Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak včera večer po dlouhé době v knihovně v Č.s kamarádkou knihovnicí,jinak mívám furt odpo,nebo,když už tam jdu tak tam ona není…
    dnes jsem dal s pejskama rychlou vycházku-rychlou-že jsem šla hodně rychke-aby se proběhli-takže k lípě,od lípy k hájence-kousek v lese-at si Dafi užije pařezů a probhne se,pak od hájenky kus k vysílači-to šli zespodu rodiče ze psy-tak já směrem k vysílači,tak jsem dala psům 2 krát čekej a ke mě a zpět to stejný,chudera Betty se cpala za mnou,jak slyšela ke mě…
    no nic,pak jsme to vzali od hájenky dolů a dom
    Dafi trochu trimování,vytřít baráček,Martin dělá guláš-a já mám pondělí…
    no a odpo…

k opatřením-jen tolik-u nás v obchodě jsem se na jaře rozčilovala na lidi,že mají mít roušky,a to se to dodržovalo víc než ted,no a ted?půlka jich roušky nemá-pod brdou,na bradě,roušku si dají před ostrahou,po metru sundají,olíznou prsty,osahají všše okolo…dojdou do fronty vytřepou roušku a na vtrřinu nasadí nebo vůbec-jedné paní sem řekla-byla v tom obchodě podruhý,roušku pod bradou,že tu roušku nemusí mít vůbec,když si ji nenasadí-a ona si ji nasdila a šla z obchodu-p….
    ale to sem chytla nerva,jinak neříkám nikomu nic,protože to prý po těch lidech nemůžem vyžadovat-my ty roušky máme celou směnu-9-10hodin,na kase je dřina,taháte težký věci-granulke,všecky ty balíky mlík pití,mluvit přes to musíte víc nahlas,blbě se v tom slyší,ale to není nic proti vybalovámí džusů a težkých věcí v obchodě-za 10minut mokrá rouška na ksichtě-ale v pohodě-my jsme zvyklý,nám to nevadí,že my jsme si nad lidi,ale ostatním to vadí v buse,v obchodšě jim se v tom mlží brýle,blbě dýchá-jako fakt pokud ty lidi budou všecky opatření tak dodržovat-hahahaha-2 metry rozestupy!!!!????
    oni by se u těch kas vozíkama přejeli,jen aby byly dřív na řadě…
    takže ono si může vyhlašovat kdo hce co chce,ale oni nejsou páky na to to dodržovat,jak mi ted na podzim zákaznice vysvětlila,že ty roušky stejně nejsou v obchodě nějak postihnutelný,musel by na to být nějaký zákon který není,takže na dveřích máme nápis,že musí být roušky,furt to hlásí rádio,na zemi samolepky,jako rozestupy,ale to se vůbec nedodržuje…
    x lidí si tam chodí za den pro jednu dvě věci xkrát protože nuda…
    a tak,jako,jen,když vidím v tom obchodě jak na to ty lidi s..
    tak pokud se teda všcko na pár týdnu nezavře,nezpřísní tak se to asi moc nezmírní…