Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak včera jsem víceméně-boky zase tak za týden a něco-dotrimovala Dafču+ji vzala strojkem hlavu,náprsenku,uši,zkrátila srst na nohách trochu,takže vícemně na kosek na bocích je hotová,vyfasovala svetr po kukchá-po Martinovi,nebo jeho bráších-a je jí tak akorát,takže má svetro rolák,+bundičku ven
odpo moc,moc zákazníků,no ale tak nějak ve čtvrt na deset jsem vypadla…,
včera ráno teda vycházka s basendžim,kamoška nachlazená,ale tak byly jsme venku a rozestupy jsme měli:-),+jsem pak cvičila s psiskama,
dnes ráno kus k lípě,kus k hájence,takové účko-do kopce a zpět a do kopce a zpět a aportkování
odpo 2 na směně,s tím,že ani nebyla třetí kasa,zákazníků dost,-polovina z nudy pro pi….jeden nanuk,jedna plechvka něčeho a za půlhodky zas…jak malí haranti,mládež se nám nudí……
TO JE ZBYTEČNÝ SROCOVÁNÍ,SHLUKOVÁNÍ,NE JÍT VEN DO PŘÍRODY!!!!
JENŽE NAKUPOVAT NEZAKÁZALI,ŽE TAKŽE DESTKRÁT ZA SMĚNU PRO PI….
NIC NO
vypadly jsme v dest v noci….
prší,a má pršet x dní…
Čajdo-venčení psů na jaře taky nikdo nezakázal,takže i kdyby ted byl zákaz vycházení,nebo co vymyslí od středy,tak stejně v paneláku ze psama jít musíš
a ..když já musím chodit do práce mezi hromadu potencionálně nakaženejch lidí…kteří si kupují čaje na kašel,dýchací cesty na nachlazení a tak…
tak pokud já budu moct chodit do práce mezi hromadu lidí,a obchody s potravinama nezavřou,nezavžely ani na jaře-nikdo mě nedonutí PŘESTAT CHODIT NA VYCHÁZKY ZE PSAMA-na jaře sem chodila pole,lese,za barákem,stejně mám furt odpo,tak nikoho nepotkávám-se mě paní v obchodě jedna ptala,jestli chodím ze psama,že mě dlouho neviděla,tak jsem ji říkala,že hlavní vycházky dělám ráno,a večer už sou kratší vycházky,nrbo su v práci a jde s něma někdo jinej…