Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
tak náš páteční výlet
stručně-už nikdy
nestručně-vstávala jsem kolem půl sedmé.s tím,že mě už třetí den bolela krční páteř a hlava-od páteře-ovšem su debil,že tak jsem si řekla-v práci nebudu,třeba to rozchodím
no vyvenčila jsem psy,navlíkla jsem se do termo vrstev.do auta Dafi,pro nu deku.podložku
do batohu ručník,dečku,a flašky s pitím a jedeme
vyjely jsme ve čtvrt na 9-na Kohútku-ski areál,kde nikdo z nás nebyl
no,po cestě jsme xkrát blouddily,projely Kroměříž,Starý Hrozenkov,Vsetín,dědiny okolo a zpět,já bnohy skrčený jak paragraf,bolavý koleno
dojely jsme na Kohútku-mlha,mlha,mlha,mlha,vichr,bláto,mokro
no prostě,hned poté co jsme vylezly jsem řekla,že v tomto nikam nejde-žádnejch deset kilometrů,nic
že prostě v Černčíně by v tomto počasí nikdo z rodiny ze psama nešel-že je hnusně,s našima by se šlo nanejvýš ke knihovně,že ….protože-mlha,bláto,zima,vichr
a tady jedeme 2 a půl hodiny….
nic no,ušly jsme pár metrů,udělaly foto,Dafi se trochu proběhla,vyvenčila a jelo se zpět
ZOO lešná se zavrhlo,že tam nemůžou psi…
dojeli jsme nakonec na motorest SAMOTA-bylo půl druhé-já zkřivená jak paragraf,koleno,hlava,krk bolelo….
tolik hodin v autě-to jaksi nejde…
tam jsme daly oběd-obr porce za 110kaček-tak jsem si dala kuřecí nudličky na bazalce+rýži,kousky masa jsem nakousky nakrájela a kus porce nechala Dafině,které jsem to pak dala venku v misce,
vevnitř u stolu nektmím,protože by pak fnákala a byla otravná,
no pak jsme vylezly a že půjdem na Vlčák a zpět-celkem 9 kilometrů…
po cyklostezcew,samý asfalt,Dafi na volno,sem tam auto,cyklista,cesta Z KOPCE DO KOPCE SEM TAM ROVINA,KOPCE NEBYLY OBR ALE BYLY………
no,rodiče chodí hodně pomalu a furt se zastavují,tatka jse rychlej,ale taky zastavuje,a já potřebuju jít rychle-start-cíl-a NEZASTAVOVAT-PROTOŽE BY MĚ ZÁDA UPADLY
no takža já šla rychle vepředu,pak jsem stejně čekala na ostatní-zas rychle,zas čekat,zas rychle zas čekat….
do toho batoh celkem nevím proč těžkej,boty -nohy sice v teple,ale těžký
Dafča chudál nevěděla,jestli jít se mnou,s rodiči,nebo s tatkem,běhala od jednoho k druhýmu,nebo na někoho čekala a často bylo vidět,že neví ke komu se připojit…rodiče se po pár metrech ptali,jetli to ujde a kolik kilometrů bez odpočinku ujde-sem myslela,že si dělají srandu a oni to mysley vážně…
tak jsem řekla,že jsem nad tím nepřemýšlela,mladej,zdravej pes-takže je mi to fuk
a poku není vedro jako na výletech v létě,tak nad tím nedumám…stejně velký štreky nechodím,nejdál sem šla do 15km…
no rodiče ju v půlce litovaly,že už nemůže,já v druhé půlce šla hodně,hodně vepředu a polohlasem nadávala na kopce…
pak už sem neviděla jak si to spestřit-počasí-vihr,chladnej,já s kopců spocená…tak jsem házela Dfině po cestě větvičku s podzimním listím,s tím,že jsem ji fotila,jak mi to nese,no,poté co jsem se vyblbla,jsem zas pokračovala normálně..
pak už bylo auto,a já odpdla-migréna jak čert…
dojely jsme don v půl šesté
tatka šel ještě s rodičem na zahradu posedět,psi chvíli na zahradu-Žeryk měl za sebou vycházku s Martinem,pak ještě večerní vycházku,já si dala vanu,bylyný kapky na migrénu-migrenal
kafrový čínský náplasti na krk a rameno-ty jsem po hodině sundala a ve čtvrt na 9 večer jsem šla spát-to jsem dlouho tak brzo spát nešla,normálně chodím spávat v 10hodin,nebo o půlnoci…
no a spala jsem tak až do rána,do 8-nějakých 12 hodin-můj osobní spací rekord
no včera ráno ze psy-i s Betty vycházka ke křížku,kolem polí dolů do dědiny k rybníčku a dědinou zpět+jsem s každým dala pár metrů chůze u nohy a sedni lehni
no a doma odpočinek před odpolední
kde jsme byly ve třech-vybalovala jsem,uklízela,v dest v noci jsme končily
dojel pro mě Martin-venku vichr,liják bouřaka
ale odpo,že psi byly na zahradě,že teplo,rodiče šrotovaly ovoce,poseděly,pohoda,ze psy nešly,že vichr,sem ráno brala i Btty,ta chtěla jít i vichr nevichr…:D
no a dnes vichr,bláto
tak ze psy kousek,a jen obíhačky stromů,a nošení vodítka,hračky,at se proběhnou,zabaví a trochu unaví,no a další odpo…
jinak k výletům s rodiči
jsem s nimi nebyla 2 roky-jezdil jen tatka a já zapomměla,že oni chodí p-m-a-l-u-ze zastávkama-což já nemůžu,že vybírají FURT KOPCE!!!
což taky nic
a poslední-x hodin v autě,-tak to už fakt nic…
my na výlety dál jezdíme vlakem,kde se člověk může projít,postavit,atd,v autě-skrčenec…
takže sice se s rodiči podívám dál,a jinam,ale v pátek 260km v autě a to už je moc
no holt,kdybych měla mezitím a potom x dní volno tak,snad,takhle ne…
-holt já budu jezdit nna výlety v okolí bydliště a kousek…
Denny-s kolenem super-gratuluju a moc ti to přejuuuuuuuuu
Čajda-no mě by ten spacák nevyhovoval ani zdarma,já hrozně melu nohama,seš borec,že hajáš jak mumia,by mě zabilo:D