Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

Fifi
    Jak ta zelnacka moje posledni, se s ni nikdy neprdim, sup, sup a je to vynikajici. Tentokrat chtel kamos extra varku pro sebe, no a nebylo to vono.

viď? Když se s tím člověk necrcá a mrská do do kaseróla, tak to vyjde dobře. Hmm zelňačka, taky budu muset udělat!

Sve si asi nemlela. Zaujalo me to, muzes hodit postup, jak to delas? Nameles na hrubo a jen hodis/rozdrobis na plech do trouby?

Ne moje by bylo takový asi houževnatý 😀 tohle bylo měkký 😀
    Nakrájela jsem to na menší kousky – srdce i jazyk a frkla do robota posekat a pomlít. Ty větší kusy – jak je třeba to pevný bílý na srdci, to nože nevzaly, ale vzal si to rád pan kontrolor kvality Ing.Rumenige 😀 . Pak jsem k tomu pleskla jedno vejce, přilila trochu zákysu a dosypala žitnou pernerkou – tak nějak. Pak jsem to rozpatlala po pečícím papíru a frkla do trouby, ať se to snaží. Čoklidi ešče nechutnali, páč jsem na to do rána zapomněla 😀 😀

To potkas uz kdekoliv.
    však jo, zvlášť ve městě. Jde jen o to, že když to bude letmo, bude to mít třebas lehčí průběh, než když mi půl hodiny někdo funí za krk a do gezichtu. Ale to je moje chyba, jsem si to neuvědomila,že jsme takhle natěsnačku, tak uvidíme. Třeba jsem tak dokonalá jako Klauzík mladší heroistický 😀 (ne heroinistický 😀 )