Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
Tak!! Přijdu domů, kde mám mít dva ohaře a von vám je tam jen jeden!! Brtnik se cestou za topenářema stavil doma a vzal Taliprdovou, abychom si to s Rumajzlíkem mohli užít! Tooo ste měli vidět tu ščastnou vižluuuuuu. Dali jsme si dvě a půlhoďky v polích, pak jsem zaplas pana Broučka a šla makat do kůchně. Takže jsem udělala epesní plátky na dnešek – kdo je bude jíst, když Brtnik ešče zazdívá traverzu, to nevim. POblifku a obří kýbl guláše. A děsně mi to vyšlo dobře, jest to pošušňáníčko. Já nejlepší jídlo vyrábím, když je to ve fofru. A Ešče sem stihla umlít srdéčko a jazyk a udělat čoklidům sůši. Už se pečou. Jen teda v kuchyni excelentní výbuch. Tak jsem si na to nalila šípek s čekuládkou, co mám od Peti a jdu na to.
Fifi
Vorechovi, ne doktorovi, ten je hubenour.
😀 😀 si pitomá, to víno je škoda prskat po stolku
s nakazenym jsem se protnula kraticce minulej tejden, myslim. Toz uvidime…
já dneska pomáhala kolegovi s počítadlem – NIKDO SE TU NEBUDE SMÁT!! JASNÝ?? jDE VO SPECIJÁLNÍ PROGRAM, KDE JSEM EXCELENTÍ UŽIVATEL 😀 – no a kolega mi dost dýchal do zátylku, protože jsem seděla za jeho počítačem a ukazovala mu co a jak a řešila, co tam má špatně. Ešivá je kovidí, sem v řiti. Nebylo by mi to příjemný normálně, natož teď. A na roušku jsem zcela nelogicky ani nevzdechla.
Petrs01
Podle toho se závody od sobotního rána buď uskuteční nebo ne. Geniální.
tvl!!!
Prymula mě vytočil. naprosto. Co to je za debilní nápad s tím, že se bude hromadně testovat celej národ – odmyslím to, že v našich podmínkách je to neproveditelný, ale pokud na sobě vyroběj uzel a mělo by to vyjít – copak nikomu nedochází, že se takhle nakazí už úplně všichni a to najednou? Když budou všichni docházet k praktickýmu doktorovi a to i ti zdravý a budou se tam potkávat, mačkat, stát v čekárně………. jako tohle je vrchol, von už neví, jak nám ten pobyt tady voživit!!!!!!!!!!!!
Kachno, to je na metál, že ses udržela!!