Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr. Dělá se nám ziminka, včera večer když jsme se vraceli domů a nebylo kde zaparkovat, tudíž jsme šli z pěkný dálky a já si šla jen tak nalehko jsem klepala kosičku trošáneček. Musím se pochlubit! Právě jsem si uďála kontakt na farmu, jejíž skotský kravičky se pasou kousek pod Domečkem a v listospádu bych mohla mít první balíček normálního hovězího masa! A taky muflóna nebo daňka! Ať žije venkov! 😀 A už sem se vám chlubila, že jakýpak sem si to já pořídila nový venčící gatě?? Ty moje starý maskáčkový si prdly v oblasti hýždí, tudíž mi táhlo na zadel, takže jsem musela honemky sehnat nový a!! Jehehééé tomu neuvěříteee, vůůůůbec! 😀 Chtěla jsem zase něco, na čem nebude tak vidět bordel od psů. Tak mám! Džíny – maskáčový……s RŮŽEMA!!!!!! 😀 😀 za páďo! A seděj mi ale pěkně. výborný vytunění autfítu 😀 😀
    A fčéra a dneska ráno jsme se zase proběhli. Ale ty smetáci ohařský mi v půlce utekli domů 😀 teda chtěli, ale měli smůlu, museli běžet se mnou 😀 , byli odvolání z podesty a hnáni tmou vpřed 😀

Fifi – brrrr, to je děs s tou morkovkou, blebleble.