Fóra › Ostatní › Podzimní fórum :-) › Odpověď na: Podzimní fórum :-)
Kachna-no,dobrý:d
Kačka měla vzbudit i mě:D
bych nezaspala,jssem šla spát o půl jedenácté,v půl šesté jsem do lijáku pustila vyčurat psy-pod dohledem,že nezacouvou do dveří,no a pak s pocitem-lije,psy venku byly,du si ještě schrupnout,jsem vylezla v 9!u mě pozdě teda
ale zase jsem se vyspala a stihla jsem i chvíli vycházku sice pak i trochu za deště a ve vichru a kose,ale vyblbly jsme se,vzala jsem to k rybníčku předem vratama dědinou,pak podél ohrad dozadu,tam jsem v zájmu vyběhání psů dala hodně,ale hodně obíháček stromů,s tím,že jak obíhaly strom,tak jsem odbíhala od nich dozadu,taže jsme se nakonec vyběhaly všichni já i psi,pak jsem po x měsících vytáhla míček na šnůře,tím ještě proběhla a potěšila Žeryka,kterej,si dal přetahovačku s Dafi,a šli jsme podél ohrad zpátky,kolem rybníčku a dom
no takže hlavní vycházka dne za náma,a byla taková dost akšní,tak to tady chrupe jak v zámku o šípkové Růžence
no jen pro pobavení-co jsem měla na sobě-trko s dlouhým,tenkej svetro rolák,flísová mikina,větrovka,psí výcviková vesta,elastáky,šustáky,zimní boty+čepice-Žeryk bundu…
jako na rychlou akšní vycházku to šlo
představa,že v tom budu někde na výletě,teda nééééé
obdivuju lidi co jsou v tom celý den venku-at na výstavě psů,výletě,kdekoliv…
ještě,že rodiče ten výlet posunuli o týden
jo s tou zimou je to slušnej skok teda…
boty-boty neporadím,protože bych taky potřebovala-zimní i podzimní,kdy na botasky je chladno,na zimní je teplo…