Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

PetraK-no vždycky,když píšeš o Tali,tak mám pocit,že píšeš v něčem o Žerykovi
    když s ním cvičím-tak ty povely sou důraznější,hlasitější,-jako,že to fakt myslím vážně,on je furt jak na pérkách,hrr sem,hrr tam,furt nervní…
    no a u Dafi jsou ty povely klidnější,tišší-a když mě sem tam s něma viděl někdo známej-tak-no ty seš na něho zlá,na ni hodnější,on je chudák….
    což mě štve,protože,kdyby mě s nimi viděl někdo s každým zvášt tak ho to nenapadne,ale ve dvojici je to výrazný-ano je to má první dvojice psů,kde mám radši jednoho než druhýho-ale to je díky Žerykově povaze-věčný vrčení,věčný si něco vynucovat,vyštěkat,vynutit…
    když s náma občas leží odpo v posteli vrčí při každým pohybu
    našem pohybu,aniž by jsme se ho dotkli,všímali si ho
    ted mě vítal,-na jednu stranu víačka-za vteřinu zheženej a vrčel na mě…
    asi je naštvanej,že Martin je ze psama u rodičů,nebo moc polidštuju…
    ale je to s nímm prostě o nervy
    stručně řečeno-není to pes který by člověku dělal radost….
    -jinak teda s dvojice Max-Betty-je mi sympatičtější Betty-jednak se mi líbí,že ráda cvičí-doted se přidává ke cvičení
    taky jak se s námi občas vydává na vycházky,taky jak se vnutí,když chce česat,nebo chovat
    a má prostě štávu,a byly u ní věci co ji bavily-skákání přes překážky-to jsem měla na zahradě dráhu-3 skočky+kladinu-to milovala,skákání přes ruce nohy miluje,hledání nás v lese-na vodítku teda,prostě má věci co ji baví,a i tak stará-11let a něco je taková akční
    Max je na mě moc línej a nebaví ho nic+je zákeřnej-vyjíždí z ničeho nic na děcka a tak…
    Max kdyby byl člověk tak furt leží u telky a nic nedělá:D
    což u lidí nemusím,lidi bez koníčků,zájmů mě znervoznují,si s nima nevím rady…
    tak ale Maxíka mám jinak ráda-jen Betty má tu štávu-Maxík je gaučový povaleč-super pes pro rodiče a lidi co ze psem nic nechcou dělat-a těch je 90 procent asi…
    ale s Žerykem je to těžký….tam se přes tu jeho uvrčenost nepřenesu…