Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak dnes volno-po odpolední,kdy jsem dolezla půl 11 dom,a to mě kus cesty vzala vedoucí autem
v práci na kase+pak úklid
no a dnes ráno jsem šla ven ze všema 4…
tak hezky ke křížku,od něj dozadu mezi polama-směr kojátky,no a tam všechny 4 na volno,protože posekaný pole,tak je přehled
no a já,že si vyfotím psy v pohybu-hahaha-to je pak lepší fotit jak fotím já psy…
no takže všichni 4 dostanou lehni,nebo čekej,pak kus odběhnu-dřepnu a přivolávám psy-a ted-každej běží jinak rychle,a když to udělám,podruhý potřetí,na různý strany-něco proti slunku a tak:Dtak Žeryk chodí kolem mě a nechce odbíhat,když jsem chtěla vyfotit v sedě Betty s Maxem-tak ti dva u toho zavřený vočička…
no asi pětkrát jsem udělala ke mě a leni,mezitím jsme něco ušli,pak pár fotek sedících psů,pak se vybil foták a ode mě byl klid:D
ale tak psi se proběhli,zabavily,no pak jsme to vzaly zpátky ke křížku,tak měli čekej-a cvičilo se-Žeryk,Dafi-chůze u nohy,obraty Žeryk taneční,Dafi házení aportků,Maxík chůzi u nohy,kroky,otočky,packy,Betty-chůze u nohy,otočky,packy a šlo se dál,po cestě ještě Dafi hledj-ztrtil,Žeryk hledj ztrtil+zaházet míček párkrát a pak už hurá dom….
takže sice né úplně moc velká daleká vycházka,ale delší byla+cvičení,ttak pejsci odpadli,já teda pořádně pak vyčesala Mxe všema hrabičkama,furminátorem,kartáčema+jsem mu otrimovala hlavu-má ju jak ježek
no,ale ty jeho špičáky:-((((bože to je smrad,že by jeden pad,jako špičáky v podstatě do půlky fest hnědý kámen tlustej jak na zbíječku….
no nic…
pak učesat závistivca Bettynu,Žeryka přelíznout kartáčem huž mám od pejsků chvílu klid:-)
PetraK-no jinak mě neva,že je Mxík tak línej,protože ze cvičením se vyblbnu s těma třema,který to baví a Maxe to jednou za měsíc nakonec baví taky,aspon nežárlí,když cvičí jinej pes a je mu to fuk,jen,že kdyby to byl můj pes jedinej,tak by mě ta povaha zlobila,protože mě baví ze psama cvičit,jen vycházky/výlety by mě nebavily…
-s tou dovolenou-oni říkají,že týden je málo,že to než si člověk všimne,že má volno,tak jde zas do práce-jsem to řekla jedoduše,ale nějak tak je to myšlený…
jinak u nás v práci-25 dní dovči,ale já měla 14 dní,kdy mi umíral Gero,-a to mě stejně 2 krát volaly jestli nechci jít do práce…
nešla jsem
no jinak v létě mám týden-a pak po 2 týdnech zas týden
ted v létě jsem dostala povinně 2 týdny v tahu-v sobotu mě pak volali at jdu do práce…
a musím říct,že jak su psychouš,a tahám si tu práci dom-co bude,jak to stihnu,abych nedělala chladák….tak mě chvílu trvá,než vyhodím práci z hlavy…a uklidním se-tak u mě ty 2 týdny marný nebyly,ale ty byly 2 krát za tu dobu co tam su-ted v létě a v listopadu kdysi z Gerem,no a Vánoce/Silvets se logicky s té práce můžem po…
to dovča nehrozí…
sny-mě se ted párkrát zdálo o bráchovi
a úlet byla onehdy nějaká noční můra-zdálo se mi o bráchovi,o takovi-hnusný věci,vbudila jsem se vypsychařená,brečella jsem,že se mi stýská po bráchovi,úplně stesk jak kdyby umřel včera…pak usnu-a můra pokračuje…am kde skončila-noční můra na pokračování s přestávkou-to jsem ještě neměla…
rozloučení s Kristýnou ti závidím moc
Čajda-tak kamarádka je borec a smekám před ní až k zemi…..
to by zmákl málokdo,a tak všecko zaráz se jí to nakupilo,do pár dní…
Denny-vy už tam máte takový krásný listí?my ještě neee