Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

ty joofka, tak podzim už dorazil ofiko , počasí, že by Tali ven nedostal 😀 😀 dneska jsem odpískala druhý ranní venčení, protože to nedávalo smysl, odmítala opustit pelech 😀 . A dneska asi z plánovanýho výletu do Kyšic nebude nic, páč venčit mrtvou kozu na provazu člověka nebaví 😀 . Tak budeme fšicí odpočívat a já si možná vezmu i knížku a zalezu na gauč??

Hele – to je zajímavý, najednou na seznamu skorem nic kovidího? žádný počty mrtvejch a tak?? 😮

Maya
    videli jste vcera Prymuluv projev? jsem mela dojem, ze konecne po dlouhy dobe nekdo mluvi i pricetne

ne, páč jsme se místo zpráv naložili do vany 😀 , mám si to zpětně nějak dohledávat, dozvím se nějakou úžasnost?

černej čaj
    Uz sme zacali regulerne topit:D

my právě taky a je to skvělý, páč v tomhle počasí by to bylo peklo 😀

kachna
    A u Martínka se dneska dělal test na vyloučení mukoviscidozy
    gratuluju!!

S projektantem nevím zda můžu poradit – my jsme našli jednoho v našem okolí, ale jakej je, zatím nemáme vyzkoušeno. Je to sympoš, jeví se dobře, ale zatím nevím co se mu podařilo, nepodařilo, dneska mu bude Brtnik volat, takže já zatím doporučit nemůžu.

Fifi
    Gratuluju! 🙂

dík! taky je k čemu. Se divím, že se podařilo, aby přijeli v podstatě hned. I když s pánem bylo takový specifický jednání zpočátku, tak každopádně za tohle jsem mu vděčná, přijeli pak se synem, zaservisovali, proškolili a kotel překvapil, protože obratem to začal skutečně vytápět – fakt za chvilinku byly nejen teplý radiátory, ale bylo i poznat, jak se dělá teplo a to se v tý zadní části netopí, takže to ochlazuje zbytek. Ale výkon to má suprovej teda.

Dennyky
    Zajíčka a Kašpárka….ehm ano, podle jména to zní divně

to jo.:D my máme pana Šunku.