Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
njn-co se týká dojíždění-u nás obchod není,a v pár okolních dědinách taky ne-jakože žádnej obchod,takže se stejně musí do města nakoupit,většina mých kolegů nemá auto,nebo se o auto s někým střídá a do práce dojíždí vlakem…
takže prostě z té dědiny,menšího města stejně musí vlézt přemístit se jinam,+hromada lidí od nás jezdí do Brna,do Slavkova…
takže tady to taky můžou dovlíct lidi z Brna,protože tam jezdí dělat,že
dnes teda kosa,déšt…
no má kamoška z toho čtyřlístku je od března víceméně v nouzovým stavu-
asi 3 měsíce,nebo dýl?
doma na paragrafu,malá do léta nešla do školy,kamoška bydlí na konci dědiny,za barákem les,tak chodila jen na vycházky do lesa,ani do dědiny ne,lidem se vyhybala-měnila směr,do ochodu nechodila,mnikam
se monu šla ven,ale jinak jsme se sešly na jaře té jedné z dětma všichni,
v létě-dovolenou měla na chatě půjčené na samotě v lese
ted?
mám přijet,vidět se hce,jen venku,v práci se strřídají,má to na dny,
a když chtěla vzít dítě ze školy dom-její malá je nemocná chronicky,nebyla by prča aby to chytla,tak ji vysvětlily,že je něco jako povinná školní docházka,dom si ji vzít nemůže,ale na jaře doma půl roku být mohla,kamoška se toho panicky bojí kvůli malé….
dodržije totálně všecko….
ale do práce musí,je z dědiny,takže občas bus
a do přírody prostě chodí taky-les za barákem,že…
Čajdo-co ě osobně sere,a sralo-i na jaře-já mám v práci roušku x hodin denně-někteří na bradě,pod bradou,někteří vůbec-zákazníci…
já na jaře -vycházky-pole,les
za tatkem 2krát autem ze psama,brzo ráno orouškovaní do Moravskýho krasu na vycházku-kde nokde nikdo
a tatka k nám v nouzovým stavu nejel,nakupovaly jsme normálně-ani ne zásoby,ani stokrát denně-a na jaře?
nouzový stav do obchodu chodtě v malým počtu liodí-to neznamená-5člennáý rodina si jde koupit 6 věcí!!!!!!
budte nezbytnou dobu-jako nebudu tam chodit 45 minut a čučet do regálu a pak odejdu s jednou konzervou a do telefonu u kasy řeknu-za půl hodky tady zas -a dám si s někým sraz…
tak to štvalo-a štve mě
zabíjení času v obchodech-protože jéééé nuda a nikam nesmíme
to,že já řeším,jestli pojedu do Bk,a projdu se v dešti s kamoškou,ale pak budu sedět za kasou mezi hromadou lidí,kdy půlka tam bude destkrát za den pro nic-nic nemáte a odjíždí pryč…