Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fifi

Při počtech testovaných jsou čísla naprosto nesmyslná.
    Protoze jsme jednicky? Nevim, co sledujes za zdroje, ale na milion obyvatel jsme „nejlepsi“ v Evrope, kam se hrabe Italie ci Spanelsko.
    Nesmyslna jsou ta cisla proto, ze Cesi na vsechno prdi. Roste to tu neumerne a silene. Nebo myslis, ze nekdo zkresluje statistiky?
    Nehodlam se zde hadat.
    Kdyby a kdyby. Kdyby pres leto bylo posileny trasovani hygieny, kdyby byly pres leto narizeny porad rousky v budovach a rozestupy a preventivni opatreni jako v okolnich zemich, nebyly bysme ted jednicky. Nemusel by se Vojta ponizovat s odvolanim toho, co naridil.
    Cinskej model? Netestujem, chcipnete – diky, nechci.
    Myslíš, že ta pravděpodobnost v přechlorovaném prostředí je vyšší, než v hospodách???
    Jak moc jsou chlorovany satny, sprchy, spolecny mistnosti? Twe, navic ja neporovnavala plavbu v bazenu s hospodou, ale s venkovnim plavanim, tak mi nic nepodsouvej. Hospody? Zavrela bych je komplet.
    Problém je v tom, že Prymula jako sport vnímá maximálně hokej a fotbal. Ne statisíce dětí, které místo tréninku sednou k pytlíku chipsů s telefonem v ruce. Obezita a nízká imunita je přesně to, co teď potřebujem, že jo!
    😀 Problem je, ze coby CR jsme Covid nejvic produktivni a muzem na to dojet. Zdravotne driv nez ekonomicky (jasne, i ekonomika je v riti, to mi nemusis rikat, ziju si v tom). Treba na kovida chcipnu, treba pujdu pod most. Ale doprdele, jako krivky jsou jasny, kdyz je vic jak 20 % z testu pozitivnich, tak se asi musi neco udelat, ne??? Dle tebe tedy detem misto treninku nejsou rodice schopni zaridit jinou aktivitu typu – jedeme ven na vylet, jdeme se projit? A radsi riskovat, ze deti neco dotahnou do rodiny ke starsim lidem?
    Ne, neshodneme se. Promin, jsem nabrousena dneska uz z ty veteriny a cekani dlouhyho. A to je vlastne dobrej primer s tim koronacem a opatrenima.
    Kdyz ma pes jednu blechu, tu nahodou chytnes a zasmrtis, rikas si, ok. A vono ne, ona dalsi, a dalsi? Tak co udelas? Nechas je bejt nebo das psovi nakej chemickej nastrik/bobuli a vykillujes prostredi?