Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Pozorte děcka, pozorte, už sem tak důvěryhodná, že můžu zcela a plně samostatně obsluhovat míchačku. Pěkně si ji zprovoznim, umíchám – Brtnik jen trošku doupraví konzistenci, vykydnu to do kolečka, kolečko odsápu do baráku /to je kuwa ale těžká věc, kolečko plný malty/, míchačku si potomě pěkně vycídím a zase ji zabalim. Mezi mícháním lítám s ohařema, ať se taky neflákaj. A topim a pozorte!! Fčéra sem prvně vařila na kamínkách a ne, jen že ohříváala.Rýžu sem tam uvařila. Už se těšim, jak tam budu vyrábět poliftku, blíží se to blíží, tak za 14 dní. A zítra mám volníčkooo-půjdu na školení – přijede pán přes kotel a bude nás školit, jak s tou technikou technickou zacházet, má to spoustu hejblátek a ukazatelůch a jinech krávovin. Tak budem celej den v Domečku.

Dennyky
    u nás bylo včera krásně namrzlo ?

taaaak to se mi zcela výjimečně vůbec nehodí- nebo to ruší technologický postupy na stavbě, když je ziminka

sbírat šípky to je pakárna největšího kalibru
    koukej sbírat!! Šípky jsou přes zimu důležitá věc!! Večer naložíš do vody, ráno přecedíš a vypijákuješ nálef a můžeš dát i Koněvovi. Jen se neflákej.

černej čaj

já to čajdo vidím tak jako Petrs01, nemůžeš sice jet přes celou republiku, ale výletit v okolí autem a s jídlem v batohu prostě jde. A navíc – teď jsem si uvědomila, že tak jak to maj volně třeba v okolních obcích u Prahé – od kyšic, přes okolí naší chalupy, tak to je megaftipný. Tam na to slušně pečou.

sou nasrany na lidi co jezdej na chalupy a
    no tohle je trošku blbost, protože – ehm, ty co jsou nasraný si neuvědomujou, že spousta lidí z jejich bydliště dojíždí do měst za prací, takže ti to tam dotáhnou spíš, než chalupář, kterej přijede a nikam nejde.