu,že chcu salám,mrrknu přes rameno-stojím krok od dveří-a ta šedá potvora tam cosi žere,vyletím ven,sežvu ju,posadím,vletím dvntř,zaplatím salám,mizím,pochodíme po mstěmvezmem to nahoru ke kostelu do pidi obchodu,kde jen prodavač-Dafi odložení před obchodem,já zjistím,že pomazánkové máslo nět,tak zas sypem dolů a dom,no a pak na vlak a vystupujem v super liják v dědině..
ale ve vlaku teplo…
v BK doma teplej než tu doma,když se DAFIvčera nudila,tak jsme se honily po bytě-z místnosti do druhé,přinášela tužky,plastovou krabičku,špulky nití,pouzdro na brýle,hledala ponožky-schovaný v místnosti,hlavolam z ručníku a obáhání židle,tak pohyb se jí doma vymyslel,
akorát holt tradiční velká,nebo věštší vycházka nebyla,a já si spon víc odpočla,než když si za 2 dny domluvím 2-3kamarádky,meztím lícu venčit Dafi,a vlastně,urt někam přicházím/odcházím…
kamoška teda měla řeči,že mám scholostivělýho psa,když řeším pláštěnky,
njn,ale oni sou u rodičů manžela,jako svůj dům,ale společná zahrada jak u nás
na zahradě kotec s vlčákem,ten,teda chodí na vycházky,i když prý má špatný nohy-dost šmatle,to má jen 8let,ale,klasika jak u nás ze psama-hnusněbláto vichr,tak ze psama se nejde,pustí se na dvůr/zahradu…
a taky srst NO je trchu jiná,než u čerstvě otrimovanýho knírače malýho…,
taky jsem dřív mladý zdravý psi neoblíkala,ale když je primovanej a prší a je kosa,tak co už,kdyby byla zarostlá jak v zimě tak to neřeším,
PetraK-teda na cvičení se musím mrknout,jdu ted do vany
no Primulův projev včera večer sem viděla,byl po zprávách,jako jo,mě se to líbilo,za něco se omluvil,říkal,že chápe,že lidi sou naštaný a tak,popravdě,jde fakt o to aby se nezahltilo zdravotnictví
a na má kamarádka zdravotní sestra dělá na dialýze,tak říkala,že to není žádná prča,a že je to dost mezi jejími známýmí a no,jako klidně bych brala pár týdnů dělat z domu a chodit ze psama-pole/les
než být denně s hromadou lidí
ale já jaksi dělat z domu nemůžu,že…:D
Maya-já sem náhodou Lokinka viděla na první fotce!
já su šikovná
a z nich si nic nedělej,oni sou tak zvyklý na dokonalý fotky Denny,a Čjdy,že pak neumí rozeznat ležicího pejska v boudě…
holt abys pak dávala k fotce šipky:D:D:D:D