Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fifi

Esusova
    Já nejlepší jídlo vyrábím, když je to ve fofru.
    Ale tohle je velka pravda. Kdyz zacnes nad necim spekulovat, dumat, trebas i nad zabehlym jidlem, vetsinou to neni ono. Jak ta zelnacka moje posledni, se s ni nikdy neprdim, sup, sup a je to vynikajici. Tentokrat chtel kamos extra varku pro sebe, no a nebylo to vono. 🙂
    A Ešče sem stihla umlít srdéčko a jazyk a udělat čoklidům sůši.
    Sve si asi nemlela. Zaujalo me to, muzes hodit postup, jak to delas? Nameles na hrubo a jen hodis/rozdrobis na plech do trouby?
    Ešivá je kovidí, sem v řiti.
    Snad nebude. Ale ono toho je tolik, vsak sme zase jednicky… To potkas uz kdekoliv. Hromadny testovani je nesmysl, uz ted se nestiha vubec nic. Pakarna proste. Prdele, at to zavrou vsechno, co jde, klidne i lockdown, at se zplacatime krivkove a nezkolabuje nam zdravotnictvi kvuli nedostatku personalu. V breznu/dubnu bububu kvuli pripadnym 9000 nakazenych, no a kde jsme ted?

Petrs
    Víkendové sportovní soutěže smí proběhnout. Ale bazény se musej zavřít od zítřka. Ministerstvo NEVÍ co z toho má větší váhu. Rozhodnou zítra v poledne. Podle toho se závody od sobotního rána buď uskuteční nebo ne. Geniální.
    Jestli jde o uzavrenej prostor, meli by to zrusit. Jako zavody. Neco jinyho je asi plavani v ledovy vode reky, kde si lidi na brehu daj rozestupy, neprevlikaj se ve spolecnych satnach atd.

Nebo ja nevim, jsem z jinyho sveta? Jsme coby ČR v prdeli s kovidem, je treba opravdu hrabnout a zavest velky restrikce. Ze je to zase chaoticky a neco se nahle vyhlasi a nikdo nevi, jak to presne je – to je uz asi standard ceskej, bohuzel.