Odpověď na: Podzimní fórum :-)

Fóra Ostatní Podzimní fórum :-) Odpověď na: Podzimní fórum :-)

MirkaD

tak u nás pošmourno,blátivo
    v úterý cvičící vycházka,pak odpolední
    včera vycházka telefonní-takže ze psama k vysílačí a zpět,a celou vycházku jsem protelefonovala s Kamarádkou ze čtyřlístku,trefila jsem se do jejího volna,tak jsme měli čas pokecat a psi ode mě měli na vycházce klid,žádný cvičení,povely,ani obíhačky,nic,jen kus na vodítku,kus na volno
    venku hnusně poprchalo,bláto,vichr tak ani nikde nikdo,pak odpo
    dnes ráno mě naštvali všichni
    Martin,psi i máti
    druhej den mě pobolívá hlava a bolí strašně krční páteř
    no a ráno jdu ze psama,zaspím,že to taky nepotěší
    no nic,jdu ze psama a psi vyčuraní,na dvoře byly,a ted já stojím ve dveřích a volám že jdem ven,a oni leží a čučí,a Dafi jde,Žeryk leží,protože,Martin leží,a co by teda někam šel
    tak jsem vypěnila,že se na to můžu vys…
    abych jak kráva stála ve dveřích ,a 20minut hučela,že se jde ven,a Žeryk leží,leží,leží,pak milostivě s vrčením sleze a jde…
    no takže sem vypadla s Dafi kus k lípě a zpět,dala jsem si s ní přivolávačky na píštalku,nějaký kroky,házení hračky,a pak jdu dom pro Žeryka,ten milostivě vylezl
    a máti,hahaha si dělala srandu,a že jako no to řeknu tatkovi,žes chudáčka Žeryka nechala doma,to se řekne,to mu požaluju…hahahaha-jasně dělala si srandu,i když tady to valí furt postranní pozorování-jestli Žeryk jede taky na výlet, s náma,jestli ho berem sebou do BK jestli….
    no a mě toto s…,jako já vím,že si s tím tatkem dělala srandu,chudáčku Žeryčku doma tě nechali a tak,a jasně je to naše věc a tak,i když sem jí říkala,že je to jeho věc,že na něj nebudu huláíkat ve dveříchh,nemám na to čas,ani náladu…
    nic no,Martin ráno zas řešil říjnovou docházku-skoro samý odpolední…
    no,pak jsem vzala Žeryka s Dafi ještě k rybníčku,tam jsem s Žerykem udělala taneční,a s oběma několik přivolání na píštalku,a dom
    tak máti,že teda tatkovi žalovat nebude,ze smíchem,-jsem ji ze smíchem říkala,že su tady pod dohledem,ve sranddě,hahahahaha
    ale mám kynologický dotaz-děvčata,když se chystám jít ze psama,a Žeryk se prostě musí dlouho přemlouvat,pak milostivě vyleze protože bez Martina se mu nechce,a z vrčením naštvaně jde,což prostě,když je poněkolikátý,člověk toho má dost ten jde,není mu dobře spíchá a tak,a vůbec na to už není zvědavej-jak by jste to řešily?
    jako stejně s ním pak ven jdu,
    mám mu na noc dát couračku a prostě ho vytáhnout?