Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!
Gůtn tág majne líbe Kindr. Dělá se nám ziminka, včera večer když jsme se vraceli domů a nebylo kde zaparkovat, tudíž jsme šli z pěkný dálky a já si šla jen tak nalehko jsem klepala kosičku trošáneček. Musím se pochlubit! Právě jsem si uďála kontakt na farmu, jejíž skotský kravičky se pasou kousek pod Domečkem a v listospádu bych mohla mít první balíček normálního hovězího masa! A taky muflóna nebo daňka! Ať žije venkov! 😀 A už sem se vám chlubila, že jakýpak sem si to já pořídila nový venčící gatě?? Ty moje starý maskáčkový si prdly v oblasti hýždí, tudíž mi táhlo na zadel, takže jsem musela honemky sehnat nový a!! Jehehééé tomu neuvěříteee, vůůůůbec! 😀 Chtěla jsem zase něco, na čem nebude tak vidět bordel od psů. Tak mám! Džíny – maskáčový……s RŮŽEMA!!!!!! 😀 😀 za páďo! A seděj mi ale pěkně. výborný vytunění autfítu 😀 😀
A fčéra a dneska ráno jsme se zase proběhli. Ale ty smetáci ohařský mi v půlce utekli domů 😀 teda chtěli, ale měli smůlu, museli běžet se mnou 😀 , byli odvolání z podesty a hnáni tmou vpřed 😀
Fifi – brrrr, to je děs s tou morkovkou, blebleble.